AdAm OLaCaK KıZLaR...

Herkese Günaydıni,

Nemiş adet dönemlerimde benimde memişler sızlıyor bide 85 e yakın oluyor 3 - 5 günlük sürede olsa büyük takılıyorum :)

acele edin bu fırsat bir daha geçmez.öğleye kadar angelina jolie yi gordunuz gordunuz yoksa silinecek haberiniz olsun :))))))))))))))))))

havasını basıp, eziklerse bizi :)

ahhh ahhh hala öğrenemediler kınadığın başına gelmeden öğrenmezsin, başına gelsin de gör

Sebatiye senin bununla ne sorunun olmuştu abla, kv bunun etrafında mı pervane?

sebatiye abla sen nereliydin?
sivas, erzincan taraflarına benziyorsun??

canım ben ankaranın yerlisiyim merkezden

yani timur getirip bir taraflardan bir şey bırakmadıysa öyle çok karışık bir kökenim oldugunu sanmıyorum :))))))))))))))))

günaydınlarr,

sebatiye abla eltinin yüzünde meymenet yok hoş zaten o kadar namını duydukki meymenet olsada yok görünür bize gıcığız çünkü ona ,

yanındaki adam kaynın mı eğer öyleyse kaynın çok safterona benziyo sanki kaynını parmağında güzelcene oynatıyo gibi,

pis elti

yok kız öyle deme ondan zekisi yok.çıkarına akıllı onlar, zekanın zerresini yüce mevlam vermemiş.ek kontenjandan zar zor tesisatr ögretmenliğine girmiş, ögretmenim diye dolanıyor ortada

Günaydın kızlar
Geçmiş olsun Nadide, şey pardon Nemesis
Sebatiye abla ben eltini görmedim ama dün de dediğim gibi sıfatları güzel olsa ne olur, yürekleri çok çirkin. Özellikle dünkü lafından sonra kaynına ayar oldum.

ben çok zor birine çirkin derim ama kadın aslında fotojenik yoksa fotodakilerden çok daha yaşlı ve çirkin duruyor.görünce şöyle bir afallamıştım.

yalnız sıfır beden zayıfda olmasa hepten kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…