AdAm OLaCaK KıZLaR...

Normal değil,
Git görün bir kadın doğum uzmanına

üşüyor olabilirmisin acaba bende ınce gıyınıp yatarsam ağrıyla uyandığım oluyo yınede doktora görunmekte yarar var zaten 6 ayda bır jınekolojik muayne şartta hep ihmal edıyoruz

Çoook geçmiş olsun bende iyi bir doktor arıyorum (((( buldum birkça tane ama tam karar veremedim benim myom 3,84 cm :)))))))
en son öyleydi 5 kilo olsaydı fark ederdim sanırım

farkedilmiycek gibi değil karnı 7 aylık hamile gibi şişmişti, o arkadaşımda 8 yıl önce bekarken çıkmış bir yıl ilaç kullanmış sonra sallamış umursamamış yıllar sonra doktora bi gidiyor rahimle birlikte alınacak yapışık dediler sonra baya bi araştırdılar doktor buldular birde inanmıycaksınız ama araya torpil soktular rahim alınmadı ne kadar ilginç dimi sağlıkta bile torpil işliyor

Nemesis üşütmekten olur canım.
Ama tabi kontrollerini ihmal etme sen.
Bebek olayına falanda girerseniz kafan rahat olur en azından.

hayırdır inşallah ne konuştunuz
benim yanımdaki arkadaş ilçelere gitti görevlendirmeyle, bu hafta yalnız çalışıyorum hem kendi işimi hem onunkileri yaptım yoğundum biraz

lanet girsin bu kız nerde dedik :) kvsi zehirledi mi acaba dedik, dayanamadık özel mesaj attık

üşüyor olabilirmisin acaba bende ınce gıyınıp yatarsam ağrıyla uyandığım oluyo yınede doktora görunmekte yarar var zaten 6 ayda bır jınekolojik muayne şartta hep ihmal edıyoruz

ama canım kasık ağrısı ya da böbrek ağrısı değil ki, kukunun kendisi, bıçak gibi öyle keskin bi acı, ayda 1-2 defa oluyodur sık değil ama neden oluyo olmasın :44:

Normal değil,
Git görün bir kadın doğum uzmanına

bebek virajına girmeden eşimde bende detaylı muayene olucaz inşallah

ewt bebekolayından önce bır görun istersen çünkü iltıhaplanma da olabılır bu üşümekten ozaman bebek olayı zorlaşıyor önce görun sonra başla çalışmalara iltihap varsa nedne olmadı dıye düşünmezsın

Benide aranıza kabul edin :), 25 yaşındayım, yeni evliyim, hergün gün ve gün büyüyen bebeğimle hayatın değişkenliğine uyum sağlamaya çalışıyoruz

bi kurcalatayım bakalım

Yazdım ama görmedin sanırım
Kv ile geziyor dediler senin için
Ama ben dedim ki
Yok Nemesis yapmaz öyle şeyler

yok yahu onlar oğullarıyla geziyolar bende çalışıyorum, ama iyi oldu tüm gün napıcam

lanet girsin bu kız nerde dedik :) kvsi zehirledi mi acaba dedik, dayanamadık özel mesaj attık

hangi çılgın beni zehirleyecekmiş şaşarım

benımde rahim alalım dediler mahvıoldum daha yaşım 37 .((( bakalım bir doktor buldum hayırlısı

üşüyünce benım kasıklarım ağrır normalde hatta regl dönemındeyken üşürsem ıkı buklum kalırım ağrıdan

benımde rahim alalım dediler mahvıoldum daha yaşım 37 .((( bakalım bir doktor buldum hayırlısı

iyice araştır bakalım ayrıntılı ultrason mu deniyo röntgenmi iyice bi kontrol etsinler tek doktorlar kalmamışsın sanırım en güzeli, çok geömiş olsun en kısa sürede kurtulur rahatlarsın umarım

üşüyünce benım kasıklarım ağrır normalde hatta regl dönemındeyken üşürsem ıkı buklum kalırım ağrıdan

benim adet dönemlerim ağrılı ya da yoğun olmuyo nazar değmesin hiç problem yaşamadım o konuda

elti gelmedi dimi?

yok o işe girmiş 2 aydır çalışıyomuş bakalım aldıkları borcu kapatacaklarmı

peki bebek girişimlerine başlamadan önce hani kadın kadın doğum uzmanına gidiyor ya erkekte aynı doktoramı gidicek :26: çokmu cahilce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…