AdAm OLaCaK KıZLaR...

konu yine dönmüş dolaşmış kuşlardan kayınvalidelere gelmiş

ikisi de gezmeyi seviyo ya konu geldi öyle kv ye harbiden nasıl getirdik bak bende unuttum :)

Yoo çalışıyo yine de enerjisi bitmiyo
Bende biraz senin gibiyim

Maşşallah :)) ama napim önceden de hem iş hem okul derken misafir konusunda geri kaldım hiç evde durmadım ki doğrudürüst biraz başıma buyruktum ondan sanırım

Hayırdır inşallah

sabah kahvaltı yapmadan dayanabilir miyim diye test ettim kendimi, öğle yemeğinde acısını çıkarırım sanki. yani akıl karı değil aç kalarak kalori azaltmak gerçekten. neden dersen dün canım tatlı çekiyordu bir elma yedim yattım kesmedi ama keser gibi oldu. gece kızımı 2 gibi wc ye kaldırdım yarım dilim ekmek ve sarelle yedim. yani kontrolsüz olarak elim uzandı. yedim pişman oldum ceza verdim kendime.

ben de genelde yemek arası müsait olunca yani millet olmayınca daha rahat yazıyorum. ekran rontgencileri baya var yani benim.

Ben rahatım o bakımdan, tekim çünkü.

Maşşallah :)) ama napim önceden de hem iş hem okul derken misafir konusunda geri kaldım hiç evde durmadım ki doğrudürüst biraz başıma buyruktum ondan sanırım

Maşallah valla ben o yaşa gelsem hiç çekemem galiba , hem iş hem her yere gezmeye gitme.
Bende öyle, ben kalabalık olunca odama giden bi tiptim bekarken

bir de onlara sor bu kadar dolandırmadan getirirler konuyu geline canım.biz yine dolandırıyoruz tesadüf oluyor.

Ben bi poğaça yarım simit yedim sabah. Bakalım öğlen ne yicem, sıkıldım bi de hazır şeylerden.

Senin ki evet pahalıya mal olmuş.

Ben bi poğaça yarım simit yedim sabah. Bakalım öğlen ne yicem, sıkıldım bi de hazır şeylerden.

Senin ki evet pahalıya mal olmuş.

dışardan yiyince çok kalori alıyorsun. en azından bizim burada fix menü. ev yemekleri gibi fabrika yemekleri biliyorsun. her gün düzenli çorba...yoğurtt...

kaç kilosun peki?
ben şu an 55-56 arası gidip geliyorum. regl dönemi 57 yi görüyorum..
yeni mezun olduğumda 48 dim..
şimdi 50 olmak istiyorum ama olmuyor..

ben 1,73 boyum var 62-65 arası gidip geliyorum kilo almaya müsaitim ama 17 yaşımdan beri gece yatmadan önce meyve harici hiç yemedim açlıktan ölsem de uyuyamasam da yemiyorum ama normalde boğazım iyidir kolay kilo alırım kolay da veririm

düğün öncesi şu reklamlarda çıkıyo ya confleksler günde 2 öğün sütle karıştırıp yiyin diyolar ondan yaptım son bir ay e birde düğün telaşı koşturmacaıs derken baya bi kilo veriştim dene istersen

nemesis seninkilerin eli kulağında son hazırlıkları da tamamdır..
ohh ohh neler gelir sana şimdi nelerrr ankaradan..

Bizim dışardan yiyosun hemde burası pahalı bir semt yani
Verdikleri limitse günlük 10 tl, eşimin 9,50

tikıt falan mı veriyorlar eğer öyleyse odanda da yanlızmışsın evde yemek oldukça evden getirsen tıcketlarla da mutfak alışverişi yaaprsın

Bizim dışardan yiyosun hemde burası pahalı bir semt yani
Verdikleri limitse günlük 10 tl, eşimin 9,50

markette kullanabiliyor musunuz peki? hani evden tedarik durumu olur mu bilmem.. tabi ortam da önemli..kabul eder etmez..

tikıt falan mı veriyorlar eğer öyleyse odanda da yanlızmışsın evde yemek oldukça evden getirsen tıcketlarla da mutfak alışverişi yaaprsın

Setcard veriyorlar da
Evden yemek getirsem nasıl yicem kabağı nerde ısıtıcam mesela
Zaten geç kalıyoruz sabah sandviç bile yapmadan, koşup işyerinin burda simit vs alıyoruz

Bazen artıyo gerçi, onla da marketten birşeyler alıyorum cips filan

her yerin ticket ı geçmiyor markette sanırım. öle olsa ben hep evden getiririm.. hem sağlıklı hem de günde 10 tl den 20 gün olsa 200 tl.. fena değil.

bir de ortam önemli tabi. ben aselsanda staj yapıyordum. oraya götürülmez mesela

her yerin ticket ı geçmiyor markette sanırım. öle olsa ben hep evden getiririm.. hem sağlıklı hem de günde 10 tl den 20 gün olsa 200 tl.. fena değil.

geçen market bulunabilir belki ama kaderin dediği de doğru ısıtma durumu var yada ısıtmadan yenebilecek zeytinyağlılar getirilebilir veyahut tost yapılabilir tıcketler da eve katkı ben olsam bende öyle yapardım yada bisküviyle falan da geçiştirirdim bazı zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…