AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ben
Bir kızım var, ikinciyi düşünmüyorum
Ve pişman olacağımı da sanmıyorum
Allah pişman etmesin

benim de 2,5 yaşında oğlum var.yaşım da 35.kendimi hazırr hisetmiyorum 2.çocuk için,iş eş çocuklar bana çok gelir sanırım. bir de devamlı seyahat ediyorum işim için. bakıcılardan çok çektim. ama bazen de kendi kardeşim var,oğlumun da olsa mı diyorum...Alalh pişma etmesin kimseyi. tek korkum ne biliyo musun; bir gün 2. çocuğum olsun istersem de o zaman yaşım çok ilerlemiş olacak,pişmanlıktan korkuyorum...

Eki Görüntüle 675183 şundan gofretto. Plakası da nickimde gizli, eşimin benim ve kızımın isminin baş farkleri.

tahminlerdebulunayım o zaman; EBRU,CEM,DENİZ :):)

Ben sağlık sektöründe de çalıştım
Çok stresli bi alan , hele de özel sektörse
Herkesin işi acil ve doktor aradı mı akan seller durur. Sanki küçük dağları onlar yaratmış

ayy sorma. özel değil devlet çok yoğun, herkes acil herkes ölüyor kime yardım etsek bilemiyoz

Ekran başından bende şaşırıyorum Kader,
Benim görümcede öğretmen ama atanamıyor, kendini geliştiremediği için öğrencilere yazık olmasın diye galiba :)
İnsan ailesinde görmediklerini görüyor işte ele karışınca. He bizde mükemmel değiliz elbet ama, görgü adap her yerde aynı olması gereken temel şeyler olunca insan şaşırıyor.

ayy sorma. özel değil devlet çok yoğun, herkes acil herkes ölüyor kime yardım etsek bilemiyoz

Yalan
Adam ben aldırmış, çok acil diyo
Nesi acil ? yıllardır yüzünde duruyo kakılmış gibi

Sonra da vay efendim ben falanca doktorun tanıdığıyım diyo
Eee ne yapalım ? Tahlil sonuçlanmamış yani kimin yakını olursan ol
Uyduruktan sonuç istiyosan hemen çıkaralım

Ortası ceylin kader bildi. Öğlen yemeği benden.:)

Gofretto Allah razı olsun canım, ben bekarken de çalışıyordum 18 yaşında girdim burada işe, salak gibi üni. okumadım, liseyi bitirdiğim seneydi, şimdi tek pişmanlığım o. Bekarken annem babam para almazlardı benden, biriktirip almıştım.

Kızlarrrrrrrrr bir birimizin isimlerini bulma oyunu oynayalım mı?

Evet
Damat demiş ki görümceme 'Kader yengen çok düşünceli'
Yok dedim ben normalim

Kızlarrrrrrrrr bir birimizin isimlerini bulma oyunu oynayalım mı?

En zor benim ki

kakılmış hahahhahaa
gelmiş çocuk çok acil öksürüyo diyo, yeni mi öksürmeye başladı diyorum dünden beri öksürüyo diyo dünden beri değil tam şuanda acill.

adı lazım değil baş FARKim S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…