AdAm OLaCaK KıZLaR...

al benden de o kadar, Allah evladın hayırlısını versin ama kızlar daha kıymetli benim gözümde de.

kız içinde erkek içinde 2 isim düşündük, biri eşimden diğeri benden, azra nazlıda azra benden nazlı eşimden mesela,gerçi ben cemreye taktım şu ara,cemre nazlı da olabilir,erkekte ise kağan ondan deniz benden

ben de iyi ki kız olmuş diyorum. kız çocuğu daha sempatik, daha duygusal. geçen işçilerden birine hal hatır sorayım dedim. dedi sizin 1 tane vardı demi. dedim.. eee oğlan yapmıycan mı?dedi. (bunlara da tek kelime atarsan sohbet kurar sana) ben bön bön kaldım. toplumda bir erkek çocuk sevdası var ya ben de eşim de iyi ki kız oldu diyoruz.

Eşim ne yapsın garibim, anası babası, atsa atamaz, satsa satamaz.

Eşim çok saygılı biridir, ailesine karşıda, herkese karşı.

Herşeye rağmen saygısızlık yapmaz ailesine.

Hatta eşim hiçbir bayanla bile kavga etmez, aynı seviyede değiliz, bir erkek bir bayanla kavga etmeye utanmalı der.

ay sanki benim eşimdede tam kız babası tipi var ha
İpek albümüme bakabilirsin ekliyim seni

bence azra çok yayıldı azra akından sonra.nazlı güzel ama iki isim sorun oluyor kız çocuklarında mesela evlenince kendi soy adını taşıyamıyor. mesela azra nazlı koydun sizin soyadınız aksoy olsun eşinin de şeker olsun azra nazlı aksoy şeker. arap ismi gibi uzuyor.

Eşine Maşallah, rabbim değiştirmesin böyle mutlu mesut fısğınızla yaşayın,
Onlarda dışarda konuşsun konuşsun dursun yapacak bişey yok.

sadece kendi soyadını kullansın, o zamana iyice yaygınlaşır nasıl olsa
ben sadece eşimin soyadını kullanıyorum kendi soyadımla eşiminki evlere şenlik oluyodu çünkü

Kız çocuklarına tek isim koymak daha mantıklı, evlendiklerinde kendi soyadlarınıda kullandığını düşününce çok uzun olmasın.

benim bir kızım daha olsa:

selin olabilir çok kibar geliyor kulağa.

nehir olabilir.

öykü olabilir.

sadece kendi soyadını kullansın, o zamana iyice yaygınlaşır nasıl olsa
ben sadece eşimin soyadını kullanıyorum kendi soyadımla eşiminki evlere şenlik oluyodu çünkü

ben çift soyad kullanıyorum,
seninki kötü denk gelmiş.
resmi işler dışında hala kendi soyadımı söylüyorum eee 27 yıllık alışkanlık var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…