AdAm OLaCaK KıZLaR...

kotlar falan ne oluyor yaw? kot fabrikasında falan mısın?

Evet sen gelmiyosun görüşemiyoruz, kotlar denimler bizden daha mı kıymetli

evet denim kumaş üreten fabrikada pazarlamacılık yapıyorum..ne yazık ki bi ark. işten ayrıldı haber vermeden gelmedi işe daha doğrusu..5 yeni pazar bana kaldı..
8 ülkeye bakıyorum şu an ,o mario ların memleketi de bunların içinde 100 lerce mail telefon içnde boğludum ama siz bana enerji veriyosunuz wallaa...

sizden kıymetli olur mu,canlarım benim

senı onunlamı aldatıyormuş :26:

Herşey birbirine girdi

Kızlar konu şu
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/596099-ruyamda-gorsem-inanmazdim.html
Daha fazla meraktan çatlamayın
Devamı ise sadece Sebatiye ablada

Seni geberticem Senin yüzünden cenem agrıdı

wuwwww mariolara can feda bütün kumaşlar benden

Yaşadıklarımı anlattım ağlattı bunlar benii

ahahahahah yemin ederim dağıttın beni adı sebatiye olsun demiş

Ben de heyecanla bekliyorum, filmin sonunda adam isim fetişi cıkacak

senin yarım saat bizim 1 saat var. sebatiye özelde mi kamuda mı? ee çıkmadan öğrensek valla

Adını Feriha koydum gibi oldu Pardon , bundan sonraki özetlerim de daha dikkatli olacağım, izlediğim Türk filmlerine kaymayacağım

Ay gülmekten yazamıyorum Sinirlerim bozuldu hem ağlayıp hem gülüyorum böyle

O konudaki yorumlarından biri

senin yarım saat bizim 1 saat var. sebatiye özelde mi kamuda mı? ee çıkmadan öğrensek valla

Yok bugün nöbetciyim kacta cıkacağım belli değil :d bir gün 17,30 bir gün allah ne verdiyse

Sebatiye 6 da cıkıyor olabilir

bence mariolar iyi üretim yapıyolar ama nedense adamların ingilizcesi kıt. bir sürü mario sitesinde bir tek italyanca var..bir de eğlence adamı onlar. en sıcak ülke vatandaşı lübnan bence.

vallahı ben bişi anlamadım kendımı tenis maçındakı kafasını bı oyana bı bu yana çeviren seyirci gibi hissediyorum:26:

benımde eskiden plotonık olduğum sonrada benımle konuştukça domotes gıbı olduğumdan herşeyi belli etiğim ama benden 8 yaş buyuk olduğu için ciddiye alınmadığım plotonıkım benım ismimde bırıyle evlenmiş faceden gördum

Son düzenleme:
tamam özet geçiyorum

adam kendini çok begenmişin tekiydi ve beni de çok sevmiyordu.hoş ben de bundan bir b. olmaz deyip ellerimi açıp Allahım bana bunu unutturacagını ver öyle deli gibi seveyim ki hiç aklıma gelmesin diyordum öyle oldu.

adam bana senin dışında herkesle evlenebilirim demişti.şimdi düşününce bunu demesi için ben ne yapmış olabilir acaba diye düşünüyorum, düşünüyorum 1-2 arkadasının benden hoşlandıgı aklıma geliyor

sonra bu kadınla evleniyor ve 9 ay sonra kızı oluyor.kadın nerdeyse kel gibi.
neyse idare eder artık çünkü para onun için saçtan daha önemliydi.kadının maaşı dolgun filan

ama bize neden komşu oldular orasını pek anlayamadım.yani bana bu kadar yakın olmaları .ortak arkadaşlarımız var.benim de aynı yerde oturdugumu söylemiş nerdeyse adresini isteyecekti dedi.

uzun lafın kısası pek bir salaktım bir zamanlar

Eltin iyi bir şeye vesile oldu hee,, o başlık altında toplaştık, gülüşüyoruz ağlaşıyoruz...
Keşke keşke yakınlarda olsaydık da bi buluşma ayarlayabilseydik.

Kader utanır gelmezlik eder belki
Sebatiye Abla masanın başına otururdu bizde yardımcı üyeler etrafında toplanırdık
elmişin ediliği işlemezdi reelde :)

Ay kafamda canlandı şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…