AdAm OLaCaK KıZLaR...

ECD sen çıkabilrsin ben geldim,senin yerine oynarım

selam kızlar....
çok özlediniz mi benii

yedek oyuncu quartaaa sahnedeeee

birde bergüzar korel oda yuva yıktı ama kendi yuvası ayakta bakalım daha ne kadar ayakta kalacak.
Demet akalın demete şener vakasıda benzer sayılır.
Ünlüler dünyasıda pek bi karışık :S

Misal hülya avsarınki dağıldı :)

kızlar size bir şey söyleyeceğim

E söyle abla :d

ben ön ceden görürdüm burayı ama üye olmadım sonra nişanlandığımın ertesi günü üye oldum sanki başının bağlı olması gerekiyor buraya üye olmak için gibi bi psikolojiyle sanırım

Eeee bende herşeyi döktüm
Gofretto Nemesis Sorv vs..
Kader dediği gibi zaten ortada
Ama kime ne zararımız var ki
Dertleşip halleşiyoruz burda

Zaten bi çekincem olsa bu kadar ortada durmam
Ama yani ben buraya yazdıklarımı milletin yüzüne de dediğimden gören duyan tanıdık varsa selamımı da söylesin

sovr cim benim kv aktif olarak net kullanıyor,çalışmadığı için evde başında devamlı..ben hiç lafını bile etmem...
biizm nick i eşim de kullanır da hemen tanır...

ayyy gerçi oğlumun resmi var zaten hiçbirinden tanımazsa ordan tanır..

hani benim eskiden çıktıgım bir çocuktan behsetmiştim kızının adıns benim istediğim ismi vermiş felan.

o adamın karısını gördüm hos aynı mahhallede yan sok. idi evleri.karısını markette görmüştüm.kendi yurt dışındaymış.

kadının şaçları dökülmüş.nerdeyse kafasında sadece zayıf saçlar kalmış.

evet oğlan resmi döker herşeyi gerçi açtığın konularda seni tehlikeye düşürecek bir durum yok tek tek yazışmalarını okurlarsa orasını bilemem :))

ahahah abla durduk yerde güldürdün beni ahahahahahah

yani :)

Evet o konunu hatırlıyorum, yine salça olmuştum

Eee ? Sen onla evlensen sende mi zayıf saçlı kalacaktın yani ?

evet oğlan resmi döker herşeyi gerçi açtığın konularda seni tehlikeye düşürecek bir durum yok tek tek yazışmalarını okurlarsa orasını bilemem :))

yok ya çok şükür öyle bdv ye yazıcak falan durumum yok,olsa da yazaman zaten heralde,saçma yorumlara dayanamıyoru çünkü:)
ben adımı da söyledim ya,her daim açık sözlü olduğumdan okusa da farketmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…