Adalet mi bu????

Zhrdd481

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
66
8
1
35
merhaba arkadaslar. Ben yurtdısında yaşıyordum bu yıl türkiyeye gelicem üni için. Yös diye bir sınava giriyorum ben ygs değil. Herneyse ben bütün yıl bu sınava çalıştım benim sınıf arkadaslarım hiç çalışmadılar ben her konuyu biliyordum hiçbiri takmıyordu bile dersleri. Her üniversite kendi sınavını yapıyor siz istediğiniz ünilerin sınavına girebiliyorsunuz. Arkadaslar ben mersin üninin sınavına girmemiştim o gün baska üninin sınavı vardı ona girdim. Bizim sınıftakiler o sınava girdiler sınav çok kolaymıs hiç bişey bilmeyenler bile %80 almış. Ben girdiğim ünilerden 70-80 arası alabildim. Ve en çok istediğim üninin sınavı çok kötü geçti ben şimdi hedefime ulaşamıcam o kdar çalışmama rağmen ama onlar hiç çalışmamalarına karşılık iyi bölümde okuyacaklar adalet nerede arkadaslar??

Canim hiç kalbini bozma.her işte bir hayır vardır.ve allah çalışanın hakkını eninde sonunda verir.

Bu konu su duruma gelio galoba biz burda ygs lys ugrasioruz yabancilar calismadan gelip bizim istedimiz bolumlere giriolar .bu duruma gelmis resmen benim anladigim bu siz calistiniz halde isteniz bolume giremiceksiniz ayni bizim gibi
Yabancı kontenjanı zaten ayrı oluyor yabancılar senin hakkını gasp etmiyo ki

valla burada da öyle yıldız teknik üniversitesi için insanlar canlarını veriyor. Sizin derdiniz ille bir üniversite olsun, neresi olursa olsun fark etmez kafasıymış. O kadar çalışacağınıza arkadaşlarınız gibi kapak en kolay nereye atılırı araştırsaymışsınız. Haa adaletten bahsediyorsanız, Yıldız Teknik elbette zor olacak. Yıldız Teknik lan, orada okumak yürek ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…