Adam evlenme teklifi etti

ansj

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
246
1
296
İzmir
daha önceki konularımıda okursanız anlarsınız ;bi kaç gün önce başıma çok kötü bi olay geldi yeni yeni etkisi altından kurtulurken bunu yaptıran x cerrahi dün yüzügüyle kapıma gelip evlenme teklifi etti( bu arada sevgilim olmadan birlikte oldugum adam bu )ben aylarca sevgilim olurmusun lafını beklerken karım olurmusun dedi neler oluyor hayatta neler yaşıyorummm napıcam hiç bilmiyorum bu şekilde bişey yapan bi adamla evlenmek ne kadar dogru inanın karma karışıgım cümle kurarken bile zorlanıyorumm (b arada diger açtıgım konuma saygısızca yorum yapan arkadaşlar yapmasın)) yorumlarınnızı bekl,yormmmm lokumlarımmm

E daha tanımıyorsun.
Tabi ki kabul etmeyeceksin. Hani beğendiysen al karşına konuş.
Tanımadan bu teklife nasıl bir cevap verebileceğini bilemediğini, tanımak istediğini söyle mesela.
Şaşırdım bende.:44:

3 AY boyunca vakit geçirdigim b adam az çok tanıyorum ama kafamı karıştıran olaylar var

Peki en son pembe kutu olayı ne oldu ne açıklama yapmadı onu yapma sebebi neymiş ?

Bu konuda nedense inandırıcı gelmedi bana.
E ama pardon.
Siz ki polisleri kapıya dizen hukukçusunuz.
Bir estetikçi mi gelmeyecek kapınıza?

Hadi diyelim ki konu doğru; yapman gereken tek bişey var, o da kabul etmemek.
Daha tanımıyorsun bile ne kadar güvenebilirsin ki?

adam önce yılanı yollayıp nabız ölçmüş o zaman ,

Şu kelimeleri tam ve düzgün yazar mısınız.

Kabul edin çok eğlenceli bir tip

bende hukuk okuyorum ama niye polisleri kapıma dikemiyorum, niye estetisyenler bana evlenme teklif etmiyor bu işte bir iş var ben bomboş biriyim sanırım

kabul et bence bu kezde kapına timsah aslan kaplan gönderir mazallah

ne garip insanlar var
önce ölü yılan gönder
sonra evlenme teklifi et

iyi ki kocam bana yılan falan göndermedi:)ben kalpten giderdim allah tan normal insanlar gibi yüzükle yaptı teklifini

Son düzenleme:
bence siz hergün bir konu acın
çok enteresan bir hayatınız var
böylesini film yapsan kapalı gişe oynar

Arkadaş nasıl bir hayat yaşıyorsun sen anlamadım ki?

Bu adam sevgilim olsun istediğin adam mı yoksa sevgilinden ayrıldıktan sonra yattığın sonra pişman olduğun adammıydı?

Bu senin için önemsiz biri değilmiydi şimdi sevgilim olsun istiyordum karım ol dedi diyorsun?

bende hukuk okuyorum ama niye polisleri kapıma dikemiyorum, niye estetisyenler bana evlenme teklif etmiyor bu işte bir iş var ben bomboş biriyim sanırım

kabul et bence bu kezde kapına timsah aslan kaplan gönderir mazallah

Sen medeni hukuku iyi sindirememişsin bence ondan bunları beceremiyorsun

,,

bu ne şimdi...

Son düzenleme:
Aşka bak beeee
kesinlikle kabul etmelisin evlenme teklifini
böylebir adam bulunmaz hayatta adam aşkından ölüyor daha yetmiyor birde yılancağızı öldürüp hediye ediyorr
kız hem adam zengin hemde fantastik
kabul et sen kabul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…