AdAm OLaCaK KıZLaR...

hoşbuldum inşallah güzel bir gün olur. ben de ağzımın tadıyla iki laf ederim bugün.

İnşallah
Kuzenlerimin saçmalıkları dışında ben güne iyi başladım
Bi adamın yanlışını düzeltirken müdür duymuş, seslendi 'tebrik ederim sizi, pazarlamacılar ayakta uyuyo zaten' diye
Rica ederim dedim

Golü çaktım sevmediğim bi adamdı zaten yanımda ki iyi oldu.

Kızlar Selamlar,
Dün net gitti giremedim
Hepinizi çok Özledim vallahi, geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok sayfa olmuş
Kısaca özetleyecek gönüllü varmı :)

Günaydın iyi şükür seni sormalı ? Kaldı 14 dimi

Kaldı 3 gün canım. Bu cuma geliyor Allah nasip ederse, 15 gün kalacak, gittiğinde de 1,5 ayımız kalmış olacak.

Sen nasılsın? Konunu anlayamadım, dünle bağlantılı olsa gerek.

günaydın kızlar,

kader o zaman alan razı veren razı modundaysa sen çek ellerini seninkilerde kirlenmesin , bırak ne halleri varsa görsünler

sen dikkatli bir muhasebecisin
bazıları var m2 hesabı yapamıyor.nedense ben seni muhasebe değil de daha farklı bir iş yaparken düşünmüştüm.

dün bir şey okudum dikkatimi çekti de soramadım zamansızlıktan. 3.göz açılması deniyordu bir yerde. bu neymiş ki?

3.göz benim esprimdi ama Sebatiye abla şıp diye tahmin ediyordu diye söyledim.

iyi de nasıl bu kadar arap saçına dönmüş olay?

Bilmiyorum, bana da anlatılan eksikler var bence
Yoksa çok saçma
Amca oğlu müneccim değil ki bizim kızın onu beğendiğini anlasın da zarf atsın ortaya

Günaydın, canım sıkkın, gerginim, sebep yok, bahar bana gelmedi.

Kızlar Selamlar,
Dün net gitti giremedim

günaydın gofret. ben de dün gelemedim. olaylar ne alemde Allah bilir. özet işini kader iyi yapıyor. o olmasa günceli takip edemeyeceğiz.

bence o kız amcaoğlunu faceden dürttü , oğlan kaş göz yapmış olabilir ama sanki büyük suç kızda gibi oda aranmışş

Kızlar Selamlar,
Dün net gitti giremedim

Günaydın gofretto hoşgeldin, haftasonu misafirlerin gelecekti, nasıl geçti gününüz, mamaların resimlerini çektin mi?

ay evet bir de cesaret ister yani akraba sonuçta. daha öncesi var demek ki karşılıklı... yaşları kaç?

bence o kız amcaoğlunu faceden dürttü , oğlan kaş göz yapmış olabilir ama sanki büyük suç kızda gibi oda aranmışş

olabilir gerçekten şu face neler yapıyor neler.. nelere kadir mi demek lazım yoksa ne yuvalar mı yıkıyor demek lazım bilemedim. kredi kartı gibi aynen kullanmayı bilmeyen çuvallıyor.

günaydın.. neden ya yakışmıyor sana. anlatmak ister misin vardır bir şey mutlaka... birine mi kızdın işte?

Yok canım keşke elimde somut birşey olsaydı.

Rüyamda hep intihar ediyordum belki ondan etkilenmişimdir.

Cok gerginim, istemeden birinizi kırarsam affola, böyle zamanlarda dilimin ayarı olmaz benim.

Kızlar Selamlar,
Dün net gitti giremedim

As.
Nemesis'in misafirleri gelmiş, şimdilik vukuat yok
Sebatiye abla yorum yapıyor, bana nickini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim gibi
ECD'nin eşi gelecek
Love hamam soruyordu, İstanbul'dan ?
Beni hiç sorma kuzenler karmaşası yaşıyorum.
Hoş geldin, aklımdan geçiyordun nerelerde acaba diye
Kaldı 3 gün canım. Bu cuma geliyor Allah nasip ederse, 15 gün kalacak, gittiğinde de 1,5 ayımız kalmış olacak.

Sen nasılsın? Konunu anlayamadım, dünle bağlantılı olsa gerek.

Yanlış anlamışım pardon ama daha da sevindirici 3 güncük kalmış ne güzel
Benim dayımın kızı, amcamın oğlunu beğendiğini söylemişti aylar önce. Bende onun ciddi bi ilişkisi var, vazgeç dedim. Tamam demişti ama vazgeçmemiş anlaşılan. Sosyal ortamda görüşüyorlar gibi birşey anladım ama kızaırm diye de yarım yamalak anlattı.

Ben sevgilisi adına üzüldüm sadece, habersiz sanırım.

günaydın kızlar,

kader o zaman alan razı veren razı modundaysa sen çek ellerini seninkilerde kirlenmesin , bırak ne halleri varsa görsünler
Zaten gerekeni söyledim, aklı olan vaz geçerdi. İkisi tencere kapak misali aslında da, asıl sevgiliye üzüldüm.

sen dikkatli bir muhasebecisin
bazıları var m2 hesabı yapamıyor.nedense ben seni muhasebe değil de daha farklı bir iş yaparken düşünmüştüm.

Teşekkür ederim
Zaten bu bahsettiğim mevzu muhasebe işi değil
Beni başka bi alana almayı düşünüyor genel müdür, pazarlama müdürü de işini kaybetmek istemediğindne benden kaçıyor
Şu an sezon denilen dönemi yaşıyoruz bu yüzden yoğunum yeterince diye bende tam el atamadım bu yeni işe.
Genel müdüre de söyledim bunu.Ayrıca X bey benden kaçıyor, bi soru sorduğum da kaçıyor. Artık korkudan işini bile burda yapmıyor '11-12 de evde yaptım' diyor bana dedim

O da zaten X bey 10 yıldan beri bu işle kemikleştiğinden yeniliklere açık değil işi vermek istemiyor dedi
Kesinlikle dedim
Bakalım sezon bitsin o zaman bakalım, şimdi işler herkes açısından yoğun dedi
Peki dedim
Büyük bi iş aslında alsam güzel olur kariyer ve maddi anlamda ama çok ta stresli bi iş.

Günaydın gofretto hoşgeldin, haftasonu misafirlerin gelecekti, nasıl geçti gününüz, mamaların resimlerini çektin mi?

Günaydın Canım, hoşbuldum :)

Misaiflerim geldi herşey çok güzel geçti yoruldum birazcık :) 8 kişiydiler, resim çekmeyi heyecandan unuttum Yemekler yendikten sonra aklıma geldi.
Menüye ilave olarak annem 1 çeşit börek daha yapmıştı poğaça yapmadım o yüzden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…