- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi Naznazli672
-
Haklısınız ancak nasıl haddini bildirebilirim yarın bende aynısını ona mı yapsamEskiden esirlerin ve kölelerin üzerine kilitlenirdi kapılar
Hayat arkadaşlarının üzerine kapı kilitlendiğini ve bunun çeşitli bahanelerle hoş görülmeye çalışıldığını da bu forumda görüyorum (ne yazık ki)
İnsanlık dışı bir davranış bence
Çok aşağılayıcı
Olaydı iyiydi .Aslında çok mantıklı ama malesef odalarda anahtar yok :)
İstediğimden değil çok öfkeliydim canını yakmak için söyledimTabi ki pozitiv olun.Karşınızda ki eşiniz düşmanınız değil.Hayatı bu kadar kendinize zorlaştırmayın.Evli olup neden bekar hayatı yaşamak istiyorsunuz?
EşimBu adam esinizmi? Ben olsam kirardim kapiyi ama sizi kiskirtmak istemm tabi
Eger sevgilinse cagir cilingiri birdaha da o eve donme derim
Bence buna şanssızlık denirNe şanslısın. Kapıyı mı gösterseydi
hatalısınız. adam kaba olabilir ama bu laf cok agır. aldatma ihtimalini düşündürür insana. cok ayıp etmişsiniz.Arkadaşlar adamın kabalığı beni deli ediyor önceki konularda yazdım küsüz iki gündür dün ben bundan sonra bekar hayatı yaşıyalım ikimizde dedim diye adam kapıyı üstüme kitleyip anahtarımı alıp bu lafı dedin napacagın belli olmaz diyip işe gitti şimdi bu saygısızlığını yemeyip kavgayı büyütüp arayıp kavga mı etsem yoksa aksam barışmak adına pozitif bir enerjiyle yemek falan mı yapıp karsılasam bi tarafım çok öfkeli ama diğer tarafım ise onun kıskanç olduğunu bildiğim halde damarına bastım diye üzgün sizce bu davranışı yesem mi yoksa yemeyip çilingir falan mı çağırsam
Yaşadıgımız yer küçük dedikodusu bol olan bir yer çilingir çağırsam olay büyüyecek ama uyarıcam tekrarlanırsa ne pahasına olursa olsun çilingir çağırıcam diye
Arkadaşlar adamın kabalığı beni deli ediyor önceki konularda yazdım küsüz iki gündür dün ben bundan sonra bekar hayatı yaşıyalım ikimizde dedim diye adam kapıyı üstüme kitleyip anahtarımı alıp bu lafı dedin napacagın belli olmaz diyip işe gitti şimdi bu saygısızlığını yemeyip kavgayı büyütüp arayıp kavga mı etsem yoksa aksam barışmak adına pozitif bir enerjiyle yemek falan mı yapıp karsılasam bi tarafım çok öfkeli ama diğer tarafım ise onun kıskanç olduğunu bildiğim halde damarına bastım diye üzgün sizce bu davranışı yesem mi yoksa yemeyip çilingir falan mı çağırsam
Haklısınız ancak nasıl haddini bildirebilirim yarın bende aynısını ona mı yapsam
Bence her ikisi de değil ne kavga çıkar ne barışmak adına bişey yap tepkisiz nötr ol. Barışmak adına bişey yapsan demekki böyle muamele işe yarıyormuş aklı başına geldi vb düşünebilirArkadaşlar adamın kabalığı beni deli ediyor önceki konularda yazdım küsüz iki gündür dün ben bundan sonra bekar hayatı yaşıyalım ikimizde dedim diye adam kapıyı üstüme kitleyip anahtarımı alıp bu lafı dedin napacagın belli olmaz diyip işe gitti şimdi bu saygısızlığını yemeyip kavgayı büyütüp arayıp kavga mı etsem yoksa aksam barışmak adına pozitif bir enerjiyle yemek falan mı yapıp karsılasam bi tarafım çok öfkeli ama diğer tarafım ise onun kıskanç olduğunu bildiğim halde damarına bastım diye üzgün sizce bu davranışı yesem mi yoksa yemeyip çilingir falan mı çağırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?