- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #3.601
konu yine dönmüş dolaşmış kuşlardan kayınvalidelere gelmiş
Yoo çalışıyo yine de enerjisi bitmiyo
Bende biraz senin gibiyim
Hayırdır inşallah
ben de genelde yemek arası müsait olunca yani millet olmayınca daha rahat yazıyorum. ekran rontgencileri baya var yani benim.
Maşşallah :)) ama napim önceden de hem iş hem okul derken misafir konusunda geri kaldım hiç evde durmadım ki doğrudürüst biraz başıma buyruktum ondan sanırım
kızlar bugün bir açım ki sormayın...
ikisi de gezmeyi seviyo ya konu geldi öyle kv ye harbiden nasıl getirdik bak bende unuttum :)
Maşşallah :)) ama napim önceden de hem iş hem okul derken misafir konusunda geri kaldım hiç evde durmadım ki doğrudürüst biraz başıma buyruktum ondan sanırım
sabah kahvaltı yapmadan dayanabilir miyim diye test ettim kendimi, öğle yemeğinde acısını çıkarırım sanki. yani akıl karı değil aç kalarak kalori azaltmak gerçekten. neden dersen dün canım tatlı çekiyordu bir elma yedim yattım kesmedi ama keser gibi oldu. gece kızımı 2 gibi wc ye kaldırdım yarım dilim ekmek ve sarelle yedim. yani kontrolsüz olarak elim uzandı. yedim pişman oldum ceza verdim kendime.
bir de onlara sor bu kadar dolandırmadan getirirler konuyu geline canım.biz yine dolandırıyoruz tesadüf oluyor.
e ama niçin yaşıyoruzki şahsen ben yemek yemek için yaşıyorum
Ben bi poğaça yarım simit yedim sabah. Bakalım öğlen ne yicem, sıkıldım bi de hazır şeylerden.
Senin ki evet pahalıya mal olmuş.
kaç kilosun peki?
ben şu an 55-56 arası gidip geliyorum. regl dönemi 57 yi görüyorum..
yeni mezun olduğumda 48 dim..
şimdi 50 olmak istiyorum ama olmuyor..
dışardan yiyince çok kalori alıyorsun. en azından bizim burada fix menü. ev yemekleri gibi fabrika yemekleri biliyorsun. her gün düzenli çorba...yoğurtt...
Bizim dışardan yiyosun hemde burası pahalı bir semt yani
Verdikleri limitse günlük 10 tl, eşimin 9,50
Bizim dışardan yiyosun hemde burası pahalı bir semt yani
Verdikleri limitse günlük 10 tl, eşimin 9,50
tikıt falan mı veriyorlar eğer öyleyse odanda da yanlızmışsın evde yemek oldukça evden getirsen tıcketlarla da mutfak alışverişi yaaprsın
tikıt falan mı veriyorlar eğer öyleyse odanda da yanlızmışsın evde yemek oldukça evden getirsen tıcketlarla da mutfak alışverişi yaaprsın
Setcard veriyorlar da
Evden yemek getirsem nasıl yicem kabağı nerde ısıtıcam mesela
Zaten geç kalıyoruz sabah sandviç bile yapmadan, koşup işyerinin burda simit vs alıyoruz
Bazen artıyo gerçi, onla da marketten birşeyler alıyorum cips filan
markette kullanabiliyor musunuz peki? hani evden tedarik durumu olur mu bilmem.. tabi ortam da önemli..kabul eder etmez..
her yerin ticket ı geçmiyor markette sanırım. öle olsa ben hep evden getiririm.. hem sağlıklı hem de günde 10 tl den 20 gün olsa 200 tl.. fena değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?