- Konu Sahibi Ashiyamizuki
-
Bu durum pek dert degil ama bilmiyorum kafamı kurcalıyor, arkadaşlarımın kuzenimin vs. sevgilileri bebeğim herseyim falan diye kaydederken bizimki beni isim soyisimle kaydetmiş normal mi sizce altında bisey aramalı mıyım?
Işte insan etrafinda farklı gördükçe ozeniyor biraz da :) teşekkür ederim cevabiniz icin :)Bende de oyle kayitlibence dert etmeyin onun icin hic onemli olmayabilir.. benim icin oyle cunki
Aslında 1 sene olmasına birkac ay kaldı öyle konuşurken gayet samimidir sınır ama anlayamadım gitti sorduğumdaysa "ne farkeder?" Diye bir cevap aldimbabam da aynen öyle hepimizi adı soyadıyla kaydeder. hatta varsa ünvanın onu da başına ekler . dr, prof , müh. gibi :)) bu saydıklarım amcam kuzenim falan yani . insan kardeşini prof Xxxx Yyyy kaydeder mi , ediyor işte. hadi babam yaşlı başlı 50sinde
tabi yeni nesil böyle neden yapar ? bi bak bakalım herkesi mi öyle kaydediyor. yeni mi sevgilisiniz sınır mı var aranızda
Aslında 1 sene olmasına birkac ay kaldı öyle konuşurken gayet samimidir sınır ama anlayamadım gitti sorduğumdaysa "ne farkeder?" Diye bir cevap aldim:)
Görüştugmuzde bakacağım inşallah teşekkür ederim tavsiyelerinize :)değişiktir yapısı ben olsam art niyet ararım altında. ama 1 yıldır tanıyorsun sence bi çekincesi varsa kurcala. annesini de adıyla soyadıyla mı kaydediyor yani.
Sizin erkek arkadaşınız yine triple duzeltmis ya ne güzel :) ben trip atsam misliyle geri dönüyo banaBenim erkek arkadaşımda ilk zamanlar beni öyle kaydetmişti. Ama işin garibi annesi, babası, ablası hepsi öyleydi hala da öyle :) ben trip atmıştım benimkini düzeltti ama belki gerçekten huy olduğu için öyledir
Sizin erkek arkadaşınız yine triple duzeltmis ya ne güzel :) ben trip atsam misliyle geri dönüyo bana
ah şu erkeklerBu durum pek dert degil ama bilmiyorum kafamı kurcalıyor, arkadaşlarımın kuzenimin vs. sevgilileri bebeğim herseyim falan diye kaydederken bizimki beni isim soyisimle kaydetmiş normal mi sizce altında bisey aramalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?