AdAm OLaCaK KıZLaR...

tavuklarıda antibiyotikle büyütüyolar gece gündüz ayrımı olmadığı için ışığı aç kapa aç kapa akşam oldu sabah oldu hayvanlar kadın olamadan kesiliyolar

bende kırmızı et çok yemezdim ama kansızlıktan dolayı yemem lazımmış dr a gittim değerlerim düşük çıktı.

Ay kırmızı et deyince komik bir şey geldi aklıma. Doktor bir arkadaş vardı bizim GATA’da binbaşı varmış eşi çalışmıyor ve 3 çocuğu varmış. Eşinde de kendinden de aynı rahatsızlık çıkmış B12 vitamin eksikliği. Bizim arkadaş demiş ki: komutanım B12 vitamini eksikliği var bu da en çok kırmızı ette var. Daha çok tüketmelisiniz.
Komutan demiş ki: X bey hanım çalışmayıp 3 çocuk olunca kırmızı et alamıyoruz.
Arkadaş diyor ki doğru mu dedi yoksa benim dediğimi yanlış anlayıp da iğneli mi cevap verdi anladım.

tavuklarıda antibiyotikle büyütüyolar gece gündüz ayrımı olmadığı için ışığı aç kapa aç kapa akşam oldu sabah oldu hayvanlar kadın olamadan kesiliyolar

bunu bende duymuştum duyduğumdan beri tavuktan soğudum nadir alıyorum oda çorbası için genelde kışın güzel oluyo

aslında doğru söylemiş mesela ben dana etini sevmem pek zor pişiyozaten kuzu etini severim oda kilosu 30 tl , e 3 çocuk tek maaş sık sık et almak kolay olmasa gerek

Bilmem
Üstü yanmasın diye patlıcan kebabında kullanılır
Sonracıma kumpirin patatesini fırında yaparken kabuklar yanmasın diye folyo ile kaplanıp atılır ama

Hastane fobim var benim

Alüminyumun inceltilmiş hali ya ondan.

Ben soğuk gıdalar hariç pek kullanmamaya çalışıyorum. Bir bak istersen netten.

Merhaba semiha hoş geldin

Alüminyumun inceltilmiş hali ya ondan.

Ben soğuk gıdalar hariç pek kullanmamaya çalışıyorum. Bir bak istersen netten.

Bend eöyle kullanıyordum sadece
Kayınpederim dedi ki patlıcan kebabının üstünü folyo ile kaplarsanız yüzeyi kararmaz
Biz de öyle yapmaya başladık o aşçı

merhabaalr , kızınızın ismini yeni gördüm berra ne güzelmiş öyle

geçmişte bahsedilmiş ben yoktum o sırada bende kızım olursa nisa ismini çok beğeniyorum

teşekkür ederiz:)

bizde isim konusunda selin , nisa ve berra arasında kalmıştık
en son kağıtlara yazıp kura çekmiştik:):):)

Sovr86 hoşgeldin canım.

Hele kurban bayramındaki etten hiç ama hiç yemem. Şükür Allaha evlendiğimizden beri hep kestik kurbanımızı, bir sene eşimin adına bir sene benim adıma ama etinden 1 lokma yemedim.

Kanlı kanlı bööööööööööööö.

Kızımla eşime ayırırım, kıyma çektiririz birazını, birazda eşim kendisine kavurma yapar koyarız dondurcuya pilavlarının yanında ısıtır yer.

harika görünüyor.
bu haftasonu misafirlerim vardı.
senin geçen hafta içi eklediğin patatesli mantarlı beşamel sos ile yaptığın yemeği yaptım
herkes beğendi
teşekkür ederim...

Oy oy oy... kendim yapmış yemiş kadar mutlu oldum.

Ellerine sağlık, herkesin beğenmesinede ayrıca mutlu oldum.

Merhaba semiha hoş geldin

Bend eöyle kullanıyordum sadece
Kayınpederim dedi ki patlıcan kebabının üstünü folyo ile kaplarsanız yüzeyi kararmaz
Biz de öyle yapmaya başladık o aşçı

Aaa eee sen eşine nasıl yemek beğendiriyorsun.. babası yapmıştır güzel güzel yemekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…