AdAm OLaCaK KıZLaR...

bence mariolar iyi üretim yapıyolar ama nedense adamların ingilizcesi kıt. bir sürü mario sitesinde bir tek italyanca var..bir de eğlence adamı onlar. en sıcak ülke vatandaşı lübnan bence.

tabi tabi dizayn konusunda 1 numara adamlar.en saçma en basit şeylerde bile bir yaratıclık incelik var.seviyorum ben onları..
ingilizce biliyosan italyanca anlamak çok kolay zaten.ben 6 senedir çalıştığım için artık çözdüm..yok ama ya fransızlar gibi değiller,onlar asla konuşmaz ing. italyanlar konuşuyo yine biraz...
lübnan nası bi yer acaba ,hiç düşünmemiştim bak kalakaldım öyle.........
ipekcim sen kamuda mıydın??

Aslında birbirinize yakışırmışsınız gibime geldi
İkinizden ne incile çıkardı ne inciler
Nasip değilmiş demek

Para olduktan sonra kelliğe de çare var hem bu kadının suçu değil, Allah şifa versin

Benim anlamadığım önce sen evlenmişsin kızının adını Vildan koymamışsın, o koymuş
Yoksa seviyo da belli mi etmiyodu

Neyse sen bana çok bilinmeyenli denklem gibi geliyosun hep Sebatiye abla
Allah ikinizi de eşleriniz ve yavrularınızla mutlu etsin

kadının kelliği sağlık sorunuduryaa gülemıyorum okısma yasıkk

peki hiç karşılaşıyomusunuz adamla seni görünce bön bön bakıyomu aklıma ferhat göçerin yastayımı geldi içlendim :2:

Adam mantık evliliği yapmış Abla,

Çok gülme banlanırız
Bak o zaman da bi ben anlamışım Sebatiye ablayı da, kıymetimi bilmiyo

Evet balım sadece sen anladın

Eden bulur işte :)

Yaşadıklarımı anlattım ağlattı bunlar benii

ahahahahah yemin ederim dağıttın beni adı sebatiye olsun demiş

Ben de heyecanla bekliyorum, filmin sonunda adam isim fetişi cıkacak

rezil olacagım adım chat yapıyora çıkacak deli gibi guluyorum yaaaaaaaaaa

sanırım bu olayda sebep sonuç ilişkisi kurarak. neden seninle evlenmediğini ama evlendikten sonra kadının ne hallere geldiğini aslında insanın büyük konuşmaması gerektiği. ve sen şu an ondan daha iyi ve mutlusun iyi de olmamış. o ise pişman belki. bu sonuca varıyorum. madem cüzdanıyla ilgileniyor insanların maddeci insandan özellikle erkekten nefret ederim. seni taşıyamaz sen zor kadınsın. bence aslında o yüzden senden başka herkesle evlenirim demiştir.2 kapruz bir koltukta olmaz diye diye düşünüyorum.

ben özeldeyim. ama açıl lübnan pazarına. çok enteresan bir ülke insanlar o kadar tatlı ki anlatamam sana. türklerden bile daha sıcak. ticaretleri çok kolay quarta. arkadaş dost her şey olur. kaç kişi tanıyorum hepsi öyle..
ben özeldeyim maalesef

Ben üniformamı giyer gelirdim

rezil olacagım adım chat yapıyora çıkacak deli gibi guluyorum yaaaaaaaaaa

töbe töbeeeee herşey birbirne girdi ben de ekrana bakıp bakıp gülüyorum

sebatiye yaş kaç herkes abla diyo sana??

yavv işte onu demek istedim de bir elmayra anladı.araya araya keli buldu demek istemiştim

Öle deme abla yaa, hadi onun sucu var da kadına yazık yaa tedavisi de yokmuş

ne iş yapıyosun canım??
ben kamuda yapamazdım zaten,dilimi tutmayı beceremem,ya sürülür ya kovulurdum..doğrucu davutum da ...

lübnanda tekstil nası acaba bakmak lazım,gerçi yeterince çok müşterim var şu anda ama bakayım bir...müşteri ziyartelerim oluyo ya,lübnan iyi fikir olabilri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…