AdAm OLaCaK KıZLaR...

Aaa bişisdicem uı olmuuuş :26:
Gece gece ne oldu ki
Kendi istemedi herhalde , tamda bilmiyorum bu durumu
Kendin talep edebiliyor musun, yoksa ceza mı.
Kadesa da uı olmuş.
Yeni farkettim nerede bu kız diyordum bende.
Bir sorun mu var
Bilen varmı kızlar????

Bu arada günaydıııııınnnnnnn

Son düzenleme:
Hıhhh.

İş yerindeki arkadaşlar bana sen tembel avrad reyonundan mı alışveriş yapıyorsun dediler.
ben de cts günü kv den duydum bu lafı..bi meze için hazırını mı kullancakasın dedim,o tembel avrat işi dedi..sonra da yani çalışan kadınalr için öyle şeyler daha çok dedi. sonra durumu toparlayamadı falan.. ben reyonu biliyodum da adını bilmiyodum

özlemcim kolay gelsin canım ,nasıl bitirebildin mi temziliği??

günaydın tatlım sana da,yalnız öyle bir gurup haftabaşından beri banlıydı.ben de dedim ki haftasonu bi konu varmış heralde herkes ban yemiş....ne oldu acaba?? kadesa da gitti demek..

kadesa sanırım kendi isteğiyle olmuş, bisidicem de başka nick alıp gelecekti,dün eşimle 3 saat uğraştık ama güzel oldu, daha önceden yapmadığım şeyleride yapmış oldum buzdolabı arkası dolap tepeleri gibi ince işlerde aradan çıkmış oldu
günaydın bu arada

evet canım Kadesa da gitmiş eski konulardan birinde tesadüf uı gördüm.
Anlamadım ki ne oldu.
Sevdiğim insanlar gidince tadıda azalıyor sanki buranın.
tanımasan bile bir şekilde sempatin oluyor en azından.

evet canım Kadesa da gitmiş eski konulardan birinde tesadüf uı gördüm.
Anlamadım ki ne oldu.
Sevdiğim insanlar gidince tadıda azalıyor sanki buranın.
tanımasan bile bir şekilde sempatin oluyor en azından.

yaa car car car millete laf anlatmaktansa burda daha homojen bi grupla sohbet etmek daha zevkli, bdv'ye de arada takılıyorum ama bazı yorumlar beni deli ediyo, en son yaptığım çocuk yorumu mesela, sen doğur Allah rızkını verir, Allah bize zaten sermayemizi başta vermiş: akıl

Hımm iyi o zaman.
Sizde maşallah karı koca temizlik seferberliğine girdiniz.
Eşine yardım eden adamlar, adam gibi adamdır.
ne kadar kaldı sizinkilerin gelmesine, haftasonu mu geliyorlar.
Ne kadar kalacaklar?
sabah sabah soru yağmuru

doğru ya bişidicem,beni yeni nickimle erkek sanıp dışlamayın falan diyodu..

ohh ellerine sağlık arkadaşım mis gibi olmuştur.

Ayyy varya akşam yazıyım dedim ona cevap hadi dedim banlanma bir sakin dur gece gece.
Sen dayanamamışsın:)))
Zihniyete bak kardeşim ya yuvalar doldu taştı bunlarda gram gelişme yok.
İşin kötüsü ne biliyor musun biz tek tek , bu zihniyete sahip olanlar 3 5 doğuruyor ve kendi gibi
düşünen çocuklar yetiştiriyorlar.
Bu bakış, bu yaşayış böyle artarak , katlanarak gidiyor.
Kocam olsa faşist faşist konuşma gene derdi:))
Oysa çok hümanistimdir ama deliriyorum bazen

7 nisanda geliyolar, bu pazar yani,14 nisandada dönecekler, ben işte olucam zaten, eşim izin alıp anne babasını gezdircek şehri

doğru ya bişidicem,beni yeni nickimle erkek sanıp dışlamayın falan diyodu..

ohh ellerine sağlık arkadaşım mis gibi olmuştur.

valla güzel oldu, ev sahibi kombiyi tee haziranda bağlatabilirmiş, bizde dedik biz o ara burda olmıcaz, kendi bilir artık, ama bana o zamanda bi iş çıkaracak gıcık adam, temizlik bitmese kayınvalidemde tutardı ucundan ama sonra sağda solda anlatırdı

aynen öyle, ben mesela ikinci çocuğa cesaret edemiyorum, ECD75 gayet iyi işi var eşi polis günlerdir tek evladını okula yazdırma meselesini konuşuyoruz, milyarlar havada uçuşuyo iyi bi eğitim söz konusu olduğunda, sen doğur Allah rızkını verir, gökten ekmekmi yağacak nolacak yani, hadi doyurdun, iş bitiyomu okulu var giyeceği, özeneceği şeyler var, biz kardeşime 22 yaşında koca delikanlıya laf anlatamıyorz heves ediyo yani, yaş büyüdükçe istekler artıyo bizimki araba istiyomuş mesela,dua edelimde gökten yağsın o zaman
yanlış anlaşılmasın inançlarım çok güçlüdür ama Allah bize zaten akıl vermiş bakamıyosan doğurma üremek marifet değil

Batmanda da öyle her yer çocuk,3 yaşında çocuğa 1 yaşındakini emanet ediyosun sokağa salıyosun, hiç sakınma yok, ama sen o çocuklara bi laf de anında dökülürler sokağa zılgıt kıyamet yüklenirler sana, yahu pek kıymetli çocuklarınız varda sokaklarda ne geziyolar, ben burda işe başladım daha 1,5-2 aylık evliyim amirler bile diyoki çocuk yok mu niye yok, yani kv kp'i geçtim hiç tanımadığım adamlar bunu diyo, burda üremek marifet hele erkek olursa

Doğru canım çalışmadan olmuyor ama artık çalışınca bile olmuyor.
okul konusunu okudum biraz geriye doğru.
O ara burada olsaydım ecd ye biraz öneride bulunurdum çünkü Ankara da çok araştırmıştım okulları.
Sonra İstanbul da vermeye karar verdik
Benim oğlanda özel okulda tek diye sıktık kendimizi gönderiyoruz.
Okullar artık holding olmuş.
ikinciyi yapsam aynı okulda okutamam.
Ama doğur rızkıyla gelir eee bu kadar çocuk niye sokaklarda , yuvalarda sürünüyor o zaman.
Aman valla sabah sabah sinir olmayım iyice.

Eşin ilgilenicekse iyi.
Akşamdan akşama idare edersin artık.
Kv nin yardım huyu var mıdır.
Yani sen işteyken yemek falan yapar mı akşam gelsin de yapsın diye seni mi bekler.

yani ilk defa bana gelicekler,gelinine yardım edermi bilemiyorum eder gibi geliyo, izlenimlerim o yönde, annemde eder diyo, onlar Ankarada daha sık görüşüyolar tabi
eder ama sonradan lafını edermi, çünkü en küçük kardeşiyle küs benim kv, bende eşimin o teyzesiyle çok iyiyim, o derdi bana ablam iyidir hoştur ama yaptığı herşeyi başına kakar diye, öyle yapacaksa etmesin daha iyi

Hımmm yaptığını söyleyecekse yapmasın daha iyi.
bir insan arkandan konuşacaksa konuşur.
Ne yapsan yaranamazsın.
En iyisi takmayacaksın.
şimdi ki aklım olsa ben hiç takmazdım, yıpratmazdım kendimi.
Şu haftayı hayırlısıyla atlat inşallah.

Günaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım , kalan çayımı yudumlarken kk yı açtım :126:

Bisidicem de Kadesa gibi kendi isteğiyle üyelik iptali yaptı. Bisidicem gelecek ama Kadesa hakkında bilgim yok henüz.

Sen rica etmeyeceksin ya
İsterse yapar istemezse yapmasın
Bi salça yağ kavurup sebze doğramaya üşeniyosa, senin gelmeni beklesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…