- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.341
Erkek çocuklarında Allahın gücüne gitmesin ama gözüm yok, yani erkek evladım olursa sevinirim ama kız olurda çok daha fazla sevinirim yeterki sağlıklı olsun.
Kızımın adı Ceylin.
Bir kızım daha olursa adını ya Derin Ya Ecrin Yada Esila koyacağım.
Kaderrrrrr inceden sallıyorsun mesajları sen varya sen :)))))))))))
Kp daha mı ECD.
Haddime değil ama söylemeden geçemeyeceğim, eşin yanında olmasa değerini kıymetini bilmese bu aile çekilmezdi ECD.
İnsan huyuna göre eş buluyor ama ailesine uygun dünür bulamıyor ne yazık ki,
ben de iyi ki kız olmuş diyorum. kız çocuğu daha sempatik, daha duygusal. geçen işçilerden birine hal hatır sorayım dedim. dedi sizin 1 tane vardı demi. dedim.. eee oğlan yapmıycan mı?dedi. (bunlara da tek kelime atarsan sohbet kurar sana) ben bön bön kaldım. toplumda bir erkek çocuk sevdası var ya ben de eşim de iyi ki kız oldu diyoruz.
kız içinde erkek içinde 2 isim düşündük, biri eşimden diğeri benden, azra nazlıda azra benden nazlı eşimden mesela,gerçi ben cemreye taktım şu ara,cemre nazlı da olabilir,erkekte ise kağan ondan deniz benden
Eşim ne yapsın garibim, anası babası, atsa atamaz, satsa satamaz.
Eşim çok saygılı biridir, ailesine karşıda, herkese karşı.
Herşeye rağmen saygısızlık yapmaz ailesine.
Hatta eşim hiçbir bayanla bile kavga etmez, aynı seviyede değiliz, bir erkek bir bayanla kavga etmeye utanmalı der.
ay sanki benim eşimdede tam kız babası tipi var ha
İpek albümüme bakabilirsin ekliyim seni
ay sanki benim eşimdede tam kız babası tipi var ha
İpek albümüme bakabilirsin ekliyim seni
bence azra çok yayıldı azra akından sonra.nazlı güzel ama iki isim sorun oluyor kız çocuklarında mesela evlenince kendi soy adını taşıyamıyor. mesela azra nazlı koydun sizin soyadınız aksoy olsun eşinin de şeker olsun azra nazlı aksoy şeker. arap ismi gibi uzuyor.
ecrin zor söyleniyo gibi, esila değişikmiş anlamı ne, bu üçü arasından en çok derini sevdim ama
bi arkadaşım kızının adını duru deniz koymuştu çok hoş gelmişti
sende de erkek anası tipi var azarıklı seni :))))
Bak Ela ismide benim favorim.
Kızımın ismini beğenmedin heralde.
Kızımın ismini beğenmedin heralde.
ela da hoş, bade de güzel
sadece kendi soyadını kullansın, o zamana iyice yaygınlaşır nasıl olsa
ben sadece eşimin soyadını kullanıyorum kendi soyadımla eşiminki evlere şenlik oluyodu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?