- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.661
Sizin yanınız da ben saf kalıyorum tabi
Mario gibi de tulumu varmış, taşımacılıkta memur kıyafetlerini kullanmıyomuş
Geçen ki banı hatırlıyo musun o zaman da bi fuşya hikayesi anlattım 'ahahaha kahveyi ekrana püskrdüm ' dedin
Şimdi de su püskürtüyosun, senin ekrana da acıyorum
Sen burda akşama kadar lak lak yapıyosunben hem konu taşıyorum hem özel mesajdan vatandaşı yanıtlıyorum hem de mune yard lık sınavına calısıyorum naberrrr
Sen burda akşama kadar lak lak yapıyosunben hem konu taşıyorum hem özel mesajdan vatandaşı yanıtlıyorum hem de mune yard lık sınavına calısıyorum naberrrr
hala taş gibiyim yaşlı değilim ben ulennnnn
hııı o mesele,yaw sen editör müydün ben hatırlayamadım da..munenin yerine mi göz diktin yoksa,sen var ya bu terfilerle,en tepeye çıkarsın alimallah:)
ay ne bilim meme yazdım,cevap memcük gelince,baktım ban muhabbeti dönüyo,elmayra edtör olmuş,kibler havad uçuşuyo memcük yazim dedim
O da haklı
Hem ekşiciler, erkek üyeler yetmiyo
Bi de burnunun çeken çömez edi Elmayra eksikti başına
aa tabi tabi
Poff su yazıdan nefret ediyorum Her 30 Saniye sonra Mesaj yazabilirsiniz. Yeni Mesaj yazabilmeniz için daha 15 Saniye beklemelisiniz.
şu biscolatta erkeği mi mario mu yoksaaa
o da sahilde tulum giyordu ya
vayyy vatandaş olduk artık demek,eskiden arkadaşım diyodun nolduuu
Haklısın ben ancak fatura ve çekle uğraşayım burda muhabbet dışında. Seninkiler daha önemli
Ama dikkat et bu muneye yardımcılık sınavı kpss ye dönmesin, el atından soruları çalan varsa yandın sen
bence yeşillenmek çok yaradı ona.. sansürleri o belirliyor artıkın quarta günceli yakala canım
benden duymuş olma
geçen muneye yağ çekicem diye o kadar konu taşımışki..
+18lik konuyu dua bölümüne götürmüş
mune fıçalamış epey:26:ben söyleyenlerin yalancısıyım
benden duymuş olma
geçen muneye yağ çekicem diye o kadar konu taşımışki..
+18lik konuyu dua bölümüne götürmüş
mune fıçalamış epey:26:ben söyleyenlerin yalancısıyım
vayyy vatandaş olduk artık demek,eskiden arkadaşım diyodun nolduuu
koptum hahahahhahah
sayın elmayra hanım,yakında kazenin yerine geçmeyi düşünüyo musunuz?
bak bir gün o en tepeye gelince beni de editör yapsın diye yalaklanıyorum..işyerimde yapamadığım bu yüzden bi mok olamadığımdan bari kk da olayım dedim
elmeyrayı halkın içine karışmaya davet ediyoruzsaygılar şelale
Yok yok bak şu mariodan dediğim
Eki Görüntüle 681827
kaderin mario su anca bu olur ,kadercim gözü açılmamış kedi yavursu,ipekcim sen de piskolata mario mu diyosun ilahi .
o adamlar gerçek yaaa,italya da gördüm valla yaaa...
kaderin mario su anca bu olur ,kadercim gözü açılmamış kedi yavursu,ipekcim sen de piskolata mario mu diyosun ilahi .
Bi Elmayra inanmıyo saflığımaBak herkes anladı nasıl olduğumu
Yaaa o yüzden sperm bankasından kredi cekerken italyan donör istiycem belki kan ceker babası yanıma gelir
Yaaa o yüzden sperm bankasından kredi cekerken italyan donör istiycem belki kan ceker babası yanıma gelir
o kadar uğraşına italyaya gidip kendin bulsan adamı olmaz mı??:):)
onların spermleri bile baklava göbekli oluyomuş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?