AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ben yavaş yavaş hazırlanıyım kızlar, kızımın okuluna gideceğim yemeğe.

Hepinize güzel bir tatil diliyorum, kendinize iyi bakın.

Öptüm.

sana da iyi tatiller. yarın bol bol parka gidin hava çok güzel ben de götüreceğim kızımı.

Bizde ilk çift soyadı kullanan benim resmen
Eşimin tarafında da bizim sülalede de
Benden sonra bana uyuz olan kuzenlerim de evlendi çift soyadı kullanıyolar

Bence bu tamamen tercih
Ben 24 yıllık soyadımdan vazgeçmek istemedim
İkinci soyadıma da yakışan bişeydi
Afilli durdu

Yarın kalırsan da beni koy
Beni beni Kader'inizi

ay çok tatlısınız yaa hani gıdıya öpücük gelin bakem

ne zaman gideceksin tatile?

hesap çıkaralım bakalım

Ha ha.

Bizim evde de güç kızımla bende.

Bazen babamızı çileden çıkartırık oda garibim "Allahım başımın bir tatlı belası vardı, şimdi iki oldu" der.

Ha ha.

Bizim evde de güç kızımla bende.

Bazen babamızı çileden çıkartırık oda garibim "Allahım başımın bir tatlı belası vardı, şimdi iki oldu" der.

aynen bizim de öyle. bir de kız çocukları ayrı düşkün oluyor babaya..arabada gidiyoruz arkadan sesleniyor "babamı öpcem" diye. geçen kızdım bi şey için eşim gece bi işe gitmek zorunda kaldı. kapıyı açmış sesleniyor babasına sokak kapısını "baba gelll" yani babalarda da ne yelken kalıyor ne bir şey. mucize bir şey

haziran sonu gidicem temmuz ortalarında geri gelicem batmana, mübarek ramazan ayında patlatayım diyorum bi tane, inşallah Rabbim aratmaz istediğimi verir

canım sen başla çalışmaya tutarsa tutar ona göre sakin tatil yaparsın temmuzda hem de baharda doğum yaparsın en güzel havada. ramazanda tutmazsa bir de güze kalırsın..ramazan dinginleşme ayıdır.bence tabiii

Bizde 2014 başı gibi düşünüyoruz
Var mı bilmem gereken bişey ya da bi tavsiye

nemesis bu topikte 7/24 canlı canlı sana hamilelik hakkında yardımcı olacağım.. sen bi tuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…