AdAm OLaCaK KıZLaR...

şu biscolatta erkeği mi mario mu yoksaaa
o da sahilde tulum giyordu ya

Sen burda akşama kadar lak lak yapıyosun ben hem konu taşıyorum hem özel mesajdan vatandaşı yanıtlıyorum hem de mune yard lık sınavına calısıyorum naberrrr

Haklısın ben ancak fatura ve çekle uğraşayım burda muhabbet dışında. Seninkiler daha önemli
Ama dikkat et bu muneye yardımcılık sınavı kpss ye dönmesin, el atından soruları çalan varsa yandın sen

bence yeşillenmek çok yaradı ona.. sansürleri o belirliyor artıkın quarta günceli yakala canım

O da haklı
Hem ekşiciler, erkek üyeler yetmiyo
Bi de burnunun çeken çömez edi Elmayra eksikti başına

benden duymuş olma
geçen muneye yağ çekicem diye o kadar konu taşımışki..
+18lik konuyu dua bölümüne götürmüş
mune fıçalamış epey:26:ben söyleyenlerin yalancısıyım

Ben badem bıyıklılarla calısıyorum hallederim

bence yeşillenmek çok yaradı ona.. sansürleri o belirliyor artıkın quarta günceli yakala canım

Dimi ipekcim

benden duymuş olma

ahahahahahah ahahahahahahahahahha yarıldım ladladlşadladadadşasi deli iyi ki carpılmış yazmamışsın ahahahahahahah

benden duymuş olma

koptum hahahahhahah

sayın elmayra hanım,yakında kazenin yerine geçmeyi düşünüyo musunuz?
bak bir gün o en tepeye gelince beni de editör yapsın diye yalaklanıyorum..işyerimde yapamadığım bu yüzden bi mok olamadığımdan bari kk da olayım dedim

elmeyrayı halkın içine karışmaya davet ediyoruz saygılar şelale

Kızlar o kadar cok güldüm ki bu akşam, Allah razı olsun sizlerden, karnıma ağrılar girdi

kaderin mario su anca bu olur ,kadercim gözü açılmamış kedi yavursu,ipekcim sen de piskolata mario mu diyosun ilahi .
o adamlar gerçek yaaa,italya da gördüm valla yaaa...

Yaaa o yüzden sperm bankasından kredi cekerken italyan donör istiycem belki kan ceker babası yanıma gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…