- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.581
Benim kayınvalidem annemleri duyunca şıp diye gelirdi zatenbu ara duruldu sayemde.
Ayrı ayrı daha iyi ne dediğimizi anlamıyoruz öyle.
Sen davet ettin mi diye sorarsan
İlk evlendiğim sıralar el öpme merasimlerinden sonra, he riki aileyi de birlikte aldım yemeğe o kadar.
teşekkür ederim oldu
uzaktan severim hayvanları memnunum
Sağ ol bende kısmen öyleyim
O zaman şunları yaparsan düzelir
Kullanıcı kontrol paneli ( Sağ üst tarafta )
Hesabım / Seçenekleri düzenle
Çeşitli seçenekler / Standart Editör - Toolbar
Değişiklikleri kaydet
ben davet etmedim de etmem de zorunlu değil dimi içimden gelirse yani, arkadaşlarımı falan ettim de aileden kimseyi etmedim edesim de yok , arkadaşları da ayıp olmasın diye davet ettim zaten , aileleri ara sıra çaya çağırıyorum o kadar ,ayıp olur mu davet etmezsem sence
uzaktan severim hayvanları memnunum
Biz yeni veliyken annem demişti, bi kere de sen çağırırsın iki aileyi. Bende tamam dedim çağırdım tek.
Bence sorun olmaz arada çaya geliyolarmış zaten yeter.
olmadı dışarı götürür dışarda ısmarlarım
kızlar ben yemeğimi yiyeyim geleyim görüşürüz gelince
Kaynanam muhabbeti şenliği sever
Annemler bize ayda yılda bir gelir çalışıyoruz diye, o da duyarsa gelmek isterdi kendi daha sık gelmesine rağmen.
Annem ve ablamla muhabbet amaçlı, geçenlerde uzun bi aradan sonra ailem geldi, normalde telefonlaşmayız baktım aradı eşime ulaşamadığını söylüyo ( eşime sordum aramadı ki beni dedi, akşam geldiğinde ) kim kim var diyo annem ablam yeğenlerim dedim.
Siz nasılsınız görümcem napıyo dedim, birazdan işten gelecek o da dedi ( Yani gelelim mi hani )
Hımm iyi size de iyi oturmalar o zaman dedim.Konu kapandı şükür.
Çünkü bizimkilerde sıkıldı artık bi muhabbet edemiyoruz ayda yılda bir geldik bari bu sefer yalnız olalım diyorlar.
O da iyiymiş
haklılar biz annemlere gittiğimizde eşimle zaten başbaşa muhabbet ediyoruz o yüzden annemleri çağırınca kv yi de çağırıyorum hatta geçen sefer de hep bizde oluyoruz başbaşa oturun başka sefer geliriz demişti kv olsun gelin demiştim diye gelmişti o da annemler tarafından yanlış anlaşılmak istemiyor galiba her defasında damlıyorlar demesinler diye evleri yakın ya
ayıp mı olur oılmaz mı , zaten hafta sonu götürücem onları kaynım geldi uzakta okuyo herp beraber etli ekmek yemeğe gitçez saylanmaz mı
Düşünceliymiş snein ki
Bizim ki yakın değil ama üşenmez
Tek bana karşı değil ama başkaları başka yerde toplansın onlara da gitmek ister, kalabalık ve muhabbet olsun yeter ki
çalışmıyodu demi seninki de gün boyu evde oturunca fırsat bulunca kaçırmayalım diyolar herhalde , bende tam tersiyim günboyu insanlarla uğraşmaktan akşam kafa dinleyesim yada kafa dengi ark larla olasım geliyor , bu huyum kötü yaşlı misafir gelince kasılıyorum vakit geçse de gitseler modunda oluyorum arkadaş harici misafiri sevmiyorum napim canım sıkılıyo
kızlar bugün bir açım ki sormayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?