- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.001
Unutulacak şey var unutulmayacak şey var
Bu çocuk mu adam mı her neyse bu konuda meşhur
Bana çaktırmadan da olsa yine aynını yapar yani, tek beni ispiklemiyo ki alışkanlık olmuş artık
Ben buna güvenipte güleryüz gösteremem
Bana yapmasa dahi fark etmez, yanar döner insanlarla işim olmaz
ahahahahah sen var yayere bakan yürek yakan
Benden değil 'alın yazısı'ndan bahsediyor, yanlış anlaşılmasın
herkese iyi akşamlar ,
Canım benimde işim olmaz o ayrı da
Azcık kinci olaydım iyiydi
tabikisidee, hanımefendi çizgimden kayıyorum arada bende yakarım yıkarım :))))))))))
sene 2011, kuzenim doğum yaptı annemler falan hep hastanede, ben çalışıyorum aday memurum iznim falan yok, malum siteyi aradım çiçek yollıcam hastaneye, o ara dedimki aşkoşuma da jest yapayım, ona da kalp şeklinde kekler varya onlardan yolladım, neyse kuzenime 1 saat içinde gitti zaten bebek çiçeği, eşimede teslim edilince mesaj geldi
neyse eşim aradı teşekkür etti ama sesi bi tuhaf, neee dedim hoşuna gitmedi mi,gitti diyo ama hık mık şeklinde, neyse biraz daha zorlayınca döküldü,özlem dedi elma şekeriyle kalp balonuda sen mi yolladın, dedim ne elma şekeri, meğer aynı gün içinde 2 kere sipariş verdim diye 2.siparişe kıyak geçmişler elma şekeri ve kocaman bi kalp balon eklemişler, eşimin adıda unisex heralde kız sandılar, tabi gideceği yer emniyet genel müdürlüğü elini kolunu sallayan giremiyo, benimkini anons ediyolar nizamiyeye kadar gidiyo, eline kalpli keki elma şekerini balonu tutuşturuyolar, nöbetçi polisler tabi gülme krizinde, büroya giderken elindeki balonda uçup tavana yapışıyo hoplaya zıplaya onu alıyo, arkadaşlarıda bi yığın gülmüşler tabi elma şekerini balonu görünce
benimde böyle bi anım var
Sen kayamazsın canım :) gerçek bir hanımefendinin ayağı kaymaz
waoooowww teşekürrler Elmişim kocaman öperim gıdıdan :)
herkese iyi akşamlar ,
Ben unutmamyapı bu ama demek sen öyle değilsin.
Ohhh mis gibi :)
Hava harika bugün yaa bu saatten sonra calısılır mı?
Eşim hep der
Sana biri bir kere vurursa onun hatasıdır
İkinci kez vurursa senin hatandır
İzin vermeyeceksin diye
Uzaklaşıyorum evet ama unutkanlıkta yok değil
Eşine katılıyorum
Bir de normal de neyse de iş hayatında bu tür insanlar çok ve o insanlar değişmezler
O işi de bi nevi meslek edinmişler
Yalakalık diye bir meslek çıktı mertlik bozuldu
Evet
Baksan adamım diye dolanırlar bi de ortalıkta
Büyük he
81 li mi ne
Ben bilmiyordum, temizlikçi abladan duydumsonra baktım bana da hareket çekiyo cidden, gardımı aldım
Yalakalık diye bir meslek çıktı mertlik bozuldu
Yarın bile çalışıyo ki
nıcık... ben tatil başlasın dağılalım evlerimize, havada bir güzel yollarda koşasın var
Valla öyle bir çalışıyoruz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?