adalet...

İşte bende bu görüşe karşıyım... Böyle şeylerin "mübah" kılınmasına...
Tamam dediğinizde haklısınız, belki mutlu değil ayrılınca daha mutlu olacak..
Fakat neden eşinden ayrılmadan böyle birşeyi yapmaya yelteniyor??

Mantıklı olan (madem bu insanlar "yetişkin"), yetişkin bir insanın yapması gereken önce var olan eşi ile problemleri varsa boşanır!
Sonra ne istiyorsa onu yapar, zaten kimse birşey demez.

Aynı şekilde kadın içinde geçerli, eğer sorunların varsa önce onları çözüp, boşanacaksan boşanırsın, sonra da ne istiyorsan, kimle olmak istiyorsan olursun...

Ahlakli olan budur!

Bundan gayrısı bana da ters, aklı başında olan herkese de ters...

Sonra o çocuklara ne olacak, terk eden bir baba, başka kadına giden bir baba imajı...
O çocukların nasıl başkalarına ilerde güvenmelerini bekliyorsunuz ki??
Gayri ahlaki durumlar aile yapılarını bozan yegane şeydir...

Zaten kimse istemediği ve sevmediği bir insanla beraber olmakta, hiç kimse tarafından zorlanamaz.
Yaşadığımız toplumun da bir kural ve kaideleri var, herşeyin bir çözümü vardır.
Fakat gayri ahlaki durumlar yaşandıktan sonra, akıl veren de çok olur, yeren de çok olur.
Önemli olan bunları yaşamadan önce, biraz düşünmek ve ona göre hareket etmek.
Ben evlatlarına böyle şeyler yaşatan ailelerin aklında şüphe duyuyorum malesef ki...

ben konuyu açış amacınızı anlamadım....

bi şekilde iyi yada kötü karar vermişsiniz

bunu burda duyurmanın mantığı ne??

ya arkadaşlar ben yanlış mı yapıyorum yoksa doğru mu diye sormak mı maksadınız???

sen bu yaptığının yanlış olmadığını kendince mantıklı olduğunu zaten kabullenmişsin

peki bizden ne istiyorsun???

tama canım benim ama sen de eşini bir başkası ile paylaşmadınmı peki bu durumda kendini nasıl hissettin
ona güvenip hayatını değiştirmedinmi...
yani demem o ki ne olursa olsun...
su an araya giren kadın konumunda olmak hoş değilmi..

Ne kolaylığı :/ allah akıl fikir ve de öncelikle vicdan versin .

valla tekrar tekrar aynı şeyi yazmak istemedim ...değişiklik olsun die...

haklısın arkadaşım ama olan oldu.
bu saatten sonra nasıl asık oldunuz yerıne ne yapamam gerektiği konusunda fikir sunsanız daha iyi olmaz mı?

ne dicezzz yaaaa her şeyi rolantiye all..bekleee..
ilikini dondurrr hemen bir müddet bakalıom ne olacak..

bu hikaye de tek suçsuz var o da iki çocuk..

ayrıca bu adam karısını bu kadar sevmiyorsa ve evliliği bittiyse neden hala eşiyle birlikte oluyor?

kadın kendiliğinden hamile kalmadı değil mi?

iyi kandırmış sizi ya da siz kanmak istemişsiniz.

eminim öyledir,bunlar erkeklerin söylediği yalanlar hiç mi okumuyorsun burada açılan konuları.

gözü dışarıda olan erkeklerin baş yalanları;

karısı sorunludur,geçimsizdir,çirkeftir.

birlikte bile olmuyorlardır o eşleriyle,ama nedense hepte bebekleri vardır.

boşanacaklardır ama mallar eşlerinin üzerindedir bu nedenle mallar gitmesin diye boşanamıyordur.

eşleri kocalarını aldatmıştır ama niyeyse aldatıldıkları halde boşanamazlar,vs vs...........

ilk konun siber linç e maruz kalabileceğin için kapatıldı.
onun dışında, burada ne konular kapatılıyor nelere ban veriliyor ah bir bilsen.

haklısın arkadaşım ama olan oldu.
bu saatten sonra nasıl asık oldunuz yerıne ne yapamam gerektiği konusunda fikir sunsanız daha iyi olmaz mı?

Onu da yapıyoruz ama işine gelmeyeni görmüyorsun ki

Eşinle ayrılmanın bu adamla ilgisi yok madem , biraz yalnız kal kafa dinle diyoruz

O adamın 2 çocuğu var , ayrılmasını isteme diyoruz.. Zaten istesende ayrılmayacak bence.. Klasik yalanları söylüyor sana, zaten boşancaktım mutsuzum aynı evde kardeş gibiyiz ama 4 aylık bebeği leylekler getirmiş vs..

Biraz yalnız kal , sağlıklı kararlar ver, bi beraberlik yaşayacağın zaman da bekar erkekleri tercih et..

merhaba,
ben diğer arkadaşlarım gibi ağır ithamlarda bulunmak istemiyorum,yaptığınız dışardan bakılınca doğru değil,sanırım siz de bunu biliyosunuz..ama önce şuna inanın ki,sevgilinizi ,siz olmasaydınız asla evi terk etmezdi...erkekler böyledir. sevmiyorum diyerek karısını çocuklarını bırakmaz,başka güvenecek bir kapı bulmadıktan sonra..ayrıca şuna da emin olun ki, karı-koca arasında yaşananlar sadece ikisi arasındadır ve bunu siz bile bilemezsiniz,diyosunuz ya sırf evi terk etmesin diye 2. çocuk yaptı diye....belki karısını dinlesek neler anlatıcak neler...
anladığım kadarıyla siz sevgiliniz olmasa da ayrılmayı düşnüyodunuz ve sonunda yaptınız..
ben şimdi neyi danıştığınızı anlamadım sadece????ne bekliyosunuz,""sevgili kk üyeleri dediğiniz gibi yağtım ayrıldım kocamdan,şimdi yeni bi hayata başlıyorum,beni alkışlar mısınız ??"" mı??

bu kadar ıyı anlatılabılırdı durumumm..tesekkürlerr....

tavsiye istiyorsan ; boşanıp boşanmamak senin bileceğin iş ama nikah dışı gayrımeşru ilişkini bitirmelisin o süt çocuğunun ahı seni de o adamı da rahat bırakmaz emin ol

çok mu memnunsun böylesi bi karakterde adam için kendini zinakar durumuna düşürmeye. zina sadece cinsellikle olmaz, evliyken flört de zinadır

yalnız bence adamın eşiyle cinsel birliktelik yaşaması eşini sevdiği anlamına gelmez ki zaten.Yani adam zaten bu kızla ilişki yaşıyorsa karısını sevmediği ortada değil mi.

bence bu konularda önemli olan eğer kendin evliysen boşanmadan önce başkalarıyla yakınlık kurmamak veya karşındaki evliyse artık aşkını kalbine gömüp ondan uzaklaşmak olmalı.
Ha boşanırsın veya o kişi de boşanır ondan sonra tamamen serbestsin ama evlilik saygı gerektirir ya.Zaten hangi erkek veya kadın eşi 'ben başkasını seviyorum seni sevmiyorum istemiyorum' dedikten sonra hala evli kalmayı ister ya.Kadının maddi hürriyetinin olmadığı durumlar hariç tabi.

Yaptığın en doğru şey sevmediğin kişiyle evliliğe devam etmemek,gitmek olmuş..

Karşındaki adama gelince,bence boşanmayacak.. Adamın karısı hamile..hileyle bile olsa bu sperm denen şeyi kocasının cebinden çalıp kullanmıyor herhalde.. Geceyi karısıyla yatakta geçirip ertesi gün senin yanına gelip sevmiyorum mutsuzum hikayelerini anlattığında gerçekten inanıyor musun? Ciddiyim..

Bence en doğrusu boşan,(ayrıldın ama boşandın mı bilemiyorum).. O adamı da bırak çocuğu var karısından hiç bir zaman kopmayacak.. İlk kavganızda,senden pişman olup döneceği kollar var. Ağır konuşuyorum ama inan hayat hayallerimizdeki gibi toz pembe değil.

O adamı bırak kendine temiz bir sayfa aç. İşine gücüne konsantre ol,çocuğun da yok kendine bak,farklı çevrelere açıl, çok daha düzgün insanlarla arkadaşlık kurarsın..bırak aşk, evlilik bunlar doğal süreçte olsun,zorlama.akışına bırak biraz..

Tabi ki son karar senin ama görülüyor ki sen de durumundan memnun değilsin..bile bile lades deme derim...

Aldatılan kadınlar buraya konu açtıklarında kocalarını değil diğer kadını suçlar burda,bende hep kızardım kocalarınıza bakın diye.

Şimdi konuyu açan ikinci kadın,ve suçlu bu seferde aldatılan kadın çıktı

Bu memlekette her aldatma hikayesinin suçlusu kadınlar demekki.

Kadınlarımız bu kadar aptal olduktan sonra,erkeklerde her haltı yer,sonrada temize çıkar tabi.

Bu adam sevmediği kadınla zorlamı sevişmiş yoksa o karısı olacak kadın içkisine ilaç atıp tecavüz mü etmiş.:44:

Ne alaka simdi bosansin diyorsunuz bosaninca terk etmis olmayacak mi cocuklarini? burda celisiyorsunuz ayrica.Benimde anne ve babam 10 yasimda iken bosandilar ama hic terkedilmis imaji verilmedi. Hep anlasamadik yavrum boylesi daha hayirli denildi. Ha bazi babalar var surekli cocuklariyla kontak halinde benim cevremde de var her hafta sonu gorusuyorlar bazilari gorusmuyor. Bu insandan insana gore degisir. Ama bu kadar da acitasyon yapmiyalim yani bosanmak ayrilmak cok yayginlasti gunumuzde bosanacak ne ilk ne son kisiler. Ben amanda terk edildim diye uzulmedim aksine guclendim ister babam beni gormek ister ister istemez ona kalmis bisi.Cokta boslugunu hissetmedim acikcasi...

Ah ahhhhhhh inandın dimi bu yalanlarına .Gözünü kör etmiştir aşk sandığın şey senin :/

Orda dur bakalım ,kim arkadan işler çeviriyormuş siz mi yoksa kadın mı ? Kocasından çocuk doğurmak isteyen kadının günahı ne ,be vicdansız .

Yanarım ,yanarım o iki çocuğa yanarım .

Son düzenleme:

bana göre "sevdiğin adamı" başka biriyle paylaşmak düşüncesi bile kötü (konu sahibi açısından bakarsan)... adam iki kişiyi idare etmeyi seviyor demekki...

dışardan bakıldığında hiç hoş bi durumda değilim evett..yada olayın içinde olsam da hoş görmüyorum..ama ben bunu yaşıyorum suan kızlar..kestirip atamıyorum ki...annem karşı cıkmasın dıye cocuğun durumunu bile belirtemedim biliyorum yanlışş..ama o cocukları duşunuyorum dıyenler var yaaaaa hani onların huzursuz ortamda buyumesı daha mı iyi..evet ıkımzde ayrıldıktan sonra bıseyler baslasaydı keske ama olmadı napayım...
sizden beklediğim beni alkışlamanız değil elbette sadece fikir almak istedim

tavsiye istiyosan al sana tavsiye,sevgiline de ki,ben evden ayrıldım boşanıcam,sen de ayrıldın.. ama henüz ikimiz de boşanmadık..
önce şartlarınolmalı adama:
1.karına ve çocuklarına aylık nafaka vericek,mağdur etmiceksin
2.boşnana kadar görüşmicez
3.boşnadıktan sonra da önce flört edip çıkıcaz
4.evlenmeye sonra karar vericez
5.evlenmeye karar veridğimizde evimizd eçocukların için bir oda olacak.

ama sizde böyle bir potansiyel görmüyorum ne yazık ki....

bana göre "sevdiğin adamı" başka biriyle paylaşmak düşüncesi bile kötü (konu sahibi açısından bakarsan)... adam iki kişiyi idare etmeyi seviyor demekki...

evet tabi haklısın kadın tarafından bakınca o bambaşka bir mevzu, hem karısı hem de bu arkadaş için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…