- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Eski sevgilimin sosyal medyası yok whatsapp var birtekMutsuzluğu gizlemek istedigi için belki de aşırı derecede sosyal medya düşkünü olmuş olabilir .
Bu hafta açtığım 10.konu olabilir buhranlı dönemimdeyim 2 aydır mazur görün kusura bakmayın
Size haksızlık yapanların tüm bunlara rağmen musmutlu takıldığı oldu mu? Olduysa ne hissettiniz? Bir de eski sevgilim sabah akşam gece gündüz whatsappdan çıkmıyor, bu durum canımı yakıyor çok saçma biliyorum. İnsanlara yok demiş ama ben hissediyorum bence hayatında biri var. (ona rağmen hâlâ beni takip ediyor profil fotoğrafı benim aldığım kıyafetler ve yüzük manyağın) Ben bu kadar yalnızken bana kazık atarak gitmişken nasıl mutlu olur nasıl biriyle görüşür aklım almıyor? Ettiğim ahlar işe yaramıyor mu, ben yalnızım hem haksızlığa uğradım hem de yalnızım karşı taraf nasıl mutlu mutlu takılıyor? Huzurunu bozmak için benim mi bir şeyler yapmam gerekiyor anlamadım ki? Boşver diyorsunuz çok da doğru söylüyorsunuz ama benim içim fe rah la mı yor. Mutlu olmasın ya olmasın kafayı yiyeceğim. Bunun için ben mi bir şeyler yapayım? Sakinleştirin beni vallahi çok sinirliyim adalet nerde birini üzüp nasıl mutlu oluyorlar??
İçim ferahlar mı bilmiyorum ama en azından ettiğini buldu derim. Çocukken çok mu kalp gözü sirlar kapısı falan izledim anlamadım kiadalet diye bir sey yok ki zaten
sizin iciniz o mutsuz olsa da ferahlamayacak ama,
size iyi gelecek tek sey zaman,
bu zamani kendinize dar etmeden gecirmeye bakin, kendinizi sakin kalmaya zorlayin.
Eski sevgilimin sosyal medyası yok whatsapp var birtek
Eski sevgilimi biliyorum onun öyle eşi dostu yoktur. Akrabalarla konuşur onu da gece 2lere kadar yapmaz heraldeMutlu olduğunu nerden biliyorsun ki? Sırf whatsappta takılıyor diye mi? Ben de sabah akşam arkadaşımla goy goy yapıyorum whatsappta ama bir dünya da sıkıntım var. Kısaca hiçbir şey göründüğü gibi değildir.
Çok doğru neticeye bakmak gerekiyor, ben istiyorum ki çok yalnız kalsın benim gibi zor gününde hem de. Yaşattığını yaşasın istiyorum ama yok yani konuştuğu biri varOncellikle eski sevgilinizi takip etmeyi birakin. Takip ederseniz kafanizdan atamazsiniz. Hayatinda biri var ya da yok ne fark edecek ki siz ayrilmissiniz. Belki hayatinda biri olmasa donme ihtimali var diye dusunup kendinizi kandiracaksiniz. Donse ne olur mesela ne degisir? Ayrilma sebebiniz degisir mi? Sizi terkettigi gercegi degisir mi?
İçim ferahlar mı bilmiyorum ama en azından ettiğini buldu derim. Çocukken çok mu kalp gözü sirlar kapısı falan izledim anlamadım ki
Eski sevgilimi biliyorum onun grupları akraba gruplaridir öyle sohbet ettiği eşi dostu yoktu. Allahindan bulsunOnuda sosyal medyadan saydım :) :) yani sürekli birileriyle sohbet etme istediği olabilir .Grupları vardır belki .
Yeniyil için kendime sözler verdim zaten kendime haksızlık kesinlikle. Ben gelecekteki eşimle hemen tanisacagima da inanmiyorum inanamiyorum. Hep yalnız kalacakmisim gibi uzun yıllarEski sevgilinizi takip etmeyi bırakın. Neredeyse 2 ay olmuş ayrılalı. Bu süreyi kendiniz için verimli kullanmış olsaydınız ileriye gitmeye hazır bir halde “gelecekteki eşinizle” tanışmaya hazır bir hale gelmiş olurdunuz.
Belki sizi gıcık etmek için sürekli online bırakıyor kendini belki hayatında biri var. Size ne? Önünüze bakın. Nasıl ayrıldınız bilmiyorum. Ayrılıkta o suçlu olsa dahi şu an yaptığınız kendinize haksızlık.
Yeni yıl için yeni bir sayfa açın. Önünüze bakın artık.
Çok doğru neticeye bakmak gerekiyor, ben istiyorum ki çok yalnız kalsın benim gibi zor gününde hem de. Yaşattığını yaşasın istiyorum ama yok yani konuştuğu biri var
İç huzur için vicdan olması gerekmiyor mu ben bu adamda vicdan olduğuna inanmiyorum ki. Ic huzurumu kaybeden ben oldum haklisinizettigini bulmasina da gerek yok,
ben ic huzura cok onem veririm,
ve hayatinda olan insanlara yalan soyleyen,
kiran uzen,
arkasindan is ceviren...
insanlarin ic huzurlarini bulamayacaklarina inaniyorum.
o yuzden o kisi istedigi kadar mutlu gozuksun,
istedigi hayati yasasin,
benim gozumde ettigini bulmustur zaten,
ic huzurunu kaybetmistir.
siz de boyle dusunun,
siz kendinizden eminseniz,
ic huzurunuzu boyle seylerin bozmasina izin vermeyin.
Beddua etmek hiç bana göre değildi hiç de etmemiştim 22 yıllık hayatimda ama şimdi ediyorum ve yerini bulmuyor. Bu sefer beddua bana dönecek diye pişman oluyorumHerkes yasattigini yasar buna emin olabilirsiniz. Kimseye ah edip beddua etmedim bu gune kadar Allaha havale ettim haksizlik yapanlarin caninin yandigini da gordum.
Daha 22 yaşındaymışsın. Bu acele niye? Her şeyin bir zamanı var. Gençlik kendine yatırım yapacağın en güzel zamanlar. Kendini geliştir. Oku. Spor yap. Değişik kültürel aktiviteler yap. Gez toz. Dil öğren.Yeniyil için kendime sözler verdim zaten kendime haksızlık kesinlikle. Ben gelecekteki eşimle hemen tanisacagima da inanmiyorum inanamiyorum. Hep yalnız kalacakmisim gibi uzun yıllar
Master yapıyorum doktora için dile başladım. Kitap okuyorum, tezler okuyup raporlar yazıyorum resimle ilgileniyorum kara kalem çiziyorum. Ama şu son 2 aydır duzgunce odaklanamadim şu herif yüzündenDaha 22 yaşındaymışsın. Bu acele niye? Her şeyin bir zamanı var. Gençlik kendine yatırım yapacağın en güzel zamanlar. Kendini geliştir. Oku. Spor yap. Değişik kültürel aktiviteler yap. Gez toz. Dil öğren.
Kendini geliştirdikçe karşına çıkacak kişi o kadar nitelikli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?