AdAm OLaCaK KıZLaR...

kızlarla kahve içeyim dedim herkeşler gitmiş, hamile arkadaşlarım var dedimya birinin oğlu birinin kızı olacak oğlu olacak olan arkadaşımın karnına elliyorum hemen dönüyo bebek nasıl hareketli yaa maşallah

pisikleti varmı ki , veyahut zamane çocuklarının çok sevdiği bigisayar oyunu ya da elde oynanan küçük atari tarzı oyunlar falan sever mi ki

Kızım geldi aklıma :)
Karnımda bir o yana bir bu yana dönerken
Nasıl inanılmaz bir şey
Şekli belli oluyordu
Sağ yanım bomboş oluyordu sola geçince
Hey gidi günler :)

Kızlar 8 yaşında.
O seçmiş hediyesini ps3 oyunu istiyor.
Şimdi beşiktaşa inip alıcaz.
Karnemiz mükemmel
Hepinizi öptüm.

nems sen temmuzda diyordun demi 3-4 ay kalmış , birde şu çin takvimi falan var inanıyomusunuz benim teyzem ona göre yapmış ve kız gözüküyomuş kız olmuş acaba doğru mu denk mi geldi

Ayrıca;
Ben kızıma hamile kaldığım andan itibaren günlük tuttum
Doğdu, devam ettim
Şimdi büyüdü, sadece özel günlerde yazıyorum
Tavsiye ederim
Dönüp okudukça o muhteşem duygular tekrar canlanıyor

Hic hoş bir fikir değil :) Yeşilimi elimden alırlar hemen

olsun o kadar hamilelere bayılıyorum ben çok sempatik oluyorlar çok tatlı duruyorlar

benim aklımda günlükten ziyade bi mail adresi açıp her an çektiğim fotoğrafları oraya yazıp günlük gibi o gün yaptıklarını yaşadıklarımızı oraya kendi mailimden atmayı planlıyorum büyüdüğünde okusun diye aynı hesaba geliyor gerçi ikisi de

Ben de sperm bankasından kredi cektiğimde blog acıcam :)

benim aklımda günlükten ziyade bi mail adresi açıp her an çektiğim fotoğrafları oraya yazıp günlük gibi o gün yaptıklarını yaşadıklarımızı oraya kendi mailimden atmayı planlıyorum büyüdüğünde okusun diye aynı hesaba geliyor gerçi ikisi de[/QUOTE]

Evet o da iyi fikir
Dönüp baktığında.. Çok hoş duygular ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…