Adaletli yaz tatili süresi

Ben tek çocuğum. Anne ve babamın bizde kalmasını eşim istedi. Benden başka kimseleri yok. Evimiz dubleks. Yani birbirimizi görmüyoruz aynı evde. İki katlı. Banyolar, odalar herşey ayrı. Sadece mutfak bir.
O zaman eşim annesini iki yılda bir görecek. O saçma olur.
Esin ne kadar efendi insanmış su devirde hangi erkek ister kv kple yaşamak .Ama sizi bencil buldum.Sizi zorlamıyor gelmeyebilirsin diyormuş neden eşine engel olmak istiyorsun senenin bir ayida ayrı kaliver

Sadece benzin 1500-2000 tutuyor. Mutfak değil tüm ev diyeyim. Çamaşır suyundan, bulaşık deterjanına, bakliyattan, aklınıza gelen herşeye. Tuvalet kağıdından çaya kadar.
Iyide sen niye aliyosun ki esine de madem oglunu gormek istiyo kimse kusura bakmadin ysno 2000 tl salça camasir suyu alicama kizimla gezerim kendi ailene giittigindefe aliyomussun neden sen cok yanlis alistirmissin kocan bi kac kere tatile ciksa zaten bdusuncesi değişir ayrica dag basinda telefon cekmiyen yerde 1 ay degil 1 gun duramam esin gelme demis zevk mi alıyosun kendine eziyet cektirerek al kizini gez bi suru tur var kocan la gezmek zorunda degilsin o gelsin anasindan bide onla gidersin tamam

Hanımefendi ben ailemin bizimle kalmasını talep etmedim. Tamamen eşimin fikriydi. Evimiz dubleks, büyük, iki ayrı katta iki wc, banyo var. Kimse kimseyi görmüyor evin içinde. Annemler alt katta, biz üst katta. Ben tek çocuğum. Eşim bu yüzden kendi teklif etti
ya nasil kimse kimseyi görmüyor anlamadim.
bu evin tek giriş kapısı yok mu?
kapıyı çalınca onlar açmıyor mu?
mutfakta çay demleyince 2 ayrı çaydanlık mi demliyorsunuz?
yemeğinizi ayrı ayrı mi pisiriyorsunuz ve yiyorsunuz?

daha 10. Sayfadayım. Bu şekilde savunmalariniza ben burdan irrite oldum. Birlikte yasıyorsunuz işte.
adam da 2 ay görsün ailesini mümkünse.
çok bencil geldiniz bana siz

Eşim de ben de öğretmeniz. İkimizin de memleketi farklı. Benim memleketime 820, onunkine 500 km uzaktayız. Benim anne ve babam, yaklaşık 10 ay yanımızda kalıyor. Onun anne ve babası, hayvancılık yaptıkları için bize gelme şansları yok. 15 tatil ve 2 ay yaz tatilimiz var. 15 tatilde onun memleketine gidiyoruz. Bayram tatilinde de onun memleketine gittik. Yaz tatilinde 15 gün benim memleketime gideceğiz önce, sonra 1 ay onunkine. Yazın onun anne ve babasının yanına gittiğimiz yer yayla evi. Yani 2500 metre yükseklikte, ahşap, içinde su tesisatı olmayan, banyo vs bulunmayan yayla evi. 15 senedir her yaz bir ay kalıyoruz mecbur. Annesini ve babasını sadece biz gidersek görüyor. Ama ben çok mutsuzum. Yaz tatili benim için mutsuzluk 15 yıldır. Çok sıkılıyorum. İstersen gelme diyor ama bu defa da 1 ay yalnız çok sıkılıyorum. Bunun orta yolunu bulamadım. Benim anne ve babam 10 ay yanımda.Tuzum kuru gibi yani. O annesini yazın bir ay görüyor. İçimde iki farklı düşünce gidip geliyor. Ben memleketimi özlüyorum. 15 gün yetmiyor. Eşime söyleyince sen memleketini özlüyorsun sadece, anne baban yanında, ben anne babamı görmeye gidiyorum diyor. Bu tatil işi canımı sıkıyor gerçekten
Vallahi eşiniz haklı bence. Kolay kolay hiçbir erkek kv yi 10 ay yanında kabul etmez ki biz bayanlar hele hiç etmeyiz. Bence siz de onun hatrına katlanın yani. Neticede eşiniz tüm yaz tatilini orda geçirelim de demiyor.

Back
X