- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.021
Canlar sohbet harika da
Bi toparlanayım, çıkacağım
İyi tatiller
Pazartesi görüşürüz
Sizi özlicem
Evet
Baksan adamım diye dolanırlar bi de ortalıkta
Büyük he
81 li mi ne
Ben bilmiyordum, temizlikçi abladan duydumsonra baktım bana da hareket çekiyo cidden, gardımı aldım
Canlar sohbet harika da
Bi toparlanayım, çıkacağım
İyi tatiller
Pazartesi görüşürüz
Sizi özlicem
Güle güle canım, iyi eğlencelerrr
Reeldeki arkadaşlarım gibi oldu burdakiler, aklıma geliyorlar, özlüyorumda he h.sonu olunca :)
Büyük adamlar yapınca koyuyo zaten. Bizim burada var onlardan. Yani ne gerek duyarlar bu yaşta diyorum.bir meslek etiğinin olması lazım insanın yaş ilerledikçe. İşte yalakaya bağlayınca daha kolay iş görüyor demek insan.
Geçenlerde Levent'ten geçtim misal
Sen geldin aklıma
Teşekkür ederim
Senin mesai bitmez
Eeee editör olmak zor iş anacım
ben de calısıyorum bugün, siz yine altıda cıkacaksınız, benim kacta cıkacağım da belli değil.
canım yaa benimde bşktaş deyince sen
kitty Levent
Metrobüs Kader,
aklıma geliyorlar cidden.
Ben cips bekliyorum, anahtar sözcüğüm olarak
Nasılsınız ? çok alakasız olacak ama oriflame üye olmak hediye ve avantajlarından yararlanmak istermisinz ? süpriz hediyeler , cilt bakım ürünleri , parfümler + ek para yapmanız gereken tek şey size gönderilen katalogu çevrenizdekilere ve arkadaşlarınıza göstermeniz .. Siz yapmak istemeseniz bile bu işi yapmak isteyen varmı çevrenizde bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Örneğin bir parfüm satıyorsunuz katalogta 39 tl size gelişi 28 tl kalan para cebinizde kalıyor. İsteyen özelime msj atabilir mi ?
İyi de sen memur burjuvası değil misin? Neden esnek çalışma saatin?
O emekçilere özgü bir şey.. çağdaş kalıpta esnek çalışma saatleri can çıkarma saatleri diyeceklerine.
Aksam burasi terk edilmis kovboy kasabasi gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?