AdAm OLaCaK KıZLaR...

Tamam ortak , şu 30 üyelikle gidip gelen üyeyi kafalarsam bu işi kıvırırız zaten :13:
Oyum sana senden sonra benimkileri sıfırlamak şartıyla

Ya bişi sölim mi o yine geldi bence. Neden kafayı takmıştı o sana

burnunu çeke çeke muneye koşuyomuşsun gibi canlanıyor gözümde

Öyle ki zaten
Sayın mune, neden bana ban yetkisi vermiyosunuz ama ben çok iyi nakliyecilik yaptım tüm görevleri başarıyla tamamlıyorum
Siz neden hala küçük parmağınızın ucunu vermekle yetiniyorsunuz bana güvenmiyor musunuz üyelerin diline düştüm madara oldum :2::2::2: diyor

bu nakliye geyiğini de bugün öğrendim. valla yaratıcı zekana hayran kaldım kader

Manyak ahahahahahhahaha şişeyi kafama diktip su iciyodum gülücem diye dişimi vurdum :)

Bütün görevleri tamamlayıp levelları gectim

Ay şaka mı bu quarta, zaten oturacak bebeler belli oluyo önceden. Yazık yaa kac yıllık geleneği hic ediyorlar.

bence iyi olmuş ya iptal etmeleri. neden sınıftan ayşeyi seçiyorlar da beni seçmiyorlar mesela. ya da neden ayşenin anası kasılıyo da benim annemim ne suçu var.
ii bir gelişme bence.

mune yönetimin kapısına adam koymuşş
elmayrayı almıyolarmış artık bıkmışlar

Ayyy ben özel öldüğünde 8 yaşındaydım Ordan hesapla

Yaaa ben edi oldum ya kafa buluyolar benle konularını tasıyorum diye

Hem ağlıyorum hem koşuyorum kolumla da burnumu siliyorum

hala taş gibiyim yaşlı değilim ben ulennnnn

hııı o mesele,yaw sen editör müydün ben hatırlayamadım da..munenin yerine mi göz diktin yoksa,sen var ya bu terfilerle,en tepeye çıkarsın alimallah:)

sansürsüz adı memcük mü şimdi

ay ne bilim meme yazdım,cevap memcük gelince,baktım ban muhabbeti dönüyo,elmayra edtör olmuş,kibler havad uçuşuyo memcük yazim dedim

bu nakliye geyiğini de bugün öğrendim. valla yaratıcı zekana hayran kaldım kader

Mario gibi de tulumu varmış, taşımacılıkta memur kıyafetlerini kullanmıyomuş

Manyak ahahahahahhahaha şişeyi kafama diktip su iciyodum gülücem diye dişimi vurdum :)

Bütün görevleri tamamlayıp levelları gectim

Geçen ki banı hatırlıyo musun o zaman da bi fuşya hikayesi anlattım 'ahahaha kahveyi ekrana püskrdüm ' dedin
Şimdi de su püskürtüyosun, senin ekrana da acıyorum

bence iyi olmuş ya iptal etmeleri. neden sınıftan ayşeyi seçiyorlar da beni seçmiyorlar mesela. ya da neden ayşenin anası kasılıyo da benim annemim ne suçu var.
ii bir gelişme bence.

Ayşenin anası mı ahahahahahhaha deli yaa

mune yönetimin kapısına adam koymuşş
elmayrayı almıyolarmış artık bıkmışlar

Siz görürsünüz Fıstık benim olacak, binicem üstüne vurucam kırbacı

Kıskananlar var yewrım yoksa valla siteyi de satın alırım hepiniz memeden konuşabilirsiniz o zaman

Kıyafet diktirdim kendime Üstünde edi yazıyo ayağıma da mavi sabo terlik giydim

O da haklı
Hem ekşiciler, erkek üyeler yetmiyo
Bi de burnunun çeken çömez edi Elmayra eksikti başına

Sen burda akşama kadar lak lak yapıyosun ben hem konu taşıyorum hem özel mesajdan vatandaşı yanıtlıyorum hem de mune yard lık sınavına calısıyorum naberrrr

ii bir gelişme bence.

analarla ne ilgisi var ,oraya nerden geldin ki??
bak b,i ebleklik geldi bana zaten,bi fransıza dert anlatamıyorum,dalga geçmeyin benle ;salıcam üstünüze o olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…