AdAm OLaCaK KıZLaR...

günaydın kızlarrrr
ay ben gene meme muhabbeti açıcam kusura bakmayın
ayın yarısında göğüslerim acıyo kızlar, adet zamanı yaklaşınca hassaslaşır ya öyle bi sızlama dokununca acıma falan, hadi adet dönemine 3-5 gün kala ağrımasını anlarımda reglim tee ay sonunda şimdiden başladı sızlama falan hamile falan değilim soracak olan olursa, nedendir ki bu :26:

günaydınn :)

dün çok havalıydın nazar değmemiştir umarım

ben bu aralar nette pek dolandığımdan bu konularla ilgili hamilelik mi diycektim ki değilim demişsin ,

mevsim geçislerinde adetim şaşar kendini bazen belki seninde normalinden erken olucaktır , mevsimsel sapma

bir şey diyemiyecegim canım.ankaraya gelince iyi bir doktora gitsen

günün nasıldı sebatiye :) ben kendimi ne kadar salmışım böyle bi saat önce farkettim saçlarım karışmış yağlanmış gözlerimin feri yokkk yarından itibaren kendime geleceğim karar verdim

çok normal canım.yüklenme kendine ama bakımsız dolaşma.maşa felan alabilirsin saçın için.yalnız yemene içmene dikkat et.birden kilo aldırabiliyor o ilaçlar.onun dışında şıkır şıkır ol.ahhh gençlik nerdesin

Son düzenleme:

geçen ayda böyleydi canım, 15 gün önceden göğüs sızlarmı yaa, adet günüm değişmedi sapmadı ama böyle bi sıkıntım var, hani bi yerimiz morarırda üstüne bastırınca sızlarya aynı öyle, adet zamanına yakın biçok kadında olur bu,benimde olurdu ama 3-5 gün kala olurdu şimdi ayın yarısında böyle,neyse Allah başka dert vermesin

gunaydın herkese

gofretto geldin mi? özellikle senin için elti diye album açacagım :))))))))))))))))

dogum kontrol hapı?

Hala mı memelerrrrrr

Mevsim gecişlerinde benim de öyle olurdu :S Ama yine de baktırmakta fayda var.

Öğlene düzelir mi diyosun :)
o nasıl bi ruh hali

Bu yarın cuma smileysi
Bu da benim burda ne işim var smileysi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…