AdAm OLaCaK KıZLaR...

Hıhhh.

İş yerindeki arkadaşlar bana sen tembel avrad reyonundan mı alışveriş yapıyorsun dediler.

Yemek yapmayı sevmiyorum dedim de, bizim buradaki arkadaş dedi.

Doğranmış soğanların, dilimlenmiş patateslerin satıldığı reyonmuş.

Her şeyin ayıklanmışı temizlenmişi.
Mesela normal ıspanak 1tl kilosu tembel avrat reyonunda hazır temiz 3 tl gibi.

aaa hic duymamıştım ben biliyo musun? Pratik seyleri cok severim halbusi :)

Yemek yapmayı sevmiyorum dedim de, bizim buradaki arkadaş dedi.

Doğranmış soğanların, dilimlenmiş patateslerin satıldığı reyonmuş.

Yok ya o kadar değil o fresh reyonuyla karıştırmış. Patatesi dilimlerse kararır zaten. Mesela temizlenmiş ıspanak, pırasa gibi.

Çok mu narin yapılı görünüyorsun?

Yok canım narin yapılı değilim, güzelde yemek yaparım ama yemek yapmayı hiç sevmem. Konu yemek yapmaktı ondan dedi.

Aksine hızlıyımdır, seriyimdir, temizimdir, hatta hastalık derecesinde titizimdir, ama konu yemek olunca cık...

Sevmem yemek yapmasını, mecburluktan yaparım.

Aynen burası kalabalıktı gelemedim. Aklım kk daydı ya…off çok kötü alıştık. Normal sohbet kesmiyor nedense.

Bi süre burda dur, tam tersi olursun
Bende öyleydim , geçti

aaa hic duymamıştım ben biliyo musun? Pratik seyleri cok severim halbusi :)

Bende bende :13: hem ilk kez duydum hem de bilsem sanki işime gelirdi gibi

Benim eşim pimpirikli
Konserveyi beğenmiyo, buzlukta ki bezelyeyi beğenmiyo, mevsimindeki gibi olmuyomuş. O zaman tek mevsiminde ye dimi

Bi de o reyonu keşfetsem neler der neler

Benim eşim pimpirikli
Konserveyi beğenmiyo, buzlukta ki bezelyeyi beğenmiyo, mevsimindeki gibi olmuyomuş. O zaman tek mevsiminde ye dimi

Konserve iyi değil zaten de buzlukta çiğ bezelye çiğ olarak donabilen nadir sebzelerden ve taze gibi.

Benim eşim pimpirikli

Ama fiyatlar resmen fark ediyor. Baktım 1 kere ıspanak 1 tl orada 3 tl. almadım yani…

Konserve iyi değil zaten de buzlukta çiğ bezelye çiğ olarak donabilen nadir sebzelerden ve taze gibi.
Evet
Biz yıllardır buzluğa koyar , yeriz annemlerde.
Evlendim, bi bundan duydum 'buzluktan olduğu belli' yorumunu

Ama fiyatlar resmen fark ediyor. Baktım 1 kere ıspanak 1 tl orada 3 tl. almadım yani…

Bedava da olsa ben ıspanak sevmem zaten

Aynen İpek benimde buzluğuma bezelye koymuştu annem çıkarıp yapıyorum aynı tazesi gibi.
Fasulye ve diğer sebzelerde farklı bi tad var taze gibi değil mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…