- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.001
Sabahtan beri seni çekiştiriyoruz
Nerdesin sen bakiimmm
Afiyet olsun
Yarasın
Nerdesiniz şimdi?
bu arada kızlar 1-2 aydır bende de bi problem var, uyurken falan birden uyanıyorum sanki bıçak batırıyolar vajinama öyle bi acıyla irkiliyorum, nedendir ki, adet düzensizliğim ya da her zamankinden yoğun bi regl dönemimde yok, bilemedim nedendir
bu arada kızlar 1-2 aydır bende de bi problem var, uyurken falan birden uyanıyorum sanki bıçak batırıyolar vajinama öyle bi acıyla irkiliyorum, nedendir ki, adet düzensizliğim ya da her zamankinden yoğun bi regl dönemimde yok, bilemedim nedendir
Çoook geçmiş olsun bende iyi bir doktor arıyorum(((( buldum birkça tane ama tam karar veremedim benim myom 3,84 cm :)))))))
en son öyleydi 5 kilo olsaydı fark ederdim sanırım
hayırdır inşallah ne konuştunuz
benim yanımdaki arkadaş ilçelere gitti görevlendirmeyle, bu hafta yalnız çalışıyorum hem kendi işimi hem onunkileri yaptım yoğundum biraz
Antalya dayız canım
İstanbulun griliğinden sonra iyi geldi.
Şu hamam olayınada bakarım artık.
hayırdır inşallah ne konuştunuz
benim yanımdaki arkadaş ilçelere gitti görevlendirmeyle, bu hafta yalnız çalışıyorum hem kendi işimi hem onunkileri yaptım yoğundum biraz
üşüyor olabilirmisin acaba bende ınce gıyınıp yatarsam ağrıyla uyandığım oluyo yınede doktora görunmekte yarar var zaten 6 ayda bır jınekolojik muayne şartta hep ihmal edıyoruz
Normal değil,
Git görün bir kadın doğum uzmanına
Nemesis üşütmekten olur canım.
Ama tabi kontrollerini ihmal etme sen.
Bebek olayına falanda girerseniz kafan rahat olur en azından.
Nemesis üşütmekten olur canım.
Ama tabi kontrollerini ihmal etme sen.
Bebek olayına falanda girerseniz kafan rahat olur en azından.
Yazdım ama görmedin sanırım
Kv ile geziyor dediler senin için
Ama ben dedim ki
Yok Nemesis yapmaz öyle şeyler
lanet girsin bu kız nerde dedik :) kvsi zehirledi mi acaba dedik, dayanamadık özel mesaj attık
farkedilmiycek gibi değil karnı 7 aylık hamile gibi şişmişti, o arkadaşımda 8 yıl önce bekarken çıkmış bir yıl ilaç kullanmış sonra sallamış umursamamış yıllar sonra doktora bi gidiyor rahimle birlikte alınacak yapışık dediler sonra baya bi araştırdılar doktor buldular birde inanmıycaksınız ama araya torpil soktular rahim alınmadı ne kadar ilginç dimi sağlıkta bile torpil işliyor
bi kurcalatayım bakalım yok yahu onlar oğullarıyla geziyolar bende çalışıyorum, ama iyi oldu tüm gün napıcam
hangi çılgın beni zehirleyecekmiş şaşarım
ama canım kasık ağrısı ya da böbrek ağrısı değil ki, kukunun kendisi, bıçak gibi öyle keskin bi acı, ayda 1-2 defa oluyodur sık değil ama neden oluyo olmasın :44:
bebek virajına girmeden eşimde bende detaylı muayene olucaz inşallah
benımde rahim alalım dediler mahvıoldum daha yaşım 37 .((( bakalım bir doktor buldum hayırlısı
benımde rahim alalım dediler mahvıoldum daha yaşım 37 .((( bakalım bir doktor buldum hayırlısı
üşüyünce benım kasıklarım ağrır normalde hatta regl dönemındeyken üşürsem ıkı buklum kalırım ağrıdan
elti gelmedi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?