- Konu Sahibi pink_prenses
-
Ben bu kadar ustune gidilmesini uygun bulmadim. Sonucta adam kararini vermisse vermistir. Karisina asik olan evliligi iyi giden erkek hangi bayan gelirse gelsin esini birakmaz , aldatmaz. Demek ki adam goze almis esini istemiyor ve sevmiyor.Zaten aralarinda bitmis birsey. Ben herhangi bir kadinin erkek istemedikten sonra aklini celebilecegine inanmiyorum. Heleki evini fln birakip esinden ayirtacak kadar. Hepsi yetiskin insanlar ... Belkide diger hanim icin daha iyisi olacak sevmedigi huzursuz oldugu bir evlilikten kurtulacak. Cocuklari daha rahat buyur.Adamda mutlu olabiliyorsa olur. Konu sahibide oyle. Konu sahibinin eside en azindan kendi yoluna bakar mutlu olmaya calisir en azindan konu sahibi durust davranip aciklamis...
Sonucta yetiskin insanlar gunahi da sevabi da onlara kalmis... elestirmek bana dusmez.Cunku benim hayatim degil. Hepsi yetiskin bu hikayede her birey basina gelenelere katlanabilcek yasta. Sonu iyi de olur kotu de olur orasini bilemeyiz.Belkide cocuklarin ve diger bayanin ahini alacak belkide almayacak , onlarda kendi yolunu cizip mutlu olacak. Bunlar ancak zamanla belli olur.
Ben bu kadar ustune gidilmesini uygun bulmadim. Sonucta adam kararini vermisse vermistir. Karisina asik olan evliligi iyi giden erkek hangi bayan gelirse gelsin esini birakmaz , aldatmaz. Demek ki adam goze almis esini istemiyor ve sevmiyor.Zaten aralarinda bitmis birsey. Ben herhangi bir kadinin erkek istemedikten sonra aklini celebilecegine inanmiyorum. Heleki evini fln birakip esinden ayirtacak kadar. Hepsi yetiskin insanlar ... Belkide diger hanim icin daha iyisi olacak sevmedigi huzursuz oldugu bir evlilikten kurtulacak. Cocuklari daha rahat buyur.Adamda mutlu olabiliyorsa olur. Konu sahibide oyle. Konu sahibinin eside en azindan kendi yoluna bakar mutlu olmaya calisir en azindan konu sahibi durust davranip aciklamis...
Sonucta yetiskin insanlar gunahi da sevabi da onlara kalmis... elestirmek bana dusmez.Cunku benim hayatim degil. Hepsi yetiskin bu hikayede her birey basina gelenelere katlanabilcek yasta. Sonu iyi de olur kotu de olur orasini bilemeyiz.Belkide cocuklarin ve diger bayanin ahini alacak belkide almayacak , onlarda kendi yolunu cizip mutlu olacak. Bunlar ancak zamanla belli olur.
Ne kolaylığı :/ allah akıl fikir ve de öncelikle vicdan versin .
haklısın arkadaşım ama olan oldu.
bu saatten sonra nasıl asık oldunuz yerıne ne yapamam gerektiği konusunda fikir sunsanız daha iyi olmaz mı?
sunu anlatamadım ben olduğum ıcın yıkılmadı onun yuvası....zaten evınde huzursuzdu diyorum..eşi belki kocamı eve bağlarım diye ikinci cocuğuna hamile kalmış..bakın korunuyorum demiş spiral taktırdım demiş ama korumuyormus meğer ve hamile kalınca da ne yapsın....bu kadar rol çeviren kadının hiç suçu yok demi
sunu anlatamadım ben olduğum ıcın yıkılmadı onun yuvası....zaten evınde huzursuzdu diyorum..eşi belki kocamı eve bağlarım diye ikinci cocuğuna hamile kalmış..bakın korunuyorum demiş spiral taktırdım demiş ama korumuyormus meğer ve hamile kalınca da ne yapsın....bu kadar rol çeviren kadının hiç suçu yok demi
Anlamadığım bazı konularda öyle konuşmalar görüyorum ki millet birbirine demediğini bırakmıyor yada eşine kayınvalidesine görümcesine vs. işte...o konular kapanmıyor ben burda bişey paylaşıyorum 15 dakika içinde kapanıyor bu mu adaletiniz...toplumca hoş karşılanmayan demişsiniz...afedersiniz ama ben bu konumu kapatacak kadar ne yazdım da bunu bana yapıyorsunuz???
ilk konumu açtığımda eşinizden ayrılın ne yaparsanız yapın diyenler olmuştu..Şimdi evimi terkketim diyorum yine ben suçlu oluyorum..herkes çok doğru bir ben yanlışım dimi arkadaşlar......
haklısın arkadaşım ama olan oldu.
bu saatten sonra nasıl asık oldunuz yerıne ne yapamam gerektiği konusunda fikir sunsanız daha iyi olmaz mı?
eminim öyledir,bunlar erkeklerin söylediği yalanlar hiç mi okumuyorsun burada açılan konuları.
gözü dışarıda olan erkeklerin baş yalanları;
karısı sorunludur,geçimsizdir,çirkeftir.
birlikte bile olmuyorlardır o eşleriyle,ama nedense hepte bebekleri vardır.
boşanacaklardır ama mallar eşlerinin üzerindedir bu nedenle mallar gitmesin diye boşanamıyordur.
eşleri kocalarını aldatmıştır ama niyeyse aldatıldıkları halde boşanamazlar,vs vs...........
İşte bende bu görüşe karşıyım... Böyle şeylerin "mübah" kılınmasına...
Tamam dediğinizde haklısınız, belki mutlu değil ayrılınca daha mutlu olacak..
Fakat neden eşinden ayrılmadan böyle birşeyi yapmaya yelteniyor??
Mantıklı olan (madem bu insanlar "yetişkin"), yetişkin bir insanın yapması gereken önce var olan eşi ile problemleri varsa boşanır!
Sonra ne istiyorsa onu yapar, zaten kimse birşey demez.
Aynı şekilde kadın içinde geçerli, eğer sorunların varsa önce onları çözüp, boşanacaksan boşanırsın, sonra da ne istiyorsan, kimle olmak istiyorsan olursun...
Ahlakli olan budur!
Bundan gayrısı bana da ters, aklı başında olan herkese de ters...
Sonra o çocuklara ne olacak, terk eden bir baba, başka kadına giden bir baba imajı...
O çocukların nasıl başkalarına ilerde güvenmelerini bekliyorsunuz ki??
Gayri ahlaki durumlar aile yapılarını bozan yegane şeydir...
Zaten kimse istemediği ve sevmediği bir insanla beraber olmakta, hiç kimse tarafından zorlanamaz.
Yaşadığımız toplumun da bir kural ve kaideleri var, herşeyin bir çözümü vardır.
Fakat gayri ahlaki durumlar yaşandıktan sonra, akıl veren de çok olur, yeren de çok olur.
Önemli olan bunları yaşamadan önce, biraz düşünmek ve ona göre hareket etmek.
Ben evlatlarına böyle şeyler yaşatan ailelerin aklında şüphe duyuyorum malesef ki...
yalnız bence adamın eşiyle cinsel birliktelik yaşaması eşini sevdiği anlamına gelmez ki zaten.Yani adam zaten bu kızla ilişki yaşıyorsa karısını sevmediği ortada değil mi.
bence bu konularda önemli olan eğer kendin evliysen boşanmadan önce başkalarıyla yakınlık kurmamak veya karşındaki evliyse artık aşkını kalbine gömüp ondan uzaklaşmak olmalı.
Ha boşanırsın veya o kişi de boşanır ondan sonra tamamen serbestsin ama evlilik saygı gerektirir ya.Zaten hangi erkek veya kadın eşi 'ben başkasını seviyorum seni sevmiyorum istemiyorum' dedikten sonra hala evli kalmayı ister ya.Kadının maddi hürriyetinin olmadığı durumlar hariç tabi.
merhaba,
ben diğer arkadaşlarım gibi ağır ithamlarda bulunmak istemiyorum,yaptığınız dışardan bakılınca doğru değil,sanırım siz de bunu biliyosunuz..ama önce şuna inanın ki,sevgilinizi ,siz olmasaydınız asla evi terk etmezdi...erkekler böyledir. sevmiyorum diyerek karısını çocuklarını bırakmaz,başka güvenecek bir kapı bulmadıktan sonra..ayrıca şuna da emin olun ki, karı-koca arasında yaşananlar sadece ikisi arasındadır ve bunu siz bile bilemezsiniz,diyosunuz ya sırf evi terk etmesin diye 2. çocuk yaptı diye....belki karısını dinlesek neler anlatıcak neler...
anladığım kadarıyla siz sevgiliniz olmasa da ayrılmayı düşnüyodunuz ve sonunda yaptınız..
ben şimdi neyi danıştığınızı anlamadım sadece????ne bekliyosunuz,""sevgili kk üyeleri dediğiniz gibi yağtım ayrıldım kocamdan,şimdi yeni bi hayata başlıyorum,beni alkışlar mısınız ??"" mı??
bana göre "sevdiğin adamı" başka biriyle paylaşmak düşüncesi bile kötü (konu sahibi açısından bakarsan)... adam iki kişiyi idare etmeyi seviyor demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?