• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açtım ağzımı yumdum gözümü!

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Eski konularımı okuyanlar bilir. 2 senelik bir ilişkim vardı, tam resmiyete binecek derken ayrıldık. Arada hatır sormak için yazıyordu bende normal bir şekilde cvp veriyordum mesajlarına. Geçen gün hayatımın en büyük hatasını yapmak üzereydim. Sırf onu birkaç saat görebilmek için annemlere yalan söyleyip almanyadan istanbula uçmaya karar vermiştim. Hiçbir şey umrumda değildi bana yaptıkları söyledikleri. Ne pahasına olursa olsun göreceğim onu diyordum.
Neden mi vazgeçtim kararımdan? 1. Böyle büyük bir riske girip annemlerin yüzüne baka baka yalan söyleyemezdim, onlara bunu yapmaya hakkım yoktu. 2. Baktım bu beni hiç tınlamıyor, kız başına kalkıp ta burala gelecek benim için demiyor ve af edersiniz şeyine bile takmıyor beni, iptal ettim bileti. Ben kimin için geliyorum umrunda bile değil beyefendinin.
3. ..... Bilmiyorum aklıma bişey gelmiyor :27:

Bileti iptal ettiğimi birkaç gün aradan sonra söyledim kendisine. Öyle bir noktaya geldim ki artık sinirden gözüm dönmüş kulaklarımdan alevler fışkırıyordu. Neyse telefon açıp gelmekten vazgeçtiğimi söylemek istedim. Paşa efendi meşgule atıp durdu geri de dönmedi. Artık yeter dedim içimden bu bardağı taşıran son olay oldu.
Kızlar af edersiniz ama ağzına sı*tım resmen mesaj yağmuruna tuttum.
"Senin gibi bir insana değmez" dedim. Daha neler neler saydım. "Benim için bugüne kadar naptın? 2 sene boyunca bi bok yapmadın. Ben üzerine düştükçe şımardın bulunmaz hint kumaşı fln sın ya" dedim. "Seven insan herşeyi göze alır, sen ailemin karşısına bile çıkamadın. İstemiyorum seni artık sen hiçbir şeye değmezsin" vs vs daha çoook var bunun gibi. "Beni görmek isteyen gelir görür, ben yeterince uğraştım senin için ve hiç karşılık göremedim, benden bukadar. Beni gerçekten seviyorsan ispatla" dedim.

Öyle rahatladım ki anlatamam size. Kendimi aştım ve çoook gurur duydum kendimle :27:
Güya biri beni dolduruyormuş ondan vazgeçmişim, yarı yolda bırakmışım onu :ssz:
Durum şu ki kızlar, beyefendi beni sevdiğini gösterecekmiş, yani yanıma gelmeye karar verdi. Geçen pasaportla vizeyle ilgili sorular sordu.

Sizce gerçekten gelir mi? Gelirse annemle paylaşmak istiyorum bu durumu doğru mu olur sizce?
Bu adama gerçekten güvenebilir miyim? Kapıma kadar gelip ADAM gibi ailemin karşısına çıkarsa güveneyim mi? Çok karıştı aklım kızlar çünkü hâlâ bitiremedim onu kafamda, kalbim hep "O" diyor. Kaderinde yazan insan o diyor...

Şimdiden teşekkürler canlarım öpüyorum sizi :54:

1. Oraya gitmemekle cok iyi yaptin, bende almanyadayim, ve burdan istanbula ucmak hemde aileden habersiz cok büyük risk, iyiki yapmamissin, iyiki..
2. Emin ol asla gelmiyecek
3. Kesinlikle annene anlatma

Bu adam güvenilecek ve evlenilecek biri degil anladigim kadariyla
seni oyaliyor gönlünü eglendiriyor muhtelemen,
kesinlikle ümit baglama, tecrübelerime dayanarak söylüyorumki, bosa yapiyoruz/yaptik onca fedakarligi :)
bosu bosuna..
Kendini önemse, sen degerlisin ve onun kölesi degilsin,
unut gitsin birdahada arama

Eski konularımı okuyanlar bilir. 2 senelik bir ilişkim vardı, tam resmiyete binecek derken ayrıldık. Arada hatır sormak için yazıyordu bende normal bir şekilde cvp veriyordum mesajlarına. Geçen gün hayatımın en büyük hatasını yapmak üzereydim. Sırf onu birkaç saat görebilmek için annemlere yalan söyleyip almanyadan istanbula uçmaya karar vermiştim. Hiçbir şey umrumda değildi bana yaptıkları söyledikleri. Ne pahasına olursa olsun göreceğim onu diyordum.
Neden mi vazgeçtim kararımdan? 1. Böyle büyük bir riske girip annemlerin yüzüne baka baka yalan söyleyemezdim, onlara bunu yapmaya hakkım yoktu. 2. Baktım bu beni hiç tınlamıyor, kız başına kalkıp ta burala gelecek benim için demiyor ve af edersiniz şeyine bile takmıyor beni, iptal ettim bileti. Ben kimin için geliyorum umrunda bile değil beyefendinin.
3. ..... Bilmiyorum aklıma bişey gelmiyor :27:

Bileti iptal ettiğimi birkaç gün aradan sonra söyledim kendisine. Öyle bir noktaya geldim ki artık sinirden gözüm dönmüş kulaklarımdan alevler fışkırıyordu. Neyse telefon açıp gelmekten vazgeçtiğimi söylemek istedim. Paşa efendi meşgule atıp durdu geri de dönmedi. Artık yeter dedim içimden bu bardağı taşıran son olay oldu.
Kızlar af edersiniz ama ağzına sı*tım resmen mesaj yağmuruna tuttum.
"Senin gibi bir insana değmez" dedim. Daha neler neler saydım. "Benim için bugüne kadar naptın? 2 sene boyunca bi bok yapmadın. Ben üzerine düştükçe şımardın bulunmaz hint kumaşı fln sın ya" dedim. "Seven insan herşeyi göze alır, sen ailemin karşısına bile çıkamadın. İstemiyorum seni artık sen hiçbir şeye değmezsin" vs vs daha çoook var bunun gibi. "Beni görmek isteyen gelir görür, ben yeterince uğraştım senin için ve hiç karşılık göremedim, benden bukadar. Beni gerçekten seviyorsan ispatla" dedim.

Öyle rahatladım ki anlatamam size. Kendimi aştım ve çoook gurur duydum kendimle :27:
Güya biri beni dolduruyormuş ondan vazgeçmişim, yarı yolda bırakmışım onu :ssz:
Durum şu ki kızlar, beyefendi beni sevdiğini gösterecekmiş, yani yanıma gelmeye karar verdi. Geçen pasaportla vizeyle ilgili sorular sordu.

Sizce gerçekten gelir mi? Gelirse annemle paylaşmak istiyorum bu durumu doğru mu olur sizce?
Bu adama gerçekten güvenebilir miyim? Kapıma kadar gelip ADAM gibi ailemin karşısına çıkarsa güveneyim mi? Çok karıştı aklım kızlar çünkü hâlâ bitiremedim onu kafamda, kalbim hep "O" diyor. Kaderinde yazan insan o diyor...

Şimdiden teşekkürler canlarım öpüyorum sizi :54:

ben olsam güvenmem canım.
sanki biraz sizin kışkırtmalarınızla gelmiş olacak gelirse.
hoş geleceğini de sanmıyorum.
bi defa terketmiş biri, eğer sizi gerçekten isteseydi kazanmak için çekip gitmeyi değil kalıp savaşmayı denemez miydi?

ne güzel anlatmışsın öyleee :)
canım hiiiiiççç tepki verme şimdi tepkisiz kal gelsinde bir görelim öyle değil mi laftamı yoksa gerçekmi?
sen biletini iptal etmekle en iyisini yapmışsın
eğer gelirse ailenle tanıştır onunla konuştan sonra derim ben
sonuçta evlenmeye karar verilmiş neyi bekliceksinizki?
bir de güvenilmicek naptı sana?
ssiz daha önceleri nasıl görüşüyordunuz,sorularım bu kadar :)

1. Oraya gitmemekle cok iyi yaptin, bende almanyadayim, ve burdan istanbula ucmak hemde aileden habersiz cok büyük risk, iyiki yapmamissin, iyiki..
2. Emin ol asla gelmiyecek
3. Kesinlikle annene anlatma

Bu adam güvenilecek ve evlenilecek biri degil anladigim kadariyla
seni oyaliyor gönlünü eglendiriyor muhtelemen,
kesinlikle ümit baglama, tecrübelerime dayanarak söylüyorumki, bosa yapiyoruz/yaptik onca fedakarligi :)
bosu bosuna..
Kendini önemse, sen degerlisin ve onun kölesi degilsin,
unut gitsin birdahada arama

Bende zannetmiyorum geleceğini canım, zaman gösterecek. Bana gerçekten değer veriyor mu anlaşılacak elbet. Vallah ben geriye yaslandım bekliyorum sadece, durumun gidişatını gözlemliyorum :ssz: şu an üzerime titriyor resmen, öl desem ölecek derecede yani. Daha yeni dank etti kafasına beton kafalının :37:

Adamı s.çıp sıvamışsın o da karşı taaruza mülakatla değil eylemsel bir geçiş yapmış.

Bekle bakalım şimdi bu türün farklı farklı örnekleri var:

Güven bak geliyormuş derim,yüzümü kara çıkarır.:34:

Yok güvenme derim,muhtemelen dediğimle kalırım...çünkü sen bu kişiden vazgeçmeye zaten niyetli değilsin hiç:ssz:

Vermiş olduğunuz karardan pişmanlık duymuyorsanız ne mutlu size

Vize pasaport olaylarına size sorarak , oraya gelicem havası vermeye çalışmış
:34:

''Ben istediğimde sevdiğim insan için herşeyi yaparım''rolüne bürünmüş

O süre zarfı içinde sizin ona tekrar geri dönmenizi ümit ederek böyle şeyler söylediğini düşünüyorum ben

ben olsam güvenmem canım.
sanki biraz sizin kışkırtmalarınızla gelmiş olacak gelirse.
hoş geleceğini de sanmıyorum.
bi defa terketmiş biri, eğer sizi gerçekten isteseydi kazanmak için çekip gitmeyi değil kalıp savaşmayı denemez miydi?

Ben diyeceğimi dedim, gerisi ona kalmış canım. Gelmezse bile kendi kaybeder vallah. Artık o savaşsın benim için o g*tümde dolansın :) Ben yoruldum artık psikolojim çöktü iyice, artık kendimi düşüneceğim bundan sonra.

gecen gun konu acmistin almanyaya turist gelmek icin arkadasim icin soruyorum yazmistin ama sevgilin icin sormus olmayasin ?

keske butun gemileri yakmasaydin yarin birgun geri donersen bilemiyorum..

ne güzel anlatmışsın öyleee :)
canım hiiiiiççç tepki verme şimdi tepkisiz kal gelsinde bir görelim öyle değil mi laftamı yoksa gerçekmi?
sen biletini iptal etmekle en iyisini yapmışsın
eğer gelirse ailenle tanıştır onunla konuştan sonra derim ben
sonuçta evlenmeye karar verilmiş neyi bekliceksinizki?
bir de güvenilmicek naptı sana?
ssiz daha önceleri nasıl görüşüyordunuz,sorularım bu kadar :)

Aynen öyle yapıyorum hiç tınlamıyorum bile, ancak karşımda durduğu an inanırım samimiyetine. Şimdilik her lafı boş geliyor bana.
Ben türkiyeye gittiğimde görüşüyorduk ancak paşa hazretleri kalkıp almanyaya mi gelicekti? :37:

gecen gun konu acmistin almanyaya turist gelmek icin arkadasim icin soruyorum yazmistin ama sevgilin icin sormus olmayasin ?

keske butun gemileri yakmasaydin yarin birgun geri donersen bilemiyorum..

Yok canım o gerçekten arkadaşım içindi onun sevgilisi yakında buraya gelmeyi düşünüyordu, kk'yı arada birlikte takip ediyoruz, sormamı rica etti.
Benimkine gelince ben parmağımı bile oynatmam kendisi ayarlasın herşeyi banane :)

Yok canım o gerçekten arkadaşım içindi onun sevgilisi yakında buraya gelmeyi düşünüyordu, kk'yı arada birlikte takip ediyoruz, sormamı rica etti.
Benimkine gelince ben parmağımı bile oynatmam kendisi ayarlasın herşeyi banane :)

oyleyse iyi...

gelecekse kendi bulsun nasil gelecegini...

Adamı s.çıp sıvamışsın o da karşı taaruza mülakatla değil eylemsel bir geçiş yapmış.

Bekle bakalım şimdi bu türün farklı farklı örnekleri var:

Güven bak geliyormuş derim,yüzümü kara çıkarır.:34:

Yok güvenme derim,muhtemelen dediğimle kalırım...çünkü sen bu kişiden vazgeçmeye zaten niyetli değilsin hiç:ssz:

Vazgeçmeye niyetli değilsin derken? Evet en içten hâlâ bişeyler hissediyorum ona karşı, insan 2 günde silip atamıyor çok sevdiği insanı her ne yaparsa yapsın, ama artık savaşmayacağım onun için, çok yıprandım son 2 yılda. Bundan sonra o taşısın bu yükü.
Ben kesin gelecek diye ümit beslemiyorum içimde, zaman gösterecek elbet göze alıyor mu almıyor mu..

bence iliskini bitir bir insan iliiskisi oldugu birinden icin resmen agzina bilmem ne ettim diyorsa (bu kelime hayatta en nefret etitiigm seydir)

sonra mesajlarinda b.k kullaniyorsa bu kadr yüz göz olunduysa bu iliskinin miyadi dolmus demektir..

8 senelik iliskimde benimde tartismalarimizda hep icimden salak demek geliyor ama diyemiyorum kendisine yakistiramiyorum bunu demeyi..

o gelmez sende gitmemissin bence bu ask burada bitmeli..

Son düzenleme:
Vermiş olduğunuz karardan pişmanlık duymuyorsanız ne mutlu size

Vize pasaport olaylarına size sorarak , oraya gelicem havası vermeye çalışmış

''Ben istediğimde sevdiğim insan için herşeyi yaparım''rolüne bürünmüş

O süre zarfı içinde sizin ona tekrar geri dönmenizi ümit ederek böyle şeyler söylediğini düşünüyorum ben

Çok bekler ozaman kendisi :D ciddi mi değil mi göreceğim zamanla. Ben son sözümü söyledim, gerisi ona kalmış zaten..

bence iliskini bitir bir insan iliiskisi oldugu birinden icin resmen agzina bilmem ne ettim diyorsa (bu kelime hayatta en nefret etitiigm seydir)

sonra mesajlarinda b.k kullaniyorsa bu kadr yüz göz olunduysa bu iliskinin miyadi dolmus demektir..

8 senelik iliskimde benimde tartismalarimizda hep icimden salak demek geliyor ama diyemiyorum kendisine yakistiramiyorum bunu demeyi..

o gelmez sende gitmemissin bence bu ask burada bitmeli..

Onlar sinirle yazılmıs kelimeler, sen diyemeyebilirsin ama ben dedim ve çok ta rahatladım :ssz: hem bizim ilişkimiz yok şu an, ayrılalı 3 ay oldu. Kendisi beni kaybetmek istemiyormuşmuşmuş bir şans daha istiyormuş, buyur sana şans ispatla :ssz:

En çok neye üzülüyorum biliyormusunuz? Biletleri iptal ettik ama sigorta olmadığı için parayı tekrar iade etmediler (arkadaşımla birlikte aldık ikimiz gidecektik)
Boşu boşuna 500€ gitti :52: buda bana iyi bir ders oldu!!!

Onlar sinirle yazılmıs kelimeler, sen diyemeyebilirsin ama ben dedim ve çok ta rahatladım :ssz: hem bizim ilişkimiz yok şu an, ayrılalı 3 ay oldu. Kendisi beni kaybetmek istemiyormuşmuşmuş bir şans daha istiyormuş, buyur sana şans ispatla :ssz:

dogru her insan bir olmuyor sinirle bile olsa, kimisi diyemez kimisi der ona birsey diyemeyecem...

ben yinede pek sanmiyorum gelecegini,yani atiyorum gelse hersey eskisi gibi mi olacak? ya da kaybetmek istememesinin ispati gelmesi mi?

bilmiyorum bu kadar kizdiigniza göre umursamaz tavirlari var bence önce onlari düzeltmeli,

bizde uzaktan uzaktan iliskiyi bugünlere tasidikta yan yanayken zaten hersey laylaylom hos güzel.gelse dahi ayni hersey bulutlarin üstünde olacak

ama ya sonrasi? bence ispat icin neyse yanlisi onu düzeltmesi..cok uc noktalardan birsey istemek ya da ben bunu yapacam demek zor..

ben kalkip gidebilirim ama ona gel desem gelemez yani..

Son düzenleme:
dogru her insan bir olmuyor sinirle bile olsa, kimisi diyemez kimisi der ona birsey diyemeyecem...

ben yinede pek sanmiyorum gelecegini,yani atiyorum gelse hersey eskisi gibi mi olacak? ya da kaybetmek istememesinin ispati gelmesi mi?

bilmiyorum bu kadar kizdiigniza göre umursamaz tavirlari var bence önce onlari düzeltmeli,

bizde uzaktan uzaktan iliskiyi bugünlere tasidikta yan yanayken zaten hersey laylaylom hos güzel.gelse dahi ayni hersey bulutlarin üstünde olacak

ama ya sonrasi? bence ispat icin neyse yanlisi onu düzeltmesi..cok uc noktalardan birsey istemek ya da ben bunu yapacam demek zor..

ben kalkip gidebilirim ama ona gel desem gelemez yani..

İşte bu onun elinde. Belki herşey eskisinden daha güzel olacak, bilemem. Beni gelip görmesi pek bişey değiştirmez, adam olup Annemin Babamın karşısına çıksın, onları ikna etsin, yaptığı yanlışlar için af dilesin onlardan. Mücadele etsin, ilk defa ikimiz için bişeyler yapsın. Bunların hiçbiri olmadan ben zaten yokum onun hayatında. Bir insan seviyorsa değer veriyorsa yapar! En doğrusunu ailem bilir, benim göremediğim şeyleri onlar görür ve hisseder. Bunlar gerçekleşirse son sözü onlara bırakacağım.

Son düzenleme:
Back
X