- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.361
Hahahahaha valla yazın geçen sene kışın eşim geldiğinde telefon çaldı eşim de açtı
"Oğlum bilgisayarı açtım kardeşinle msn den konuşacaktım beceremedim kapatamıyorum, gelde bi kapatta gitsene" dedi.
"Eşimde şimdi gelemem, müsait değilim fişini çek" dedi.
duygularıma tercuman oldun love saol canım
benim kv de de faceyi öğrenmiş yakında buraya da damlarsa şaşırsam yanlız kv mle kanka olursanız hepinizi deşifre ederim
resım özelden paylaşılsa daha ıyı olur ben yakalanadım mesela hem doktorumun hemşiresini hemde eskıden çalıştım iş arkadaşıma
Topiğin reytingini arttırdım
pardon gofretim.love' a yorum yazacaktım.. aklımda kalmış adı.
memeya çeşitli isimler takılıyor bılıyorumda memcüğü ilk defa duyuyorumherkes hakkında bilmediğimiz kendimişz hakkında da anlatmadığımız şey kalmadı hatta kimin memcüğü bacağa totosu daha güzel onu bile büyük bi ciddiyetle tartıştık
Yok yok, geyik olunca kimse gelmiyo
Ben sabah kayınvalidemlerin incilerini anlatınca da herkes üşüşmüştü
Milletçe dert seviyoruz.
Evet , Sebatiye abladan birşeyler kaptın
varlığın yeter edi sin sen
herkes hakkında bilmediğimiz kendimişz hakkında da anlatmadığımız şey kalmadı hatta kimin memcüğü bacağa totosu daha güzel onu bile büyük bi ciddiyetle tartıştık
anamm çok tehlikeli :)
konuştunuzmu sonra peki
saol cemim yılmazım
yakında mavi de olursam havamdan yanıma yaklaşılmazbu kader cadısı da catlar :)
Bende bazen görümcemi görebilirmiyim diye tereddüt yaşıyorum akşama kadar evde yapacak işleri kısıtlı buraya üye olma ihtimali var. Resim paylaşırken fazla tutamıyorum o yüzden. Arkadaşlarımdan üye olan varmı bilemiyorum:S.
Bende en yakın arkadaşıma anlatmadığımı burda paylaşıyorum ve acayip iyi geldi içimi dökebilmek, çıkar beklemeyen insanlarla sohbet etmek birde ortak ve benzer sorunla görünce fikir alışverişi daha keyifli oluyor.
benim kv de de faceyi öğrenmiş yakında buraya da damlarsa şaşırsam yanlız kv mle kanka olursanız hepinizi deşifre ederim
Bende fazla mı açık sözlüyüm ne
ee sebatiye senin eşin de silmiş geçmiş onları o zaman... senin sırtın sağlamda kim yıkar seni
bu arada cem yılmaz ikinci çocuğu yapacakmış beklemezdim o adamdan bu kadar babalık performansı.
Bilmiyorum da tanıdık varsa beni çakmaması için aptal olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?