Açtım ağzımı yumdum gözümü!

Beni anlattın sanki :)
2 sene boyunca hicbirsey görmedim onun tarafindan artik yeter dedim bende insanim sabrim gücüm biyere kadar!
Bi şekilde halletsin ben karismak istemiyorum, biraz da o poposunu yirtsin benim icin :)

Canim ben seni anliyorum. Benzer duygulari bende yasadim . Anladigim kadari ile sen onun gelmesinide aslinda istiyorsun. Ama hayal kirikligina ugrarsin inan. Benim exte böyleydi gelecegim gelecegim dedi tabikide gelmedi sirf gözboyamak icin ne kadar adice. Hani diyosunya 2 sene boyunca hicbirsey görmedim diye inaniyorum ki sen o 2 yilda kimbilir ne fedakarliklar yaptin yaptinda yine birgün birseyi imkanlari olmadigi icin yapamadigin icin yine kötü olan sen oldu. Bu tipler böyle istedikce isterler kendileri killarini dahi kipirdatmazlar (. Bi arkadasinda dedigi gibi seni kenarda tutuyor olabilir yani hemen kendini kaptirma. Gelecek olan bunu dillendirmez bukadar yollar, careler arar ve yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…