- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.561
Keşke bilmeseydim amcamın oğlundan soğudum, dayımın kızını da eskisi gibi bulmuyorum hiç böyle yapmazdı eskiden.
Bizim topikte herkes calisiyor.son mesaj en son mesaiden cikana ait,bizden baska ugrayan da yok....
günaydın kızlar,
kader ben olsam tutamaz çenemi konuşurdum konuşmazsam da amcamın oğluyla arama mesafe koyardım , soğurum çünkü o tarz bi insandan, dayı kızımda bile isteye yüz veriyosa bide onun yüzüne tükürürdüm , haaa amca oğlumun sevgilisiyle konuşmayacaksamda diğer ikilinin burnundan getirirdim hayatısabah sabah sinir oldum
Günaydınlar. Nasılsınız kızlar.
günaydınlar,
iyi yapmışsın bi şekilde anlıycak o kız da artık iş işten geçince mi anlar geçtikten sonramı bilemem, senin tepki vereceğini bildiklerinden sana söylenmeyen durumlar olduğunu düşünüyorum
günaydın kızlar,
kader ben olsam tutamaz çenemi konuşurdum konuşmazsam da amcamın oğluyla arama mesafe koyardım , soğurum çünkü o tarz bi insandan, dayı kızımda bile isteye yüz veriyosa bide onun yüzüne tükürürdüm , haaa amca oğlumun sevgilisiyle konuşmayacaksamda diğer ikilinin burnundan getirirdim hayatısabah sabah sinir oldum
Günaydınlar. Nasılsınız kızlar.
Günaydın herkese
Sovr amca tarafımla zaten samimi olmadığımızı söylemiştim, yeterince mesafe var yani bu olay olmasa bile. Ayrıca buna güveniyor biraz da amcamınoğlu sevgilisinden haberim yok sanıyor. Yoksa dayımın kızına söyleyeceğimi bilir, uzak dur babında. Biz dayı tarafımla çok çok yakınız herkes bilir. Bu kuzenim de kardeşim gibidir.
Bana yüz vermediğini söylüyo, belki de kızarım diye. Çünkü uyarmıştım onun sevgilisi var diye. Ama şimdi telefon numaralaır bırakmalar filan durduk yerde olur mu ? Neden bi başkası değil de o ? Demek ki ilgisini belli etti diyorum.
Hiç sevgilisi var gibi davranmıyo demişti mesela, bende uzun zamandan sonra yeni girdim facebooka. Daha yeni resim yayınlamış amcamın oğlu 'askere veda yemeği' diye. İş arkadaşlarıyla, aralarında sevgilisi de var onla yalnız çekildiği bi iki poz. Bende bizim kıza yazdım dedim bak sevgilisi var gibi davranmıyo diyordun ama giderken yanında sevgilisi var, sana ise sadece zarf atıyo akıllı ol.
Evet bende böyle düşündüğümü belirtmiştim
Kendisi bilir artık zaten dedim, sana pas verse bile yarın birgün senle beraberken de başkalarına pas verir
Bundan sonrası kendi tercihi, bile bile lades olur bu
Ben bi de 'o kıza üzüldüm' dedim, hani bu durumdan haberi yok diye
Gelen cevap 'aman bize ne yaa :) ' oldu
Bu beni daha da dehşete düşürdü.
günaydın herkese
Sana da günaydın hoş geldin
kader dün az bir şey okudum olayı da tam hakim olamadım. son aldığın mesaj çok beter. ona göre gayet normal gidişat demek ki.. sen ne yapsan ona doğru olanı gösteremezsin şu aşamada sanki..
Evet , hiç beklemezdim. Ya da sevdiğimden ben yakıştıramıyormuşum bilmiyorum.
Ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.
Bizimkini frenlemek mümkün olmuyor ne yazık ki, ki bunu frenlesem ne yazar o amcamın oğlu olan şahsiyet kimlere kimlere yazılmış yazılacaktır kim bilir ?
Umarım sevgilisi görür bi şekilde.
Bi de bilemiyorum hani görüp te 'ben sevgilimi onlara kaptırmayacam' gibi aptalca bi inada bürünenlerden de olabilir, hiç bilemiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?