Adalet mi bu????

Dediklerim sana değil zten bunu diyenlere kusura bakma. Ya ama kazanmak için yinede bişey yapar insan

Onlar zaten benim hedefime gelmediler benim hedefim baskaydı diyorum ki ben çalıştım olmadı onlar çalışmadı hak etmedikleri halde bi yere girecekler onların girdiği yere zaten girmeyi istemiyorum. diyorum ki onlar çalışmadı ama benle aynı konumdalar

Neden burada cevap verenlere atarlanıyorsunuz? İnsanlara Hakaret edwceğinize daha çok çalışıp tüm soruları doğru cevaplasaydınız. Atladığınız birşey var hem. Sınav kolay olabilir ama giren kişiler yaptıkları netlere göre yukarıdan aşağıya doğru sıralanacak ve okulun kontenjanına göre belki 5 belki 500 kişi gidebilecek bu sene söylediğiniz sınavla mersin üniye. Arrkadaşlarınızın 80 alması değiştirmeyecek yani kolay bir sonavda çalışmış olan 99 alır o gider

ya kusura bakma ama, insanlar lys de o kadar matematik,fizik, kimya, biyoloji, geometri 160 küsür soru çözüyorlar, artı ygs deki mat ve türkçe hariç. sen kalkmış yösde zor diyorsun komik olma lütfen.
biz mühendislik kazanıcaz diye ne kadar çabaladık, nasıl çalıştır, şimdi görüyoruz burda var senin gibiler hep geriden geliyorlar zorlanıyorlar derslerde, yapamıyorlar.
basit sınavla kazanıyorsunuz gerçekten bari millet söyleyince kızıp durma.
ayrıca ytü ile mersin arasında cidden dağlar var, sen doğru olanı denemişsin ama olmamış, kendini onlarla karşılaştırıp üzülmene değmez.

Çünkü herkes zaten kolay bi sınava giriyorsun hakkımızı yiyorsun tarzında konusuyor ama durum farklı üniler yabancılar için syrı kontenjan açıyor ama ben düşmanmışım gibi davranıyorlar.

Ygsye lysye gerçekten lafım yok zaten bir ülke neden öğrencisini bu kadar zorlar anlamıyorum. Ama elimde bir sans var sen olsan sende kullanmaz mısın bunu?

Benzer bir durumu bende üniversitede yaşadım. Şöyle bir fark oluyor. Kapasitelerinin üstünde bir yere gittiklerinde sürekli derslerden kalıyorlar. Sen üniversiteyi bitirmeye yaklaştığında onlar daha hazırlıkta ya da 1. Sınıfta oluyor. Her zaman olmasa da bu konuda bir şekilde adalet var

İyi de adaleti sen mi dagitiyorsun. Nerden biliyorsun onların hak etmeyip senin hak ettiğini. Düşüncen çok yanlış.

Hayırlısı olsun artık peki sence çukurovada inşaat mühendisliği mi okuyayım yoksa istanbul ünide matematik okuyum aynı zamanda sınava hazırlanayım ve ingilizcemi gelistireyim tekrar ytünün sınavına mı gireyim? Hem ytüde hazırlık mecburi hazırlığıda atlarım

Ygsye lysye gerçekten lafım yok zaten bir ülke neden öğrencisini bu kadar zorlar anlamıyorum. Ama elimde bir sans var sen olsan sende kullanmaz mısın bunu?

kullan tabi kullanmana laf etmiyorum, zaten baştan yanlışı yapan devlet bize karşı , sizin suçunuz yok. ben çokta severim yabancı arkadaşlarımı renk katarlar sınıfa. sadece karşılaştırmayı yanlış buldum o kadar.

Ygsyi sokmadım bile ben lafıma sadece ygsye girmiyorum yazdım ordan birileri atladı her zmaan ki gibi hakkımızı yiyorsunuz diye

Yil kaybın olmadan tekrar ytu sınavına giremezsin sanırım. O yüzden onu bir kenara koy. Bölüm olarak da mezun olduğunda hangisinden daha çok iş bulma şansın olur? Çevrendeki potansiyele göre değerlendir. İngilizce için sakın vakit harcama. Ben ingilizce mezunuyum ama ingilizcesi orta halli olup amerikaya giden yaz tatilini orada geçirenlerin aksanı ve akıcı konuşması benden çok daha iyi. İmkanın varsa masterini bir yan dal seçip yurtdisinda(ABD, İngiltere falan) yapabilirsin. O zaman tadından yenmez

Madem adaletsiz buluyosun hangi ülkede yaşıyosan orada oku.
Binlerce insan giriyo sınavlara o bölümleri kazanmak için.
Kaç puan aldığınızın çokta bi önemi yok. sonuçta kontejyan belli.
İlk sıralarda kim yer alıyosa onlar girecek.
70 puanla birinci bile olabilirsiniz.
demekki sizden daha iyi çalışan daha zeki daha çok hakeden başka insanlar varmış.
Oldukça adil.

İngilizce güzel konusmak için sürekli iletişim halinde olmak gerekiyor zaten :) ben bir ünide okurken tekrar sınava girebiliyorum benim abim denemek için yaptı bu yıl hatta matematik okumayıda istiyordum bi ara belki bölümü seversem kalırım diye düşündüm bu çukurovada okumaktan mantıklı geldi bana çünkü zaten en olmadı matematikten mezun olurum hiç değilse özel ders falan veririm

siz çok çalışmıssınız arkadaşlarınız hiç çalışmamış. hemen hemen aynı puanları almışsınız
yani demek ki arkadaşlarınız sizden daha zekiymiş hepsi bu. Adaletsizlik kavramına ise hiç değinmeyelim..

Madem adaletsizlik var lütfen türkiye 'de okumayın birazdaha çalışıp olduğunuz ülkede okul kazanın.

Aslinda nerede mutlu olacaksan orada oku. Ben dahil cogu arkadasim mezun oldugumuz bolumden alakasiz isler yapiyoruz. Artik universite sadece bir gereklilik. Sonrasinda is gorusmelerinde her sey isverenin gozunu boyayabilme becerine kaliyor. Kimler ne isler yapiyor

Dediklerim sana değil zten bunu diyenlere kusura bakma. Ya ama kazanmak için yinede bişey yapar insan

Oyle universiteler oyle bolumler var ki iki uc soru cozmek yetiyo ama mezun olunca is bulmak yillar aliyo ne yazik ki.

Idealleriniz varsa pes etmeyin,daha cok calisin insallah basarirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…