AdAm OLaCaK KıZLaR...

Geçmiş olsun
Benim de omzumda bilmem ne sendromum varmış, kabadayı gibi yürüyemcem yakında tek omzum çıkık gibi artık çünkü

Dikkat et ona, bi süre sonra kronikleşiyo. Bir arkadaşın kocasının ikide bir omzu cıkıyodu, karısı da ittirip takıyodu

selamlarkızlar,

iyiyim ama sesimçıkmıyo hala nedendir bilinmez

brokoliye ölürüm ben hele balığın yanında daha çok severim

akşama da kv ve annemler gelicekk

irmik tatlısı yaptım ve ev kumpiri yapıcam nımnım

dün de deli gibi temizlik yaptım hasta halimle

dün bulaşıkmakinasını çektim altını yanlarını sildim sanırsın 10 yıldır silinmiyo kokuşmuş görünmeyen yerlerimde haberim yokmuşş

Geçmiş olsun.. ev kumpiri için patatesi nerede yapıyorsun?
Ya da anlatsana nasıl yapıyorsun..

Geçmiş olsun.. ev kumpiri için patatesi nerede yapıyorsun?
Ya da anlatsana nasıl yapıyorsun..

sağolasın,

yok cnm öylepatates içi kumpir değil ,

normal patatesin kabuklarını soyup haşlıyorum tereyağ ve kaşarla eziyorum küçük kaselere koyup ortasını biraz çökkük bırakıp içine ne istersem koyuyorum sonra isteyen ketçap mayonozle yiyo

çok basit

Dikkat et ona, bi süre sonra kronikleşiyo. Bir arkadaşın kocasının ikide bir omzu cıkıyodu, karısı da ittirip takıyodu

Çıkmadı da benim
Belki deçıktı anlamıyorum bilmiyorum
İğne batması gibi bişey var hep

As.hoş geldin, kumpirin patatesini haşlayıp mı fırına veriyorsun yoksa folyo ile sarıp direk fırına mı atıyorsun

üstüne kaşar rendeleyip fırına verilen herşeyi yerim keza üstüne yoğurt dökülen herşeyide sverim, bugün bi domestiklik var bu sayfada

Patatesli tarifler çok güzel ve her yemeğe yakışıyor kesinlikle.

Folyo zararlı derler :44:

Fizik tedavi hast ne git bir baksınlar, ihmal etme

Imm çok güzel… beşemal sostan önce tulum peyniri vs mısır serpiştiriyorum ben de…
Ama bu kıvırcık tipleri herkes sevmiyor işte karnabahar familyası her mideye hitap etmiyor.

Eline sağlık

Böyle yemedim hiç
Kayınvalidem karnıbaharı böyle yapıyoda
Ben karnı baharı haşlanmış veya salçalı yemeğini daha çok seviyorum

Ben et sevmem, kırmızı eti özellikle, sadece lahmacunda yerim. Onun haricinde köfte vs. tüketmem.

Tavuk etini de her zaman yemem, çok özel ve özenli yapılmalı yemem için.

Onun için genelde sebze ağırlıklı beslenirim.

Zaten şimdi et yerken emin olamıyorsun ki içime sindiği tek zaman kurban bayramı…
En bilmem nerde at etinden sonra insan etine rastlanmış.. ama at DNA sında bazı şeyler insan DNA sına benziyormuş içiniz rahat olsun diye devlet açıklama yapmış.
Hindistan mıydı neydi. En güzel tavuk ve balık şimdi.

h.buldum :)yok cnm benim ki yalancıkumpir gibi çakması yazdım tarifini

bende kırmızı et çok yemezdim ama kansızlıktan dolayı yemem lazımmış dr a gittim değerlerim düşük çıktı.

Fizik tedavi hast ne git bir baksınlar, ihmal etme

Aslında en güzeli spor.. başım ağrıyacağı zaman boynumdan kaynaklı tabi, esneme hareketleri yaptığım zaman ağrı başlamıyor. Bunu bir iki gün üst üste yapınca çok rahatlıyorum. Ama sporu seven bir halk değiliz. Bu da devletin suçu çok çalıştırıyor bizi zaman yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…