- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.641
Tamam ortak , şu 30 üyelikle gidip gelen üyeyi kafalarsam bu işi kıvırırız zaten :13:
Oyum sanasenden sonra benimkileri sıfırlamak şartıyla
burnunu çeke çeke muneye koşuyomuşsun gibi canlanıyor gözümde
he valla yaa...bende yok ya hemen olanların ölçüsünü yazayım dedim...aaa bu arada konu başka bişi miydi memcüklerle alakalı,ben sazan gibi atladım
Öyle ki zaten
Sayın mune, neden bana ban yetkisi vermiyosunuzama ben çok iyi nakliyecilik yaptım tüm görevleri başarıyla tamamlıyorum
Siz neden hala küçük parmağınızın ucunu vermekle yetiniyorsunuz bana güvenmiyor musunuzüyelerin diline düştüm madara oldum :2::2::2: diyor
Öyle ki zaten
Sayın mune, neden bana ban yetkisi vermiyosunuzama ben çok iyi nakliyecilik yaptım tüm görevleri başarıyla tamamlıyorum
Siz neden hala küçük parmağınızın ucunu vermekle yetiniyorsunuz bana güvenmiyor musunuzüyelerin diline düştüm madara oldum :2::2::2: diyor
Tamam ortak , şu 30 üyelikle gidip gelen üyeyi kafalarsam bu işi kıvırırız zaten :13:
Oyum sanasenden sonra benimkileri sıfırlamak şartıyla
Ya bişi sölim mi o yine geldi bence. Neden kafayı takmıştı o sana
Ay şaka mı bu quarta, zaten oturacak bebeler belli oluyo önceden. Yazık yaa kac yıllık geleneği hic ediyorlar.
Öyle ki zaten
Ayyy ben özel öldüğünde 8 yaşındaydımOrdan hesapla
Yaaa ben edi oldum ya kafa buluyolar benle konularını tasıyorum diye
Hem ağlıyorum hem koşuyorum kolumla da burnumu siliyorum
sansürsüz adı memcük mü şimdi
Bende anlamadım ama en saf beni kestirdi gözüne herhalde
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/612370-esimin-yasaklari-kavgalarimiz.html
Şu konuyu okudunuz mu kızlar?
Şok oldum, şaka gibi gerçekten.
bu nakliye geyiğini de bugün öğrendim. valla yaratıcı zekana hayran kaldım kader
Manyak ahahahahahhahaha şişeyi kafama diktip su iciyodum gülücem diye dişimi vurdum :)
Bütün görevleri tamamlayıp levelları gectim
bence iyi olmuş ya iptal etmeleri. neden sınıftan ayşeyi seçiyorlar da beni seçmiyorlar mesela. ya da neden ayşenin anası kasılıyo da benim annemim ne suçu var.
ii bir gelişme bence.
mune yönetimin kapısına adam koymuşş
elmayrayı almıyolarmış artık bıkmışlar
hala taş gibiyim yaşlı değilim ben ulennnnn
hııı o mesele,yaw sen editör müydün ben hatırlayamadım da..munenin yerine mi göz diktin yoksa,sen var ya bu terfilerle,en tepeye çıkarsın alimallah:)
ay ne bilim meme yazdım,cevap memcük gelince,baktım ban muhabbeti dönüyo,elmayra edtör olmuş,kibler havad uçuşuyo memcük yazim dedim
Mario gibi de tulumu varmış, taşımacılıkta memur kıyafetlerini kullanmıyomuş
Geçen ki banı hatırlıyo musun o zaman da bi fuşya hikayesi anlattım 'ahahaha kahveyi ekrana püskrdüm ' dedin
Şimdi de su püskürtüyosun, senin ekrana da acıyorum
mune yönetimin kapısına adam koymuşş
elmayrayı almıyolarmış artık bıkmışlar
Sen safff gözleri bozukmuş haralda
O da haklı
Hem ekşiciler, erkek üyeler yetmiyo
Bi de burnunun çeken çömez edi Elmayra eksikti başına
Kıyafet diktirdim kendimeÜstünde edi yazıyo ayağıma da mavi sabo terlik giydim
bence iyi olmuş ya iptal etmeleri. neden sınıftan ayşeyi seçiyorlar da beni seçmiyorlar mesela. ya da neden ayşenin anası kasılıyo da benim annemim ne suçu var.
ii bir gelişme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?