- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #5.961
incicilerin neye ısyanı olduğunu yılardır anlamış değilim düzen görünce çıldırıyorlar
Erkekleri aşağıladığımızı düşünüyorlar galiba :) Adam gibi adam olmayı sitelerden öğreniyorlar, yazık
Zayıflık konusuna bakın ahahahahha resim beni benden aldı
tamamla artık şu 100 meajı yavv
boş mesaj felan at.kendi açtığın konulara.şiir mısrları yaz.bak az kalmış topu topu 33 mesajın kalmış.33 satırlık bir şiir bul bul
Kız elmoşummmmm cigerimmmm yine yeşillenmiş fındık dalları :))))))
hayırlısı nsıl yakışmış anlatamam sana conemmm
Zayıflık konusuna bakın ahahahahha resim beni benden aldı
Bulamadım................ :26:
BDV de minik kuşum
ahahahaha sevgi pıtırcığım angelımmm teşekkür ederim
:)) 33 olduğu nerede görünüyor yahu ben de kaç tane kaldı acaba diyordum daha varmış epey
:) peki tamam o zaman... neler yapıyorsun sebatiye sınavın nasıl geçti?
Tişkürederim
Ben boşuna iliklemedim ceketimi
dadlum keyifler nasıl görüşemiyoruz beyawww :)
sorma başıma neler geldi.sınavın son yarım saatinde burnum kanadı ve 62 soru yapıp çıkmak zorunda kaldım.o hadta cok başım ağrımıştı.ayrıca sabah çok sinirlenmiştim.su sayacı bozulmuştu.çok kötüydü çokkkkkkkkk
sorma başıma neler geldi.sınavın son yarım saatinde burnum kanadı ve 62 soru yapıp çıkmak zorunda kaldım.o hadta cok başım ağrımıştı.ayrıca sabah çok sinirlenmiştim.su sayacı bozulmuştu.çok kötüydü çokkkkkkkkk
ahahah aynen :)
İyiyim tatlım yaa, bi yaramazlık yok. Yeşillendim keyfim komple yerine geldi
Sen napıyosun
olanlara inanmamış bir şekilde epey kendime gelemedim.kabus gibiydi.biri sanki nazar etmişti.o derece ne oldu lann felan dedim.
BEN iiyiym be canımmmm korkurdan ameliyatımı erteleyip duruyorum
kimin nazar ettiğine gelince kız kardeşimde o sınaa girmişti.ablam almış başını gitmiştir diye düşünmüş.çok nazarı değer ve ben de çok nazara gelirim.
Geçmiş olsun, sizin neyiniz var?
Sevenin nazarı daha çok değermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?