AdAm OLaCaK KıZLaR...

sene 2011, kuzenim doğum yaptı annemler falan hep hastanede, ben çalışıyorum aday memurum iznim falan yok, malum siteyi aradım çiçek yollıcam hastaneye, o ara dedimki aşkoşuma da jest yapayım, ona da kalp şeklinde kekler varya onlardan yolladım, neyse kuzenime 1 saat içinde gitti zaten bebek çiçeği, eşimede teslim edilince mesaj geldi
neyse eşim aradı teşekkür etti ama sesi bi tuhaf, neee dedim hoşuna gitmedi mi,gitti diyo ama hık mık şeklinde, neyse biraz daha zorlayınca döküldü,özlem dedi elma şekeriyle kalp balonuda sen mi yolladın, dedim ne elma şekeri, meğer aynı gün içinde 2 kere sipariş verdim diye 2.siparişe kıyak geçmişler elma şekeri ve kocaman bi kalp balon eklemişler, eşimin adıda unisex heralde kız sandılar, tabi gideceği yer emniyet genel müdürlüğü elini kolunu sallayan giremiyo, benimkini anons ediyolar nizamiyeye kadar gidiyo, eline kalpli keki elma şekerini balonu tutuşturuyolar, nöbetçi polisler tabi gülme krizinde, büroya giderken elindeki balonda uçup tavana yapışıyo hoplaya zıplaya onu alıyo, arkadaşlarıda bi yığın gülmüşler tabi elma şekerini balonu görünce
benimde böyle bi anım var

Ben de sperm bankasından kredi cektiğimde blog acıcam :)

şu oyuncu kadın varya bankadan sperm alan, maşallah oğlu ne güzel yaaa genlerine bakıp seçiyormuşsun spermi..
Türkiye kaldırmıyor böyle şeyleri ama babalığı hak etmeyen adamdan çocuk yapmak yerine bu daha mantıklı en azından kendin sorumlusun herşeyinden çemkireceğin biri yok karşında.

ben senin için baba olacak hayırlı bir eş diliyorum elmişcim, banka manka bizim topluma gelmez hem ünlü de değiiz :)

saatler kala daha bi heyecanlı olur tabi mesela yatçaz kalkçaz bin küsürlere gelcez :)

yatcaz kalkcaz sarkısını gülşene hic yakıştıramadım! :)

acaba bankadan çektiğin spermlerin fotoğrafını çekebiliyormusun çocuk büyüyünce gösterirsin bak burda vitamindin diye ay iğrencimm

Kutuda vermiyolarmı onu yaa ya da poşette

Yakışıklı bir erkek geni secicem Kız olursa da güzel olur hem

Toplumu bırak, babam beni furur

ahahahahahha rezillik cocuğun karizmasını cizmişsin emniyet camiasının icinde bi behzat c olamıycak artık

Hayal ettim de çok güldüm
Elma şekeri ile ilgili bi fıkra var o geldi aklıma
İçeceğimi püskürtmeme az kaldı :)

Hayal ettim de çok güldüm
Elma şekeri ile ilgili bi fıkra var o geldi aklıma
İçeceğimi püskürtmeme az kaldı :)

anlat bakalım ne fıkrasıymış

ahahahahahha rezillik cocuğun karizmasını cizmişsin emniyet camiasının icinde bi behzat c olamıycak artık

ayy sorma beyim utancından şarka gelmeyi istedi işte, itiraf ediyorum bizim Batmana gelme hikayemizin özü özeti bu elma şekeri hikayesidir

Ben bizim ülkenin neyi sevip neyi yerdiğini anlamadım doğrusu
Örn : Nil Erkoçlara bölüm başı 1000-1500 verilirken
Şimdi Rüzgar Erkoçlar olduğunda gelen teklif 20 000 olmuş

Burdan çıkarım yapmak istemiyorum
İyi para kazanmak için cinsiyet mi değişmek lazım yani
Oyunculuk yeteneği aynı değil mi sonuçta, neye göre bu açık ara fark

anlat bakalım ne fıkrasıymış

ayy sorma beyim utancından şarka gelmeyi istedi işte, itiraf ediyorum bizim Batmana gelme hikayemizin özü özeti bu elma şekeri hikayesidir

Bir bacagi tahta olan ve kafasi kel olan bir adam maskeli bir baloya gitmek ister ve bir organizasyon sirketine telefon eder:
-Bana ozurlerimi kapatacak bir kostum yollayin der.
Ertesi gun gelen kutunun icinde bir adet korsan elbisesi sapkasi ve gozkapatma bandi vardir. Ilisikte bir de not vardir:
Bu elbise ile korsan olursunuz, Sapka ile keliniz gozukmez,
korsanlarda tahta bacak olur zaten kimse ozurlu oldugunuzu anlamaz.'
Adam telefon acar sirkete:
-Benle dalga mi geciyorsunuz baska elbise gonderin...
Gelen ikinci kutuda bir adet rahip elbisesi ve sapkasi
vardir.iliskteki notta;
-Bu uzun rahip elbisesi tahta bacaginizi kapatir, sapkasi da kelinizi'der.
Adam telefona sarilir..
-Siz benimle dalga mi geciyorsunuz, manyakmisiniz der baska bir seyyy gonderin..
Ve bir kutu daha gelir ertesi gun...
Adam kutuyu acar ve sadece bir kavanoz ELMA RECELI gorur. Ilisikteki notu okur...
--Bu elma recelini kel kafaniza surun,

Tahta bacaginizi g........ sokun.
Boylece maskeli baloya ELMA SEKERI olarak gidersiniz...'

Ne yaptın
Örnek olsun

Resmi irsaliyeye bu küçük notlar şeklinde bi kağıt zımbalıyo, zımbalamış getirmiş
Birbirini tutmuyo metrajlar
Müdür geçiyodu benim kattan , sordum
X ezbere iş yapmış bu onla aynı tarihin sevkiyatı değil dedi evrakları aldı yukarı çıktı soruyodur şimdi ona
Öyle müdürün gözüne sokulmaz en ufacık bişey , böyle sokulur bu hem küçük te değil

Ben hep bülbülüm bana küsme

Tamam panpa :13:

ahahahahahahha koptum

umarım nems in eşinin arkadaşlarının aklına gelmemiştir bu fıkra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…