AdAm OLaCaK KıZLaR...

:)))))))))))))))

Geç kaldınız
Biz o konuyu masaya yatırdık
Sonra kapadık

ben 37 canım.ben sizin ablanızım hoş geçen bir erkek arkadaş en fazla 25 gösterdiğimi söyledi.kendisi benimle yaşıt saç baş ağarmış hafif göbek felan, bir de evlenmemiş.

ben de aşk yarıyor dedim :))))))))

Son düzenleme:
kaynanasından ne gördüyse sana yapmaya kalkmış, kendini kaynanasından 1 adım öteye götürememiş biri.

tam tersini de yapabilirdi aslında benim kv de çok geçmiş kaynanasından mesela ben ona gittiğimde hiç elime bi iş sürdürmez ne kada üstelesemde yemekler ve sofra hazır olur zaten sonrasında bulaşığı yıkıyım derim yırtınırım hayatta der kovar mutfaktan , anca çay bardaklarını doldrururm :) kaynanasıyla beraqber yaşamışlar sabah 5 ten gece yarıların kadar çalıştırırrmış bunu o yüzden iş yaptırınca o geliyo sanırım aklına

Son düzenleme:

abla büyüksünn fotoğrafını göremedim ama ben :26:

işte kim ne olmak istiyorda bitiyor iş

bende 27 yaşımdayım,

17 den sonra nasıl geçti anlamadım 30 a yaşlaştığımı düşününce bi değişik hissediorum ,

Ay parçasının hatrına yaptı diyeceğim de
Madem hatrına yaptın evlendikten sonra da hatır say demi

Benim KV de etrafımda pervaneydi
Evlendikten çok sonra öğrendim
Meğerse beni hiç istememiş

Deli mi bunlar madem istemiyorsun niye pervane oluyosun dimi, bu anneanne de böyleydi
Bneim babam dediğim deidk biridir aslında da hergün dükkanına gidip psikolojik baskı ile aceleye getirdi sözü filan
Dünya gözüyle göreyim diye diye , bizi bile gömer bu gidişle

Bu olaydan sonra ayar çekmelerine rağmen düzelmedi aslında
Bende aylarca gitmedim, o evde yoksa gidiyordum kayınvalideme ya da onları bana çağırıyordum.

Birgün anneanne hasta oldu, ameliyat geçirdi
Eşim hergün giderdi, bende dedim ki birgün bende geleyim hastalık bu sonuçta
Gittik eşimle, kayınvalidem zaten ordaydı
Geçmiş olsun anneanne dedim, tık yok
Ben yine hali yok diye sandım hani yatıyor öylece
Eşime döndü 'hoşgeldin yavrum' yaptı resmen
Ben birşey belli etmedim koridora çıktım
Erken kalkalım dedim

Sonra eşime de dedim, ben bu yaşımda nerde nasıl davranmam gerektiğini biliyorum
Hastalık bu dedim, haklı olduğum halde haksız insanın ziyaretine gittim
Kendisi hala burun kıvırıyo, sonumuz bir avuç toprak yani
Haklısın dedi

Sonra bu taburcu oldu, kendi katında yattı eşimin teyzeleri bakıyordu
Ben kayınvalidemlere direk çıktım, hiç o kata girmedim
O sıra teyzelerden biri de bana laf sokmaya çalışıyordu, annesinden bayrağı devralmış edasıyla da
Eşime de dedim bir edepten susuyorum iki de susmam, herkes yerini bilsin
Ben kötü biri olsam başta annen, kendi annesini tutardı diye

Sonra ben hiç sallamadım bunları, kendileri iyileşti, düzeldi, üst kata geldi, benle de bi güzel yavrum güzel gelinim diye konuştu.
Ha ben önceki mevzuları unuttum mu hayır, unutur muyum yine hayır, sadece bir araya geldiğimizden sorularına cevap verip çay çorbadır ikram ediyorum o kadar.

boşu boşuna tatsızlık işte.sanki asıl amaçları buymuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…