adalet...

hı hı cok ıyı anlıyorum ve goruyorum ...kv desine sürtük diyen bile var burda....

yapmayın Allah aşkına,o istisnai bir konuydu ve o konu sahibi sizden çok daha ağır tepkiler aldı..kimse alkış tutmadı ona ve yönetici gelir gelmez sildi o konuyu.

kk forum çizgisinde serbest o zaman ki bu çizgi çok netmiş öyle dediler. Açtığın bu konu yine kapatılacak çizgiye ters arkadaşım, işte kapı orada.

siteden sıkıntınız varsa ne arıyorsunuz burada,elbette kuralları olacak,biz üyelerin de buna uyma zorunluluğumuz var

Yahu sen nasıl bir insansın??? evliyken birine aşık olman hatta evli bir adama aşık olman normal mi sence? eğer sende evli bir kadınım bilinci olsaydı ilk gördüğün anda ileri gitmemen gerektiğini bilirdin, ben sana söyleyeyim bu adamla da yürümez.

burada kaynana kötülenir gelinin yanında olunur,koca kötülenir eşin yanında olunur, boşanılır yine senin yanında olunur ama başka bir ailenin yuvasının dağıtılması ve arkada kalanlar için senin yanında olunmaz canım...burdaki konu kapatmada parti kapatma kadar ciddi bir sorun yanii

ayrıca

senin için birini terk eden, gün gelir başkası için seni terkeder....

oyle bır sıkıntı anımda tanıdım kı onu malsef kı kendıme lıman sectım uzaklastırmak yerıneee

kk forum çizgisinde serbest o zaman ki bu çizgi çok netmiş öyle dediler. Açtığın bu konu yine kapatılacak çizgiye ters arkadaşım, işte kapı orada.

evet haklısın..kapatırlarsa kapatsın ister üyeliğimi silsinlerr..ama ben bunu yaşıyorum ve derdim var kısmında da bunu yazıyorum arkadaşş....

evet 3 kışı olucak ve ben buna hazır değilim sanırım

farkında değilsin galiba onu diyen kişi şu anda banlı ve konusu silindi

evett ama saatler sonra sılındı demı herkes ıcını rahatca doktu o arkadas derdını rahatca yazdıktan sonra..ya benn ben kımseye adam gıbı acıklama yapmadan daha neyın ne olduğunu kımse anlamadan kapanıyor

O zamanda demiştim 'herşeyi de kadere atmayın lütfen, irade denen birşey var ' diye

Örneğin esrar neden içmiyorsunuz ? İstemiyorsunuz değil mi.. Bunu da istemeseydiniz başlamazdınız bile..

Dinlediniz mi hayır, dinlemek zorunda da değilsiniz..

Bu kadar kişi ak derken siz hala kara diyorsunuz.. Konunuz kapanıyor bi daha açıyorsunuz..

Kaç konu açarsanız açan benim fikrim değişmeyecek şahsen..

Evet , neden bu kez cevap gelmiyor ?

Ayrıca kastettiğiniz konu sahibesine de herkes tarafından gereken cevap verilip, konusu kapatılmıştır.. Bir de konu başlığı çok komik, siz mi adaletten bahsediyorsunuz ? Gözlerim yaşardı..

Ben bu kadar ustune gidilmesini uygun bulmadim. Sonucta adam kararini vermisse vermistir. Karisina asik olan evliligi iyi giden erkek hangi bayan gelirse gelsin esini birakmaz , aldatmaz. Demek ki adam goze almis esini istemiyor ve sevmiyor.Zaten aralarinda bitmis birsey. Ben herhangi bir kadinin erkek istemedikten sonra aklini celebilecegine inanmiyorum. Heleki evini fln birakip esinden ayirtacak kadar. Hepsi yetiskin insanlar ... Belkide diger hanim icin daha iyisi olacak sevmedigi huzursuz oldugu bir evlilikten kurtulacak. Cocuklari daha rahat buyur.Adamda mutlu olabiliyorsa olur. Konu sahibide oyle. Konu sahibinin eside en azindan kendi yoluna bakar mutlu olmaya calisir en azindan konu sahibi durust davranip aciklamis...

Sonucta yetiskin insanlar gunahi da sevabi da onlara kalmis... elestirmek bana dusmez.Cunku benim hayatim degil. Hepsi yetiskin bu hikayede her birey basina gelenelere katlanabilcek yasta. Sonu iyi de olur kotu de olur orasini bilemeyiz.Belkide cocuklarin ve diger bayanin ahini alacak belkide almayacak , onlarda kendi yolunu cizip mutlu olacak. Bunlar ancak zamanla belli olur.

Son düzenleme:

dün yöneticiler yoktu sitede,olsalar anında silinirdi,emin olabilirsin

ayrıca sevgilinizin eşi çocukları inşallah babasına bırakır,o zaman aranızdaki aşkı,sevgiyi görürüz

bence boşuna ümitlenme evini terketti diye nikahını da bozacak diye bir kural yok. ayrı ev açmış zaten sen boşanınca gidip yerleşirsin senelerce de beklersin boşanıp seninle evlensin diye o da kıyar bi imam nikahı oturursunuz el ele baş başa. ama o zaman şikayet etmek yok ha ne de olsa aşıksın aşk fedakarlık ister yok öyle romantik romantik takılmak

Hadi bekliyoruz bunun bir açıklaması varsa eğer :/ sakın kocamla ilişkim yolda gitmediğinde tanıdım onu fln diye zırvalamada !
Hepimizin sığındığı şeyler aynı çünkü .

Son düzenleme:

aklını başına al arkadaşım yuva yıkanın yuvası olmaz

sunu anlatamadım ben olduğum ıcın yıkılmadı onun yuvası....zaten evınde huzursuzdu diyorum..eşi belki kocamı eve bağlarım diye ikinci cocuğuna hamile kalmış..bakın korunuyorum demiş spiral taktırdım demiş ama korumuyormus meğer ve hamile kalınca da ne yapsın....bu kadar rol çeviren kadının hiç suçu yok demi

karımı sevmiyorum deyip onunla cinselliğe devam eden bir adamın hiç suçu yok demi :)

Son düzenleme:
karımı sevmiyorum deyip onunla cinselliğe devam eden bir adamın hiç suçu yok demi :)

evett suçu var yada suçumuz varr..ben demiyorum ki suçsuzummm ben demiyorum ki iyi yaptım ama olan oldu..arkadaşlar öğleden sonra avukata gidicem yasal işlemler için sonuçtaa yanlışıyla doğrusuyla bişeyler yaşıyorumm ben aranızda iyiliğimi düşünüp fikir veren de var yargılayanda ama iş gerçekten ciddi.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…