- Konu Sahibi pink_prenses
-
böyle bir konu açtım diye de beni banlayacaksanız da banlayın buyrun............
Bireylerin anlaşamaması farklı şey
Gayri ahlaki ilişkiler kurup yuva hatta yuvalar yıkılması ayrı şey.. Ve bunu çok matah birşeymiş gibi burda gelişi güzel anlatmanız çok ayrı..
4 aylık bir bebek ve 6 yaşında bir çocuğa bunları yapan kişi ya da kişileri tebrik etmemizi beklemiyorsunuz herhalde
Bence de kapatılsın bu tür konular, mümkünse toplumda da yerleri olmasın..
herşeyi o,bu,yada şu yaşar diye düşünüyosunuz sanırım..unutmayın hayat bu kimin ne olacağı belli olmazz arkadaşım...
emin ol bende yaşadığımdan çok memnun olsaydım ilk konumu açarken kaderimde bu da mı vardı demezdim yada kendi mutluluğumuz için başka hayatlarımı yıkalım demezdim.
düşündüğünüz gibi cani biri değilim ben...
Burası böyle istersen üyeliğini iptal edebilirsin, burada sizin bilmediklerinizi bilenler var.
herşeyi o,bu,yada şu yaşar diye düşünüyosunuz sanırım..unutmayın hayat bu kimin ne olacağı belli olmazz arkadaşım...
emin ol bende yaşadığımdan çok memnun olsaydım ilk konumu açarken kaderimde bu da mı vardı demezdim yada kendi mutluluğumuz için başka hayatlarımı yıkalım demezdim.
düşündüğünüz gibi cani biri değilim ben...
Anlamadığım bazı konularda öyle konuşmalar görüyorum ki millet birbirine demediğini bırakmıyor yada eşine kayınvalidesine görümcesine vs. işte...o konular kapanmıyor ben burda bişey paylaşıyorum 15 dakika içinde kapanıyor bu mu adaletiniz...toplumca hoş karşılanmayan demişsiniz...afedersiniz ama ben bu konumu kapatacak kadar ne yazdım da bunu bana yapıyorsunuz???
ilk konumu açtığımda eşinizden ayrılın ne yaparsanız yapın diyenler olmuştu..Şimdi evimi terkketim diyorum yine ben suçlu oluyorum..herkes çok doğru bir ben yanlışım dimi arkadaşlar......
hı hı cok ıyı anlıyorum ve goruyorum ...kv desine sürtük diyen bile var burda....
hı hı cok ıyı anlıyorum ve goruyorum ...kv desine sürtük diyen bile var burda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?