AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben davet etmedim de etmem de zorunlu değil dimi içimden gelirse yani, arkadaşlarımı falan ettim de aileden kimseyi etmedim edesim de yok , arkadaşları da ayıp olmasın diye davet ettim zaten , aileleri ara sıra çaya çağırıyorum o kadar ,ayıp olur mu davet etmezsem sence

Biz yeni veliyken annem demişti, bi kere de sen çağırırsın iki aileyi. Bende tamam dedim çağırdım tek.
Bence sorun olmaz arada çaya geliyolarmış zaten yeter.

Kaynanam muhabbeti şenliği sever
Annemler bize ayda yılda bir gelir çalışıyoruz diye, o da duyarsa gelmek isterdi kendi daha sık gelmesine rağmen.
Annem ve ablamla muhabbet amaçlı, geçenlerde uzun bi aradan sonra ailem geldi, normalde telefonlaşmayız baktım aradı eşime ulaşamadığını söylüyo ( eşime sordum aramadı ki beni dedi, akşam geldiğinde ) kim kim var diyo annem ablam yeğenlerim dedim.

Siz nasılsınız görümcem napıyo dedim, birazdan işten gelecek o da dedi ( Yani gelelim mi hani )
Hımm iyi size de iyi oturmalar o zaman dedim. Konu kapandı şükür.
Çünkü bizimkilerde sıkıldı artık bi muhabbet edemiyoruz ayda yılda bir geldik bari bu sefer yalnız olalım diyorlar.

Son düzenleme:

haklılar biz annemlere gittiğimizde eşimle zaten başbaşa muhabbet ediyoruz o yüzden annemleri çağırınca kv yi de çağırıyorum hatta geçen sefer de hep bizde oluyoruz başbaşa oturun başka sefer geliriz demişti kv olsun gelin demiştim diye gelmişti o da annemler tarafından yanlış anlaşılmak istemiyor galiba her defasında damlıyorlar demesinler diye evleri yakın ya

Düşünceliymiş snein ki
Bizim ki yakın değil ama üşenmez
Tek bana karşı değil ama başkaları başka yerde toplansın onlara da gitmek ister, kalabalık ve muhabbet olsun yeter ki

ayıp mı olur oılmaz mı , zaten hafta sonu götürücem onları kaynım geldi uzakta okuyo herp beraber etli ekmek yemeğe gitçez saylanmaz mı

Olmaz ya niye olsun
Benim kayınvalidem olsa çok sevinir hatta
Kayınpederimin başının etini yiyo, sen beni dışarı yemeğe götürmüyosun, hediyeler almıyosun diye ( yıllardır almıyomuş ki zaten )
Modaya uymak istiyo kadın Kayınpederimse hayattan bezmiş gibi çıtı çıkmıyo

Düşünceliymiş snein ki
Bizim ki yakın değil ama üşenmez
Tek bana karşı değil ama başkaları başka yerde toplansın onlara da gitmek ister, kalabalık ve muhabbet olsun yeter ki

çalışmıyodu demi seninki de gün boyu evde oturunca fırsat bulunca kaçırmayalım diyolar herhalde , bende tam tersiyim günboyu insanlarla uğraşmaktan akşam kafa dinleyesim yada kafa dengi ark larla olasım geliyor , bu huyum kötü yaşlı misafir gelince kasılıyorum vakit geçse de gitseler modunda oluyorum arkadaş harici misafiri sevmiyorum napim canım sıkılıyo

Yoo çalışıyo yine de enerjisi bitmiyo
Bende biraz senin gibiyim

ben de genelde yemek arası müsait olunca yani millet olmayınca daha rahat yazıyorum. ekran rontgencileri baya var yani benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…