Açtım ağzımı yumdum gözümü!

Ben de ne kadar kibarca açmışsın ağzını yummuşsun gözünü diyecektim...Bir tek benim mi ağzım çok bozuluyor gözüm dönünce acaba:44: Kadınlıktan çıkıyorum resmen..Sen pek kibar davranmışsın canım

Ben asla kişiliğine küfür etmedim bugüne kadar, etmem de.
Ama içimden saydıklarımı bir bilsen varyaa..

ben geleceğini düşünmüyorum...
gelsede annene yansıtma bu durumu şimdilik...

Bende geleceğini düşünmüyorum canım, adam zaten yapıcam dediği pek çok şeyi yapmamış..Çok beklenti içerisinde olma derim, üzülme sonunda..

geleceğini sanmıyorum
bu kadar yanar döner adam dan bişicik olmaz cnm
ailenede hiçbişey söyleme sonra arada sen kalırsın
ne biçim adam bu derlr boşver gitsin

öyle kolay vize vermiyorlar tabi parali alacaksa o baska

bence gelmez

sen vize memuru musun? gelecek olsaydı vize pasaport işlerini halleder gelirdi, sana soru sorup şov yapmazdı..

Madem başvurmuş referans numarasını isteyip internetten sorgulayacağını söyle bakalım ne yapacak?
Verirse ciddi olduğunu, vermeyip bana güvenmeyen biri için gelmem ben iptal ediyorum gibi şeyler söylerse ciddiyetsizliğini anlarsın.

Benim eski erkek arkadasimda böyleydi hep bos laflar edip beni kandirmaya calisirdi. Yanina gelecegim göreceksin söyle romantigim böyle cok seviyorum falan bunlardan hicbirinide yapmadi tabi anca agizi bos laf etti.

Ayni senin sevgilin gibi yanina cagirir gitmedigimde trip atardi yani fedakarlik eden hep ben oluyordum ve olacaktim.

Gelecegini zannetmiyorum anca bos bos konusuyor iste. Üstelik Almanya Türkiyeden tek gelecek olan bir erkege öyle kolay kolay vize vermez, ha davet falan edilir belki olabilirde böyle zor. Ama geleceginide hic sanmiyorum.

Beni anlattın sanki :)
2 sene boyunca hicbirsey görmedim onun tarafindan artik yeter dedim bende insanim sabrim gücüm biyere kadar!
Bi şekilde halletsin ben karismak istemiyorum, biraz da o poposunu yirtsin benim icin :)

Fotoğrafını çekip gönder diyeceğim, aynısını o da bana yaptı. Biletin fotoğrafını çekip gönderdim. Neymiş, beyefendi görmeden inanmazmış

Fotoğrafını çekip gönder diyeceğim, aynısını o da bana yaptı. Biletin fotoğrafını çekip gönderdim. Neymiş, beyefendi görmeden inanmazmış

bu kadar güven sorunu varken... bence yol yakınken geri dönün
zaten bir kere ayrılmışsın, tekrar barışıp düzgün bir ilişkiye başlamanızı anlarım insanlık hali (mesela biz iki kez nişan bozduk ama olmadı en sonunda şimdi evliyiz) ama, nolursa olsun onu görmk için türkiyeye gitmek istedim falan gibi şeyler bana biraz tuhaf geldi, hani konusursunuz anlaşırsınız, karar verirsiniz bir daha şans vermeye, ilişkiniz yeniden başlar, görüşmek istersiniz gelirsiniz çok mantıklı ama...
hal hatır sorarken birden geleceğim demek, sonra gelmemek, sonra ağza geleni saymak, onun sırf size şov yapmak amaçlı ama ben gelirim demesi falan filan bence çok tuhaf.
oyun oynuyor gibisiniz.

gelir mi gelmez mi diyorsunuz, valla siz birbirinize manevi anlamda bu kadar uzakken gelse ne olacak ki?

bana da gelmez gibi geldi nedense.. ama gelse de çok büyük bir adım sayılır mı bu bence tartışılır.. neticede sen kız başına ailenden gizli olarak sadece onun için gelebiliyorsan bu onun için de gayet olağan bir durum sayılır yani..

Gelecek olan, senin için bir şey yapacak olan adam senden ayrılmazdı! Bunu hiç unutma.. Seni kenarda tutmaya çalışıyor..

Bir kere iş ciddiye binecek diye resmen kaçmış, seni yarı yolda bırakmış.

Dönerse ne yapayım diye sorman hata.. O bulunmaz hint kumaşı, sende onun oyuncağı mısını? Gel deyince gel, git deyince git..

Hiç bir bayan kendini böyle adamlar için düşürmemeli.. Sevginize değer vermemiş adam için yapılan fedakarlıkların sonu gelmez bunu unutma!..

Sil hayatından, kendine acı..

Beni anlattın sanki :)
2 sene boyunca hicbirsey görmedim onun tarafindan artik yeter dedim bende insanim sabrim gücüm biyere kadar!
Bi şekilde halletsin ben karismak istemiyorum, biraz da o poposunu yirtsin benim icin :)

Canım ayrılan o olmadı mı zaten?
Poposunu falan da yırttığı yok blöf yapıyor!

Ben senin hala beklentin olduğunu görüyorum ama onunla beraber olacaksan da boş hayallere kapılma.. Böyle adamlar değişmez.. Sen bileti iptal ettin diye o senin değerini mi anladı sanıyorsun? Değer bilse ayrılır mıydı?

Bak bana kızma, dost acı söylermiş.. Herkesin yaşanmışlıkları tecrübeleri vardır iyi kötü. Bu adamla mutlu olamazsın.. İnsanlar değişmez zaten 2 yılda da değişmemiş ve ilk fırsatta tüymüş.

Güzel kalbini değmeyecek insanlar için yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…