Sizin girdiğiniz üniversite daha iyi değil mi ?Yıldız teknik
Evet ama sonuçta çalışanda bendimSizin girdiğiniz üniversite daha iyi değil mi ?
o yüzden sorularda ona göre oluyodur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çalıştığınızın karşılığını alırsınız.
Yabancı kontenjanı zaten ayrı oluyor yabancılar senin hakkını gasp etmiyo kiBu konu su duruma gelio galoba biz burda ygs lys ugrasioruz yabancilar calismadan gelip bizim istedimiz bolumlere giriolar .bu duruma gelmis resmen benim anladigim bu siz calistiniz halde isteniz bolume giremiceksiniz ayni bizim gibi
Sonuç olarak onlar hayal edemeyeceği bölğme giderken ben hedefime ulaşamıcam sorun bumersin üniversitesiyle yıldız teknik üniversitesini aynı kefeye koymak? Gerçekten boşuna çalışmışsın
Hahahahaaaamersin üniversitesiyle yıldız teknik üniversitesini aynı kefeye koymak? Gerçekten boşuna çalışmışsın
ygs ile yös kıyaslanamaz bile
bence de adalet bu mu?
burada kaç milyon kişi kaç çeşit sınava giriyor
bu arada ytü mersinden daha iyidir
Sonuç olarak onlar hayal edemeyeceği bölğme giderken ben hedefime ulaşamıcam sorun bu
Bana ygsyi savunmaya gelme. Kıytırık bi sınavmıs aç bakalım ytünün 2016 sınavını 10 tane çözebilecen miKiytirik bi sinavla universite okuyon. Kimbilir hangi bolum! Sus bence!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?