- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
16 adet büyükbaş hayvanları var. Gönül rahatlığıyla bırakabilecek kimse yok. Annesi hayvanlar konusunda çok hassas.Kimseye emanet etmiyorŞuanki sisteminiz gayet adil görünüyor. Ailesini görmek eşinizin de hakkı. Onun anne babası neden gelmiyor yanınıza hiç?
Evet çözüm ama bu defa evliliğinden her yıl yaz aylarını çıkartmak gerekiyor. Yaşanılan ortamı bilmeden yorum yaptığınız için. Su yok, banyo yok, 20 gün saçımı yıkamadan gezmek zorunda kalıyorum. Adet dönemi var bunun. Dört duvar oda. 15 gün elektrik kesildiğini biliyorum. Telefon çekmiyor. Bildiğiniz survivor. Evet yeşil, yayla çok güzel ama bir yerden sonra sıkılıyorum. Oralı olup iki gün kalamayanlar var.E adam çözümü sunmuş istersen gelme demiş daha ne desin. Ona da sıkılıyorum buna da sıkılıyorum.
E ben de gitme diyorum işte. Eşin de aynısını söylemiş. Ama bu sefer de sıkılırım diyorsun. Kendi memleketini özlediğini söylüyorsun memleketine git işte. Yani bunun başka bir çözümü yok, sen kalamıyorsun diye eşin de az kalsın diyemeyeceğim en doğal hakkıEvet çözüm ama bu defa evliliğinden her yıl yaz aylarını çıkartmak gerekiyor. Yaşanılan ortamı bilmeden yorum yaptığınız için. Su yok, banyo yok, 20 gün saçımı yıkamadan gezmek zorunda kalıyorum. Adet dönemi var bunun. Dört duvar oda. 15 gün elektrik kesildiğini biliyorum. Telefon çekmiyor. Bildiğiniz survivor. Evet yeşil, yayla çok güzel ama bir yerden sonra sıkılıyorum. Oralı olup iki gün kalamayanlar var.
Dışarıdan çok saçma duruyor. 15 yıllık evliyiz henüz herhangi bir tatil yöresine gitmedik.Evlendiğimiz zamanlar eşim ben annemi görmeyi tercih ederim dedi. Çok mücadele verdim. Şimdilerde daha esnek bu konuda ama benim hevesim kaçtı. İlk zamanlardaki istediğim yok. Bir de yıl içinde o kadar çok valiz toplayıp, çamaşır yıkayıp, tekrar yerleştiriyorum ki bıktım artıkBu ne böyle ya hu ?
Sizin baş başa bir tatile gitme anlayışınız yok mu?
Tüm tatili ailelerde geçirmek çok saçma geldi bana.
Nasıl su yok? Hiç mi yok? Nasıl yemek yapıyor, ne içiyor, tuvalete nasıl giriyor bu insanlar?Evet çözüm ama bu defa evliliğinden her yıl yaz aylarını çıkartmak gerekiyor. Yaşanılan ortamı bilmeden yorum yaptığınız için. Su yok, banyo yok, 20 gün saçımı yıkamadan gezmek zorunda kalıyorum. Adet dönemi var bunun. Dört duvar oda. 15 gün elektrik kesildiğini biliyorum. Telefon çekmiyor. Bildiğiniz survivor. Evet yeşil, yayla çok güzel ama bir yerden sonra sıkılıyorum. Oralı olup iki gün kalamayanlar var.
Bir sene denedim. Çok sıkıcı oldu. Vakit geçmedi. Benim istediğim aslına 20-25 gün arasına indirmek. 15 gün benim memleketimde, 20-25 onunkinde, kalan zamanı da ya evde yada başka bir yerde.sizi yayla evine gelmeye mecbur birakmiyorsa bu guzel bir firsat bir sene gider bir sene evde yalniz kalirdim.yalnizlik o kadar sıkıci olamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?