- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.721
hızına yetişemiyorum sayfanın :)
evet öğleden sonra bende yetişemedim
:) evet ya maşallah sohbet muhabbet bol burada, her zaman giremiyorum ama elimden geldiğince takip ediyorum
evet öyle.çok şeker kızlar
günaydın kızlarrrr
ay ben gene meme muhabbeti açıcam kusura bakmayın
ayın yarısında göğüslerim acıyo kızlar, adet zamanı yaklaşınca hassaslaşır ya öyle bi sızlama dokununca acıma falan, hadi adet dönemine 3-5 gün kala ağrımasını anlarımda reglim tee ay sonunda şimdiden başladı sızlama falan hamile falan değilim soracak olan olursa, nedendir ki bu :26:
günaydın kızlarrrr
ayın yarısında göğüslerim acıyo kızlar, adet zamanı yaklaşınca hassaslaşır ya öyle bi sızlama dokununca acıma falan, hadi adet dönemine 3-5 gün kala ağrımasını anlarımda reglim tee ay sonunda şimdiden başladı sızlama falan hamile falan değilim soracak olan olursa, nedendir ki bu :26:
günün nasıldı sebatiye :) ben kendimi ne kadar salmışım böyle bi saat önce farkettimsaçlarım karışmış yağlanmış gözlerimin feri yokkk yarından itibaren kendime geleceğim karar verdim
günaydınn :)
dün çok havalıydın nazar değmemiştir umarım
ben bu aralar nette pek dolandığımdan bu konularla ilgili hamilelik mi diycektim ki değilim demişsin ,
mevsim geçislerinde adetim şaşar kendini bazen belki seninde normalinden erken olucaktır , mevsimsel sapma
geçen ayda böyleydi canım, 15 gün önceden göğüs sızlarmı yaa, adet günüm değişmedi sapmadı ama böyle bi sıkıntım var, hani bi yerimiz morarırda üstüne bastırınca sızlarya aynı öyle, adet zamanına yakın biçok kadında olur bu,benimde olurdu ama 3-5 gün kala olurdu şimdi ayın yarısında böyle,neyse Allah başka dert vermesin
dogum kontrol hapı?
günaydın kızlarrrr
gayet iyi
o nasıl bi ruh hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?