- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.481
kakılmışhahahhahaa
gelmiş çocuk çok acil öksürüyo diyo, yeni mi öksürmeye başladı diyorum dünden beri öksürüyo diyodünden beri değil tam şuanda acill.
Harf demek istedi
Bende fark ettim de yüzüne vurmak istemedim
Ortası ceylin kader bildi. Öğlen yemeği benden.:)
Gofretto Allah razı olsun canım, ben bekarken de çalışıyordum 18 yaşında girdim burada işe, salak gibi üni. okumadım, liseyi bitirdiğim seneydi, şimdi tek pişmanlığım o. Bekarken annem babam para almazlardı benden, biriktirip almıştım.
Kızlarrrrrrrrr bir birimizin isimlerini bulma oyunu oynayalım mı?
E bide vursaydın kader, hıh sana.
Havalardandır deseydin
Evet
Damat demiş ki görümceme 'Kader yengen çok düşünceli'
Yok dedim ben normalim
En zor benim ki
hasta değil yaa hiçbiri yalann (kafadan olabilir ama bu konuda ciddi belirtiiler var)
her gün geliyolar gezmeye muhabbet olsun diye doktoru beklerken iki saat muhabbet, pazara geldim bi uğrıyım dedim diyıbiri gelmiş çocuğu okula getirdim gelmişken bi bakınıyım dedim diyo
nasıl olsa beleşş. bide benim vergimle maaş alıyosun olayı var ona hiç girmiyorum. yeşil kartı almış dirseğine kadar bilezik ne vergisi veriyosaayçoksinirlendim
hasta değil yaa hiçbiri yalann (kafadan olabilir ama bu konuda ciddi belirtiiler var)
her gün geliyolar gezmeye muhabbet olsun diye doktoru beklerken iki saat muhabbet, pazara geldim bi uğrıyım dedim diyıbiri gelmiş çocuğu okula getirdim gelmişken bi bakınıyım dedim diyo
nasıl olsa beleşş. bide benim vergimle maaş alıyosun olayı var ona hiç girmiyorum. yeşil kartı almış dirseğine kadar bilezik ne vergisi veriyosaayçoksinirlendim
senin normal olmana şaşırmış Damat :)
Benim ablamda devlette sağlıkçı,
Aynen senin gibi şikayetleri var
Maaş konusu var ya off diyorum
adı lazım değil baş FARKim S
Böylesine nanik bile yapası gelmez insanın
Hakka giriyorlar
Gerçi ona yeşil kart verenin de gözü kör değildir
benim adım özlem cemil cümle duydu zaten
Klavyeye bakmadan yazıyorum ben, çok zorlandın heralde, kusura bakma, bundan sonra dönüp dönüp tekrar okurum, harf hatalarını gözden geçiririm.
S baş harfi de, toplamda kaç harfli.
Benim N . . . . . .
Kızımın N . . . .
Not : Noktalar tam
neriman(çok sevdiğim bi isimdir)
narin
Damadın annesi de her geldiğinde 'ben senin gelinini çok sevdim' der kaynanama
Görümcem ve eltisi de tip tip bakar bana
Bende derim senin gelinler de iyi X abla
neriman(çok sevdiğim bi isimdir)
narin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?