- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #2.381
ikiside renk canım adını tutturdun
Ben yavaş yavaş hazırlanıyım kızlar, kızımın okuluna gideceğim yemeğe.
Hepinize güzel bir tatil diliyorum, kendinize iyi bakın.
Öptüm.
Bendensin,
bizimkide annelerimiz kullanmıyor da sana ne oluyor dedi,
Devir değişti analarımızda ev hanımı ama, fark arıyorsan çok var dedim.
bunda bi kötülük yokki senin kanın canın ablan da kullanıyor onu gururla söylüyorsunuz da gelin olunca mı yasak dedim
Sustu :)
Velhasıl 2 soyadım var gerekmedikçe eşiminkini kullanmıyorum zaten
bende de bir Rüzgar Erkoçlar sendorumu oluyor arada :) ama için dışım tamamen bayan kızlar: )
Yarın kalırsan da beni koy
Beni beni Kader'inizi
Bendensin,
bizimkide annelerimiz kullanmıyor da sana ne oluyor dedi,
Devir değişti analarımızda ev hanımı ama, fark arıyorsan çok var dedim.
bunda bi kötülük yokki senin kanın canın ablan da kullanıyor onu gururla söylüyorsunuz da gelin olunca mı yasak dedim
Sustu :)
Velhasıl 2 soyadım var gerekmedikçe eşiminkini kullanmıyorum zaten
bende de bir Rüzgar Erkoçlar sendorumu oluyor arada :) ama için dışım tamamen bayan kızlar: )
ah canım ben dünden hazırımda tatile gidip geleyim öyle dedik, çünkü burdan uçağa bin ordan otobüsle kapadokyaya geç otobüs yolculuğu falan önermiyolarya bide sıkıntılı bi gebelik olursa rezil olur tatilim, zinde bi vücutla başlıcam çalışmalara
nemesis maşallah canım çok hoşsun bizim topik kızları da hepsi 90-60-90 galiba.. eşin de şirin Allah ayırmasın. size gerçekten bir kız çok yakışır. eşin 2 cadıyla uğraşsın dursun. çünkü bazen sana kızabilir ama o küçük cadı neler yapacak ona ama kızamayacak o manzara o kadar güzel ki.
ne zaman gideceksin tatile?
hesap çıkaralım bakalım
ay çok tatlısınız yaa hani gıdıya öpücük gelin bakem
mucuxxxxxx bizdende nemişimmmmm
Ha ha.
Bizim evde de güç kızımla bende.
Bazen babamızı çileden çıkartırık oda garibim "Allahım başımın bir tatlı belası vardı, şimdi iki oldu" der.
haziran sonu gidicem temmuz ortalarında geri gelicem batmana, mübarek ramazan ayında patlatayım diyorum bi tane, inşallah Rabbim aratmaz istediğimi verir
Kadercim sana gelsin
canım sen başla çalışmaya tutarsa tutar ona göre sakin tatil yaparsın temmuzda hem de baharda doğum yaparsın en güzel havada. ramazanda tutmazsa bir de güze kalırsın..ramazan dinginleşme ayıdır.bence tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?