AdAm OLaCaK KıZLaR...

ne insanlar var gerçekten ya.kadın bağırınca suç oluyor da kendi kahve fincanı fırlatınca çocukların nasıl etkileneceğini hesaba katmıyor. bu durumda çocukları korumuş mu oluyor? her şeyin başı eğitim gerçekten. adamın da koruma fıtratı bu demek ki.

Tek oğlanla da evlenmemenizi ben öneririm :)

öylesinden de korkulur , kanın almadıysa araya bir mesafe koy demi yok illa içli dışlı olucak ki herşeyini öğrenicek ha birde ele güne karşı gelinimle iyiyiz diye göstericek kendini mesafe her zaman iyi ,

benim kv de komşular laf ediyor gelmiyorsunuz diyo yahu komşular içinmi gelicez sana dimi ama bende sen o laf eden komşuları gönder bana ben veririm ağzının payını dedim o oldu , dertleri göstermelik olmuş

içine doğmuşş , ananeyle birlikte 3 kişi yaşardınız artık , anane-ay parçası- gelin

Yok ben bizim ev bile kalabalık olsa kendi odama geçen biriyim
Ki bize de ablamlar dışında pek sık gelen olmaz
Bayramda vs. amcamlar toplanır, amca tarafıma da yabaniyiz
Başkasının sülalesiyle aynı bina da yaşayamam, mizacıma ters dedim.
İyi ki de demişim, nelerden kurtulmuşum haberim yok

hem erkek hem ilk olunca öyle olmuş sanırım. bir de tek erkek olsaymış napcakmışsın kader..

Zaten şöyle anlatayım
Bina 3 katlı
Girişte anneanne, ikinci katta dayı, üstte kayınvalidem oturuyor
Dayının çocupu olmamış hiç, kayınvalideminde bi oğlu bi kızı var ve çalışıyormuş , torunlara anneanne bakmış ama görümceme bu kadar düşkün değil varsa yoksa ay parçası

Diğer teyzelerinde hisse bakımından payı varmış ama onlar başka semtlerde oturuyor, oralardan ev almışlar. Diğer torunlarla o kadar içli dışlı değil diye onlar rahat yine.

tam olarak olayı bilemiyorum ama çocuklara üzülüyorum

biraz sanırım çalışan kesim olarak mesafe koyma ve koruma konusunda 1 adım öndeyiz. en azından onlar sanki biraz bundan çekinip çizgiyi aşamıyorlar. ve bir gerçek var ki ne onlar bizim gerçek annemiz olabilir ne de biz onlar için kızları gibi olabiliriz. zaten bir de kızı varsa hepten hikaye bu kızım muhabbeti.

ablacım evim yok yanlış okudun sanırım, ev almak istiyoruz dedim sadece :)
Çift maaşımda gözlerine girsin emii :)

gofretto çok para lazım çok iyi bir ev için. en ücra köşelerde bile fiyatlar beter uçmuş durumda. ee nufüs artıyor bununla paralel de evler yükseliyor. hele 3 çocuk olayı devreye girerse halimiz harap.

Dimi ama gerçi kaynananı kıskanacağın aklına gelir miydi

Ah ah çok dertliyim kara kara düşünüyorum şimdiden.
Erkek arkadaşımın ailesi memleketine taşınıyor. Oradan ev aldılar nasip olursa evlendiğiimizde burada ki evde biz oturacağız.
Şimdi diyorum ki 3 ayda bir 1 aylık kalmaya gelirler mi ? İçimde huzurum kaçtı ya.
O evde oturmak istemiyorum ama erkek arkadaşımda ev varken neden kira verelim ev benim diyor.
Bu arada bir kız bir erkek kardeşi var , ama evin onun olduğundan şüphesi yok.( Mal davalarından bi haber onun ailesi asla yapmaz öyle şeyler bende sustum artık inansın )
Babası ev senin demiş bir ablası öğretmen kardeşi subay . Evin onun olmasının sebebi evin borçlarını onun ödemesi bu arada.
Ben ne yapacağım

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana, kızım yok artık sen benim kızımsın demişti
Zaten hazmedemediğim de o, madem sevmedin, istemedin
Numara yapmasaydın
Ama eşim dedi ki sana özel değil
Annem benim evlenmemi istemedi ki
İlla bir gelini olacaktı

Yok ya sanmıyorum gelsinler. Gerçi Kk da öyle örnekler okudum ki:) Komsularını özleyip bir ay gelen var

Önlem almakta fayda var

aman bu ne ya. herkes iç içe gerçekten başından mantıklı karar vermişsin de aynı yere girmemişsin.bir sürü kız ilk heves, aşk derken kabul ediyor da sonra ayıkla pirincin taşını..

evlilikte vazgeçebilirim böyle okudukça duydukça aslında herkesin evliliği bir değildir ama insan düşünmeden edemiyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…