AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bu iyi bi haber
Kayınvalidenin teknolojiden çakmayanı makbuldür

herkes hakkında bilmediğimiz kendimişz hakkında da anlatmadığımız şey kalmadı hatta kimin memcüğü bacağa totosu daha güzel onu bile büyük bi ciddiyetle tartıştık

resım özelden paylaşılsa daha ıyı olur ben yakalanadım mesela hem doktorumun hemşiresini hemde eskıden çalıştım iş arkadaşıma

herkes hakkında bilmediğimiz kendimişz hakkında da anlatmadığımız şey kalmadı hatta kimin memcüğü bacağa totosu daha güzel onu bile büyük bi ciddiyetle tartıştık
memeya çeşitli isimler takılıyor bılıyorumda memcüğü ilk defa duyuyorum

Son düzenleme:

Yok yok, geyik olunca kimse gelmiyo
Ben sabah kayınvalidemlerin incilerini anlatınca da herkes üşüşmüştü
Milletçe dert seviyoruz.

Evet , Sebatiye abladan birşeyler kaptın

bi aksiyon yoksa muhabbet dönmüyor kaçıyoruz,, ama biz kadınlar her konuda sayfalarca çene çalma yeteneğine sahibiz.

Akşama ne yemeğin var Kader ?

evet iyi ki der var burası ve iyi ki de burada bu topikte buluştuk

anamm çok tehlikeli :)
konuştunuzmu sonra peki

bikaçkere zaten sonra değişime uğradım onlarla ılgılı konuşmasamda rahat hıssedemıyorum burası gunluk gıbı bişi bana göre günlüğümüde kımsenın okumasını istemem

Son düzenleme:

Valla ben pek takmıyorum
Burda neysem dışarda da oyum,
Ama burdaki arkadaşlıklar çıkarsız dediğin gibi
O yüzden çok seviyorum

benim kv de de faceyi öğrenmiş yakında buraya da damlarsa şaşırsam yanlız kv mle kanka olursanız hepinizi deşifre ederim

Ben olmam

Bende fazla mı açık sözlüyüm ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…