Onlar sinirle yazılmıs kelimeler, sen diyemeyebilirsin ama ben dedim ve çok ta rahatladımhem bizim ilişkimiz yok şu an, ayrılalı 3 ay oldu. Kendisi beni kaybetmek istemiyormuşmuşmuş bir şans daha istiyormuş, buyur sana şans ispatla
Ben de ne kadar kibarca açmışsın ağzını yummuşsun gözünü diyecektim...Bir tek benim mi ağzım çok bozuluyor gözüm dönünce acaba:44: Kadınlıktan çıkıyorum resmen..Sen pek kibar davranmışsın canım
ben geleceğini düşünmüyorum...
gelsede annene yansıtma bu durumu şimdilik...
Bayramdan sonra pasaportu gelecekmiş müracaat etmiş...
Benim eski erkek arkadasimda böyleydi hep bos laflar edip beni kandirmaya calisirdi. Yanina gelecegim göreceksin söyle romantigim böyle cok seviyorum falan bunlardan hicbirinide yapmadi tabi anca agizi bos laf etti.
Ayni senin sevgilin gibi yanina cagirir gitmedigimde trip atardi yani fedakarlik eden hep ben oluyordum ve olacaktim.
Gelecegini zannetmiyorum anca bos bos konusuyor iste. Üstelik Almanya Türkiyeden tek gelecek olan bir erkege öyle kolay kolay vize vermez, ha davet falan edilir belki olabilirde böyle zor. Ama geleceginide hic sanmiyorum.
Madem başvurmuş referans numarasını isteyip internetten sorgulayacağını söyle bakalım ne yapacak?
Verirse ciddi olduğunu, vermeyip bana güvenmeyen biri için gelmem ben iptal ediyorum gibi şeyler söylerse ciddiyetsizliğini anlarsın.
Fotoğrafını çekip gönder diyeceğim, aynısını o da bana yaptı. Biletin fotoğrafını çekip gönderdim. Neymiş, beyefendi görmeden inanmazmış
Beni anlattın sanki :)
2 sene boyunca hicbirsey görmedim onun tarafindan artik yeter dedim bende insanim sabrim gücüm biyere kadar!
Bi şekilde halletsin ben karismak istemiyorum, biraz da o poposunu yirtsin benim icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?