- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #6.781
çok teşekkür ederim ablacım, 3 yıl önceki resim hayat biraz kızgın etti beni son yıllarda :)
bugünümüze şükür yinede...
Eltimin resmi yok ki :) o kadar uzağız yani,,
ahiretliğim o elmişcim :)
Günaydınlarrrrr...
Şafak 1............
Nasılsınız kızlar.
Sebatiye eltini gördüm
Aman en iyisi uzak durmak
Boşverrr
Gofrettom çok tatlısın
Uzaklık iyidir :) Etek de yok denecek kadar
Eteğini yesinler
bak şimdiii yaaa :) etek giymeyi unutmusum ben aslında
sahi mi kız? bak ben kendimi hep sorguluyorum ve acaba acaba diyorum.ben de bir terslik bir kötü niyet olmasın diyorum.
ama kadın benimle ilk tanıştıgında şöyle gardını almıştı.hemen insan kıskanmaya başlar mı öyle oldu.resmen kudurdu.
ajhahahaha cok yakışmışben biraz görevimi ifa edip geliyorum, hakkını vermem lazım :)
benimkide öyle abla, cin olmadan adam çarpmaya çalışan bi kız,bu vesileyle acıma acınacak hale düşersin lafına bi defa daha tik atmış oldum,bu böyle gider heralde dimi abla, yani ilk başlarda birbirimizi sevmiyoduk sonra can ciğer olduk gibi bişey olmuyo dimi konu elti olunca
gofretto çok güzelsin
Eteğim yok ki fluuu bi görüntü yansıma o :))))
Sağol Kadişcim.
benimkide öyle abla, cin olmadan adam çarpmaya çalışan bi kız,bu vesileyle acıma acınacak hale düşersin lafına bi defa daha tik atmış oldum,bu böyle gider heralde dimi abla, yani ilk başlarda birbirimizi sevmiyoduk sonra can ciğer olduk gibi bişey olmuyo dimi konu elti olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?