AdAm OLaCaK KıZLaR...

Evet
Baksan adamım diye dolanırlar bi de ortalıkta

Büyük he
81 li mi ne
Ben bilmiyordum, temizlikçi abladan duydum sonra baktım bana da hareket çekiyo cidden, gardımı aldım

Büyük adamlar yapınca koyuyo zaten. Bizim burada var onlardan. Yani ne gerek duyarlar bu yaşta diyorum.bir meslek etiğinin olması lazım insanın yaş ilerledikçe. İşte yalakaya bağlayınca daha kolay iş görüyor demek insan.

Bu şahıs zaten zengin, başka işyeri var eşi ve babası çalıştırıyomuş
Hani maaşına zam için mi ispikçilik yapıyo desem, o da değil. Paraya ihtiyaçları yok ki
Ki para için şeref satılmaz o ayrı da , ben en azından bi sebep arıyorum yok.

ben de calısıyorum bugün, siz yine altıda cıkacaksınız, benim kacta cıkacağım da belli değil.

İyi de sen memur burjuvası değil misin? Neden esnek çalışma saatin?
O emekçilere özgü bir şey.. çağdaş kalıpta “esnek çalışma saatleri” can çıkarma saatleri diyeceklerine.

Bu iş için ilgili bir konu yok mu? Bu yaptığınız reklama girer ve ceza alabilirsiniz.

İyi de sen memur burjuvası değil misin? Neden esnek çalışma saatin?
O emekçilere özgü bir şey.. çağdaş kalıpta “esnek çalışma saatleri” can çıkarma saatleri diyeceklerine.

Asıl işçi emekçi benim, yaaa. İşçi kadrosuyum ben, ama makamda calısıyorum, mesai satlerim esnek, başkan ne zaman defol derse o zaman cıkabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…