- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi pink_prenses
-
hı hı cok ıyı anlıyorum ve goruyorum ...kv desine sürtük diyen bile var burda....
kk forum çizgisinde serbest o zaman ki bu çizgi çok netmiş öyle dediler. Açtığın bu konu yine kapatılacak çizgiye ters arkadaşım, işte kapı orada.
kaderimde bu varmış gibi düşünürsen bırakalım kader bizi yaşasın..
acıkcası biraz da aşık olacağımız adamları kendimiz seçmezmiyiz...
yani demem o ki sen kaderini hiç zorladınmı ben bu adama aşık olmamalıyım diye...
kk forum çizgisinde serbest o zaman ki bu çizgi çok netmiş öyle dediler. Açtığın bu konu yine kapatılacak çizgiye ters arkadaşım, işte kapı orada.
evet ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok asla bunu kimse kabul edemez...
velhasıl keşke bu adamın sana meyilini gördüğünde kendinden uzaklaştırsaydın....
emin ol kendine daha iyi birini bulurdun ...
boşandığı zaman tamamen o adama kendine ait hissetmeyecksin..
her zaman ekst 3 kişi olacak hayatıonızda buna hazırmısın...
acıkcası ben kendimde o gücü bulamam ...
farkında değilsin galiba onu diyen kişi şu anda banlı ve konusu silindi
oyle bır sıkıntı anımda tanıdım kı onu malsef kı kendıme lıman sectım uzaklastırmak yerıneee
evet haklısın..kapatırlarsa kapatsın ister üyeliğimi silsinlerr..ama ben bunu yaşıyorum ve derdim var kısmında da bunu yazıyorum arkadaşş....
evet 3 kışı olucak ve ben buna hazır değilim sanırım
evett ama saatler sonra sılındı demı herkes ıcını rahatca doktu o arkadas derdını rahatca yazdıktan sonra..ya benn ben kımseye adam gıbı acıklama yapmadan daha neyın ne olduğunu kımse anlamadan kapanıyor
evett ama saatler sonra sılındı demı herkes ıcını rahatca doktu o arkadas derdını rahatca yazdıktan sonra..ya benn ben kımseye adam gıbı acıklama yapmadan daha neyın ne olduğunu kımse anlamadan kapanıyor
prenses ilk önemli konu evli kadına bir yabancı erkekten sığınacak liman olmaz...oyle bır sıkıntı anımda tanıdım kı onu malsef kı kendıme lıman sectım uzaklastırmak yerıneee
prenses ilk önemli konu evli kadına bir yabancı erkekten sığınacak liman olmaz...
ne bileyim allah kolaylık versin ...
burada kaynana kötülenir gelinin yanında olunur,koca kötülenir eşin yanında olunur, boşanılır yine senin yanında olunur ama başka bir ailenin yuvasının dağıtılması ve arkada kalanlar için senin yanında olunmaz canım...burdaki konu kapatmada parti kapatma kadar ciddi bir sorun yanii
aklını başına al arkadaşım yuva yıkanın yuvası olmaz
sunu anlatamadım ben olduğum ıcın yıkılmadı onun yuvası....zaten evınde huzursuzdu diyorum..eşi belki kocamı eve bağlarım diye ikinci cocuğuna hamile kalmış..bakın korunuyorum demiş spiral taktırdım demiş ama korumuyormus meğer ve hamile kalınca da ne yapsın....bu kadar rol çeviren kadının hiç suçu yok demi
prenses ilk önemli konu evli kadına bir yabancı erkekten sığınacak liman olmaz...
ne bileyim allah kolaylık versin ...
karımı sevmiyorum deyip onunla cinselliğe devam eden bir adamın hiç suçu yok demi :)
haklısın arkadaşım ama olan oldu.
bu saatten sonra nasıl asık oldunuz yerıne ne yapamam gerektiği konusunda fikir sunsanız daha iyi olmaz mı?
karımı sevmiyorum deyip onunla cinselliğe devam eden bir adamın hiç suçu yok demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?