adalet...

arkadaşlar boşanmadan bunları yaşadığım için ve asıl sebebin ben olduğumu düşündüğü için beni suçluyor arkadaşımm...

he evde huzursuz büyüselerrr anne baba kavgası ile o cocuklara yanmazsın dimi...........al bire bir yaşan kişiler var burda (missplayful) gibi..........

yuva yıkanın yuvası olmaz arkadaşım hem o iki tane sabilerin hakkını nasıl ödeyeceksiniz ayrıca size tavsiye o adamdan size hayır gelmez arkadaşım emin ol şimdi olmazsa bile 3 ay sonra yine eşine döner o adam ve sizinle evlenmez boşanmak isteseydi bu zamana kadar boşanırdı kadın adamı kandırdı 2.çocugunu yaptı demişsiniz o çocuk tek başına yapılmadı madem eşiyle sorunları var boşanacak o zaman niye hala karısına sokuluyor hiç bir eş kandırarak çocuk yapmaz demekki adamda istemiş evli erkeklerin klasik yalanı işte karılarını aldatırken aramızda birşey yok eşim beni kandırdı çocuk yaptı evde iki yabancıyız vs vs bir sürü yalanlar.

canım sen yinede o adamla evlenmeden beraber olma boşansan bile.
belli olmaz niyeti nasıldır adamın belki o malum şey için seni kandırır
hevesi geçincede karısına geri döner sende boşandığınla kalırsın
demek istediğim o adamın hevesi olma cnm
allah yardımcın olsun bol bol dua et

size verilecek tek tavsiye var; adam boşanana kadar asla ama asla görüşmeyin!!

hani siz eşinize dürüst olup evi terk ettiniz ya o da eşine dürüst olup davasını açsın..

hem eşimle kalayım hem sana ev açayım durumu olmasın.işte bu onurunuzu zedeler ve sizi 2.kadın olmaktan öteye götürmez..

Arkadaşım karşındaki insanın evinde kavgalı oldugu ne malum evine gittin mi gördün mü belkide sana anlattıgı gibi degil ortam seni kandırmak içinde anlatmış olur bunları evli erkekler eşleri aldatırken başvurdukları klasik yalanlar işte eşleri aldatırlar daha sonra hiçbirşey olmamış gibi evlerine dönerler sonrada mutlu mesut yaşarlar

muhtemelen tecavüz

Madem karar vermişsiniz

Neden buraya konu açıp duruyosunuz

50 adet konu da açsanız içerik aynı olduktan sonra fikirlerimiz değişmeyecek

E sizde kararınızı vermişsiniz, madem doğru yoldasınız ve vicdanınız rahat.. Buraya konu açmak yerine kendi hayatınızla meşgul olun..

peki şöyle deneyebilirsin al karşına konuş.ben seni seviyorum ama istemiyorum ayrılalım. bakalım o adam ne yapacak. karısına dönmesse seni seviyordur. ama dönerse zaten senin hiç olmamıştır. lütfen bunu dene uzaklaş bakalım o çok güvendiğin adam seni yanıltacakmı yoksa yanıltmayacakmı

bizim hoş karşılamayacağımızı bildiyi halde. bizi sinir harplerine sokuyor. bizde halen yorum yapacağız diye uğraşıyoruz.... Allah o çocuklara acısın....

Evet o kavga dovuslerle buyumek cok zor oluyor tabiki,anne babamizin en iyi verdigi kararlardan biri bosanmak oldu bence. Boylece ayri ayri onlari gordugumuzde sakin mutlu ve sinirli olmuyorlardi.Ayrica kucuk yasta olup iki koskoca insanin cocuklarin onunde bagirmasi, cigliklar , etrafa sacilan kirilan tabak canak.... bunlar daha kotu.Iyiki bu duruma erken son vermisler bizi daha fazla incitmeden.Kangren olmus bir evliligi kesip aticaksin,atmazsan etrafinada cocuklarinada zarari olur.

eğer o sevdim dediğin adam sana yamuk yaparsa burada paylaş olurmu?... herkeze ders olsun...

tavsiye istendigini sanmiyorum bu onceki konunun aciklamasi devami durumu bence...

kk deneyimlerimden şunu söyleyebilirm ;

konu sahibi,adam boşanmasa bile bence ilişkisine devam edecek..çünkü aşık olduğunu söylüyor.

adam,eşim boşanmıyor,çocuklarla tehdit ediyor,yüklü nafaka istiyor vb..yalanlarla evliliğini devam ettirecek.

bu süre de konu sahibine de birlikte yaşamayı bile teklif edebilir

ve İnşallah adamın cadı karısı masum erkeği uyutarak 3.kez hamile kalmaz

ve en son kahramanımız yuvasına dönecek...

bu genelde böyle olmuştur..

he evde huzursuz büyüselerrr anne baba kavgası ile o cocuklara yanmazsın dimi...........al bire bir yaşan kişiler var burda (missplayful) gibi..........

Sen onların evinde,dört duvar arasında ne döndüğünü nerden biliyorsun ki ,konuşuyorsun burda.
Sen adamı hayatına girmeseydin ,belki herşey yolunda gidecekti .

Bu saaten sonra o da ,sen de eşlerinize dönmeyin .Nasıl bakacaksınız yüzlerine ,içiniz cız etmeyecek mi

Tencere kapak siz birbirinizi bulmuşsunuz ,allah ıslah etsin ikinizi ! ha şunu da unutma kaç senelik eşini aldatan adam ,seni mi aldatmayacaktır .İlk fırsatını bulduğunda yapacaktır bunu ,hazırlıklı ol şimdiden .

zaten onları mağdur etmezz..onlar istesin herşeyimi veririm diyor ama sensizde yaşayamam diyor....
ayrıca cocuklarını almayı bile düşündü ve ben buna karşı çıkmadım fakat eşi vermek istemiyor ona da saygım var elbette...cocukları için evde bir oda olurr o kadar bencil değilim inannın...

zaten aramızda cinsel bişey yok...allaha şukur içimimde bazı arkadaşlar ınanmsa da allah korkusu var zina yapmam yanı...saol fikir verdiğin için....

evet haklısınız sanırım görüşmemek ve boşanmasını beklemek en doğrusu.......

bana anlattıkları bu iştee..yalan mı doğrumu bilmem ki vicdanına kalmış..ama ben ondan ayrılsam bile tuh bosu bosuna bosandım demiycem ki zaten evde huzurum yoktu

katılıyorum bir de bazen kadınlar sırf çocuklarını bahane edip hala o adamla evli kalmak için uğraşmıyorlar mı asabım bozuluyor,tabii ki herkesin kendi hayatı ama insanda da biraz gurur olur ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…