- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi pink_prenses
-
tama canım benim ama sen de eşini bir başkası ile paylaşmadınmı peki bu durumda kendini nasıl hissettin
ona güvenip hayatını değiştirmedinmi...
yani demem o ki ne olursa olsun...
su an araya giren kadın konumunda olmak hoş değilmi..
ben esimi baskasiyla paylasmadim, evet onun sapkin hareketleri ve aldatmaya meyili oldu ama gozumle biriyle yakalamadim fakat pek cok internetten kanitim oldu o da bana yetti salak olmadigim icin. Ben bunada sukur diyorum arkami donup bosandim inan simdi baskasiyla beraber bayan hatta bayaninda cocugu var bense kendi halimde mutluyum. Onla olsam zaten sevgisizlik ilgisizlik ve anlasamam durumundan gene mutlu olamayacaktim. Iyikide aldatmis onum acildi sayesinde.... Simdi eskisinden cok ama cok renkli bi hayatim var. Bazen bazi seyler hayira vesile olur kotu gozukseler bile...
Ne alaka simdi bosansin diyorsunuz bosaninca terk etmis olmayacak mi cocuklarini? burda celisiyorsunuz ayrica.Benimde anne ve babam 10 yasimda iken bosandilar ama hic terkedilmis imaji verilmedi. Hep anlasamadik yavrum boylesi daha hayirli denildi. Ha bazi babalar var surekli cocuklariyla kontak halinde benim cevremde de var her hafta sonu gorusuyorlar bazilari gorusmuyor. Bu insandan insana gore degisir. Ama bu kadar da acitasyon yapmiyalim yani bosanmak ayrilmak cok yayginlasti gunumuzde bosanacak ne ilk ne son kisiler. Ben amanda terk edildim diye uzulmedim aksine guclendim ister babam beni gormek ister ister istemez ona kalmis bisi.Cokta boslugunu hissetmedim acikcasi...
Ah ahhhhhhh inandın dimi bu yalanlarına .Gözünü kör etmiştir aşk sandığın şey senin :/
Orda dur bakalım ,kim arkadan işler çeviriyormuşsiz mi yoksa kadın mı ? Kocasından çocuk doğurmak isteyen kadının günahı ne ,be vicdansız .
Yanarım ,yanarım o iki çocuğa yanarım .
dışardan bakıldığında hiç hoş bi durumda değilim evett..yada olayın içinde olsam da hoş görmüyorum..ama ben bunu yaşıyorum suan kızlar..kestirip atamıyorum ki...annem karşı cıkmasın dıye cocuğun durumunu bile belirtemedim biliyorum yanlışş..ama o cocukları duşunuyorum dıyenler var yaaaaa hani onların huzursuz ortamda buyumesı daha mı iyi..evet ıkımzde ayrıldıktan sonra bıseyler baslasaydı keske ama olmadı napayım...
sizden beklediğim beni alkışlamanız değil elbette sadece fikir almak istedim
arkadaşlar boşanmadan bunları yaşadığım için ve asıl sebebin ben olduğumu düşündüğü için beni suçluyor arkadaşımm...
he evde huzursuz büyüselerrr anne baba kavgası ile o cocuklara yanmazsın dimi...........al bire bir yaşan kişiler var burda (missplayful) gibi..........
Aldatılan kadınlar buraya konu açtıklarında kocalarını değil diğer kadını suçlar burda,bende hep kızardım kocalarınıza bakın diye.
Şimdi konuyu açan ikinci kadın,ve suçlu bu seferde aldatılan kadın çıktı
Bu memlekette her aldatma hikayesinin suçlusu kadınlar demekki.
Kadınlarımız bu kadar aptal olduktan sonra,erkeklerde her haltı yer,sonrada temize çıkar tabi.
Bu adam sevmediği kadınla zorlamı sevişmişyoksa o karısı olacak kadın içkisine ilaç atıp tecavüz mü etmiş.:44:
tavsiye istendigini sanmiyorum bu onceki konunun aciklamasi devami durumu bence...ne tavsiyesi istiyorsun lütfen cevap verir misin?
ne tavsiyesi istiyorsun lütfen cevap verir misin?
Madem karar vermişsiniz
Neden buraya konu açıp duruyosunuz
50 adet konu da açsanız içerik aynı olduktan sonra fikirlerimiz değişmeyecek
E sizde kararınızı vermişsiniz, madem doğru yoldasınız ve vicdanınız rahat..Buraya konu açmak yerine kendi hayatınızla meşgul olun..
arkadaşlar boşanmadan bunları yaşadığım için ve asıl sebebin ben olduğumu düşündüğü için beni suçluyor arkadaşımm...
he evde huzursuz büyüselerrr anne baba kavgası ile o cocuklara yanmazsın dimi...........al bire bir yaşan kişiler var burda (missplayful) gibi..........
tavsiye istendigini sanmiyorum bu onceki konunun aciklamasi devami durumu bence...
tavsiye istiyosan al sana tavsiye,sevgiline de ki,ben evden ayrıldım boşanıcam,sen de ayrıldın.. ama henüz ikimiz de boşanmadık..
önce şartlarınolmalı adama:
1.karına ve çocuklarına aylık nafaka vericek,mağdur etmiceksin
2.boşnana kadar görüşmicez
3.boşnadıktan sonra da önce flört edip çıkıcaz
4.evlenmeye sonra karar vericez
5.evlenmeye karar veridğimizde evimizd eçocukların için bir oda olacak.
ama sizde böyle bir potansiyel görmüyorum ne yazık ki....
canım sen yinede o adamla evlenmeden beraber olma boşansan bile.
belli olmaz niyeti nasıldır adamın belki o malum şey için seni kandırır
hevesi geçincede karısına geri döner sende boşandığınla kalırsın
demek istediğim o adamın hevesi olma cnm
allah yardımcın olsun bol bol dua et
size verilecek tek tavsiye var; adam boşanana kadar asla ama asla görüşmeyin!!
hani siz eşinize dürüst olup evi terk ettiniz ya o da eşine dürüst olup davasını açsın..
hem eşimle kalayım hem sana ev açayım durumu olmasın.işte bu onurunuzu zedeler ve sizi 2.kadın olmaktan öteye götürmez..
Arkadaşım karşındaki insanın evinde kavgalı oldugu ne malum evine gittin mi gördün mü belkide sana anlattıgı gibi degil ortam seni kandırmak içinde anlatmış olur bunları evli erkekler eşleri aldatırken başvurdukları klasik yalanlar işte eşleri aldatırlar daha sonra hiçbirşey olmamış gibi evlerine dönerler sonrada mutlu mesut yaşarlar
Evet o kavga dovuslerle buyumek cok zor oluyor tabiki,anne babamizin en iyi verdigi kararlardan biri bosanmak oldu bence. Boylece ayri ayri onlari gordugumuzde sakin mutlu ve sinirli olmuyorlardi.Ayrica kucuk yasta olup iki koskoca insanin cocuklarin onunde bagirmasi, cigliklar , etrafa sacilan kirilan tabak canak.... bunlar daha kotu.Iyiki bu duruma erken son vermisler bizi daha fazla incitmeden.Kangren olmus bir evliligi kesip aticaksin,atmazsan etrafinada cocuklarinada zarari olur.
tavsiye istendigini sanmiyorum bu onceki konunun aciklamasi devami durumu bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?