Adalet nerde

Tatlım bu ah ve ilahi adalet böyle bişey değil ki. Sen ediyorsun mesaj anında yerine ulaşıp dur şu adam şu kızı üzmüş, hemen onu da mutsuz edeyim demiyor Allah. Yeri ve zamanı gelince oda dibine kadar hisseder o mutsuzluğu, haksızlık yapıp, ah alıp mutlu olanı gerçekten hiç görmedim. Ama gece gündüz Whatsapptan çıkmaması onun mutlu oldugu anlamına gelmiyor. Bende eski nişanlımı takip ediyordum, çok nadir giriyordu Whatsappa, oh diyordum bak onunda kimse yok hayatında oda mutsuz. Sonra baktım bu benim içimi soğutmuyor, mutsuz olduğunu duysam da soğumuyor içim, takip etmeyi bıraktım, şuan daha rahatım. Takip etmeyi bırakmazsan hiçbir şekilde kendi iç huzurunu yakalayamayacaksın. Bırak bulsun birini, belki ettiğin ahlar o bulduğu kızdan çıkacak, belalı lanet birine denk gelecek. Allah büyüktür

Haklısınız Allahından bulsun. Eskisi kadar takip etmiyorum günde 5 6 kez bakıyorum(düşünün eskiden ne kadar bakıyormusum ) bu da azalarak bitecek umarım. Hayatında biri varsa da yine o kiza da vicdansiz çünkü bu arada beni takip ediyor. Allaha bırakayım en iyisi

Hahah baya azalmis gunde 5-6 kez yapmayin bunu kendinize.

Bırak tatlım boşver. Allah’a havale et, vicdanın rahatsa gerçekten haksızlık yapmadıysan önemli olan budur. Çünkü vicdan bir ömür aynı kalır ama aşklar, sevgiler, unutulamayanlar unutulur gider. Ben ne hissettiğini anlıyorum. Şöyle düşün, başkasının mutsuzluğunu isteyecek kadar Allah’a yalvaracağına kendi mutluluğun için yalvar. İlla hayatına biri girince olmayacak bu mutluluk, belki çok güzel bi iş fırsatın olacak, belki başka mutluluklar yaşayacaksın. Zamanı gelince de kıymet bilen insanla tanışır evlenirsin. Ama biyerden başlamalıyız. Bende kendimi çok iyi hissetmiyorum, hep olanları düşünüyorum ama takip etmediğim için kafamda senaryo yazıp günümü berbat etmiyorum. Yazıyorum benim ilişkide yaptığım hataları ve fedakarlıkları, onun yaptığı hataları ve fedakarlıkları. Bakıyorum ben elimden gelenin fazlasını yapmışım, asla tek kelime ile kalp kırmamışım, en ufak kötü kelime kullanmamışım. Bence bunların bi mükafatı var ama mükafatı eski nişanlımdan değil yada onun mutsuz olmasından değil, Allahtan bekliyorum. Sende öyle yap

Ben de elimden geleni fazlasıyla yaptım içim vicdanim rahat. Hepiniz doğru söylüyorsunuz Allaha bırakmaliyim ve ona beddua edeceğime kendime dua etmeliyim

En çok kendime haksızlık değil mi? Doğru

Aynen oyle insanin kendine yaptigi kotulugu baska hic kimse yapamaz. Uzulerek gecirdiginiz zamana yazik. Giden gitti herkes onune bakiyor siz hala arkaniza bakmaya devam ederseniz yol alamazsiniz kendinize yazik etmis olursunuz.

Neler yaşadınız kim haklı kim haksız hiç bir fikrim yok. Ama sabır lütfen biraz. Daha iki ay olmuş. Herşeyin bir zamanı var. Hak yerini bugün değilse yarın bulur.ekstra hiçbir şey yapmanıza gerek yok Allah a sığınıp sabretmekten başka

Lonely,o ilahi adalet senin ondan aklini,kalbini tamamen cektiginde tecelli eder belki de en mutlu oldugun ve gozunun baska hicbirseyi görmedigi zamanlarda.
Sen izledikce,takip ettikce gecmez o zaman ve sana hep mutluymus gibi gelir.Bu aklinin sana oynadigi bir oyun.
Evliligim bittikten bir hafta sonra benim yaptigimi yapiyorsun suan.
Bir hafta sonra surekli cevrimici olmasi(whatsap kullanmayi hic sevmezdi),baskasi oldugu ihtimali,herseye hemen sünger cekiyormus gibi hissetmem ona olan nefretimi arttirmisti o gün ilk ve son oldu numarasini herseyini sildim o an itibariyle.
Bazen hicbir sey göründügü gibi olmuyor.Sonrasinda bana cok kirgin oldugunu duydum ortak arkadaslardan.Agir bir depresyonun üzerine eslik eden bir hastalikla hastanelik olmus.O da beni ara ara takip ediyormus megersem ve "yasamaya basladi hayatina devam etmeye,kesin baskasi var" demis.
Mutlu,huzurlu oldugundan o kadar emin olma.Gecmeyen bir sey yok su hayatta.
Gelecek günlerin sana güzel seylerin getirecegini umut et mesela.Onun mutlu ve hayatina biri aldigi dusuncesiyle mucadele etmek yerine..
Biliyorum zor ama bir yerden baslamalisin.
O gün neden bugün olmasin?
Yeni yila giriyoruz arkadaslarinla bir yerlere git cilginca eglen ve yeni yilin ilk saatlerinde aklinda sadece hayallerin,umutlarin ve mutlu olmak istedigin olsun..
Adalet,suan zerre umrumda degil..
Bir evlilik ve cok firtinali bir ask bitirmis bir kadin olarak ben yapabiliyorsam sen de yaparsin..

Son düzenleme:
Adalet diye bir sey zaten yok da
Sizin durum da asiri manasiz. Sanki 10 cocukla sokakta birakilmis gibi davranmayagerek yok. Gencecik insansiniz daha kimler kimler girer hayatiniza

Burayı aynen kopyalayıp o kişiye atın. Bu soruların cevabı sadece onda

Bu dünyada adalet bizim anladığımız şekilde işlemiyor bence.

Lütfen ah etme , ahlar ah eden kişiyi bulur derler ki buna inanırım.

Whatsappta çevrimiçi olmasının anlamı illâ ki biriyle görüşmesi olmayabilir.Sen böyle düşün diye çevrimiçi görünüyor bile olabilir.Artık üzme kendini.Daha fazla zaman kaybetmeden o kişiyle yollarını ayırmakla en doğrusunu yaptın.Ayrılık kolay bişey değil bunalımda olman normal.Ama geçecek.Onu takip etmeyi bırakmalısın.

Şuan için böyle olabilir ama ortada bir haksızlık soz konusu ise mutlaka bir gün hakettiğini bulacaktır. Ancak bence bunları umursamamanız sizin için daha sağlıklı. Böyle biri ile birlikte olmak kazanç mi, değil. Böyle birinden ayrı olmak ise kazançtır. Yani şuan kazanan zaten sizsiniz. Ben olsam hayatındaki kisiye üzülürdüm, bu kadar.

Ben de hayatında kesin biri var diye düşünüyordum ortak arkadasimiza yok demiş. Ben inanmıyorum yine de. Benim nefretim her gün artıyor nasıl olur diyorum. Ama gerçek de olmasa da oluyormuş. 2019 için güzel hedeflerim var gerçekleşecek inşallah. Beynim bana oyun oynuyor farkındayım, atlatiyorum ama mutlu olsun da istemiyorum. Çok sağolun kendi olayınızı anlatmışsınız biraz kalbim ferahladi

Çok teşekkür ederim. Takip etmeyi azalttım bayağı sigara bırakır gibi ilerliyorum:) Adaletten de umudu keser oldum

Kazanan benim bunun da farkındayım ama ettiğini bulmazsa sanki ben kaybetmişim gibi olacak. Onun haricinde çoluk çocuğa karışmadan kaynanayla görümceyle saç başa girmeden iyi ki bitti. Hayatındaki kadının ailesinden çok çekeceği var. Kazancımda doyum sağlayamadım belki de. Zor düştüğünü falan görsem muradima erecekmisim gibi çok saçma

Ben eminim o hakettigini bulunca da bu durum sizi mutlu etmeyecek. Yuksek lisans yapıyormuşsunuz. Hayalimdi. Bence kıymetini bilin. Ben öğretmenim ve işsizim. Dil konusunda kendime güvenemedim ve hayalimi erteledim. Belki de hiç nasip olmayacak. Bence buna adapte olun. Ilim her zaman sizi çok daha kaliteli biri haline getirecektir ki bence şimdi de zaten oylesniz. Bu intikam vs olayları size göre değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…