AdAm OLaCaK KıZLaR...

Tabi ki öyle, hem bedenen yıpranıyor anne hemde ruhen
Erkekler hiç bir değişime uğramdan baba oluyor ve akşamdan akşama bebek seviyor, ağlayana kadar o da

Ya sorma, ağlayınca ter basardı eşime
Ben susturamıyorum sen bi el at derdi

maşallah daha nice mutlu yıllara

bizde eylülde dolduracağız 7.yılımızı:):):)

Allah uzun ömürler versin inşallah

darısı başımıza

Teşekkürler kızlar
Semiha aynı sene evlenmişiz
Size de maşallah
Yeni evliler darısı başınıza

kızlar dün kv deydim çay doldururken yine bana her zmaanki 4 lüklerinden bahsediyordu , eşim için işte çayını hep açık koy ,romatyizması var ilaçlarını düzenli alsın çorapsız gezmesin sütünü içsin ve ben yine dayanamadım zatn bende bebek bakıyorum ama 30 yaşında artık bunların bilincinde ne kadar üstüne düşersek o kadar teper bence zaten o da rahatsız bu durumdan dedim , işte dedi anne olunca kendi canından önce tutuyosun dedi,

yani demek istedi ki sen anne değilsin b u duyguyu bilmiyosun ben annesiyim her şeyini ayrtıntılı düşünürüm dediğini sallamadım da düşündüm acaba bende kızım-oğlum 30 yaşına da gelse çocuğuma gerizekalı muamelesimi yapıcam , böyle dedim diye kızıcaksınız belki ama yani 30 yaşındaki bi çocuğun peşinde ballı-pekmezli süt diye koşulmaz acayibime gidiyo belki de gerçekten anne olmadığım için

Geçen ablama gideceğim cumartesi çıkışta dedim ya
Gittim o da komşularından dert yanıyordu
Zırt pırt geliyor diye

Bende dedim sen yüz vermezsen bu kadar gelemezler
Yoo ben bişey yapmıyorum ki diyo, kapıyı çalmalarıyla pat diye girmeleri bir oluyo dedi

Madem öyle söyle dedim müsait değilim ben diye
Ablamın 3 çocuğu var ve mide rahatsızlığından beter oluyo çoğu zaman
Açıkça söyle hatta ne var ki bunda dedim
Zaten pat diye evine giren insan 'müsait değilim' lafına bozulmaz merak etme dedim

olmadı onun için düzenleme yaptım.

Son düzenleme:
çocuk mu karıştırıyoo, e kız sende,olurmu öyle şey

kızınca o bana daa çok kızıyo korkuyom :18::18:

ben çocukları çok severım çokta tahammuluyumdur

ama bu kıza dayanamıyorum görsenız valla çok bilmiş

eve yenı bişi alsam geldiği zaman sayıyorr katıee bunları nerden aldın dıyor abla teyze falanda demez

Kızlar 5 gün sonra evlilik yıldönümümüz

7 yılı dolduracağız

şu anki düşüncelerime göre yapmam diyorum
çocuk değil artık diye düşünürüm ama
benim babaannem hala babama ve amcama karışır
ceket giy kazak giy
kahvaltını yap diye
bizde güleriz ne karışıyorsun 55 yaşındaki adama o bilir yapacağını deriz ama
o benim hala çocuğum yaş önemli değil der...

e doğru demiş sen eşinin annesi değilsin, bu yaşa kadar bi alışkanlığı varsa artık eşin devam ettirsin sen onca iş arasında bide ballı süt düşünecek değilsin,kıyamadıysa oğluna evlendirmeseydi, çok gereksiz bu laflar, ben zaten o adamı seviyorum zaten gerekeni yaparım de mi

bir kere geri çevirsen bozulurlar canım böyle tipler
hemen afra tafraya başlarlar...

benim başıma geldi
evime her gün gelen insanı bir kere geri çevirdim diye
yolda bile görünce selam vermemeye başlamıştı...

işte ben oğluyla ilgilenmek için evlendim ya bende kim ilgilensin , kaç kere dedim çocuk değil kafası da çalışıyo sürekli peşinden koşamam diye ama çok evhamlı işte o da onun yapısı galiba ne kadar bana bay gelse de bazen tatlı sert çıkışsamda anlıyo bozulduğumu ama bikaç hafta sonra yine aynı , elinde değil heralde

Sovr benim annemde öyle
Ben ciddi bi rahatsızlık geçirdim am belki de ondan dolayı
O zamandan beri, ballı sütlerle gezer benim odama kadar ama tiksindim yani
Kızdığım da oldu anneme yeter anne diye, gerçekten kendinden çok çocuğunu düşünme bunun adı ama ben soğuk nevaleyimdir gelemem öyle şeylere

Şimdi evliyim, yarın hava soğuk olacak kızım diye arar.
Ama eşime telkin vermez yani, senin kayınvalide de oğluna desin sana değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…