AdAm OLaCaK KıZLaR...

kızlar sabah sabah iğrenç muhabbet demezseniz bişi sorucam:
perşembe regl oldum dün bitti gibiydi,tektrar yoğun bi şekilde başladı.kasıklarım nası ağrıyo,belime vuruyo ağrısı..niye olur acaba,araştırdım bişi de bulamadım..fenayım bugün...

oyyyy kocaman b,ir maşallah kızına..sen büyütmüşsün artık,yetişkin kızın olmuş...oğluşum güzel kız görünce ıslık çalıyo,kızını görse kesin çalardı:):)

Son düzenleme:
Alıntıyı sil nolurrrrrrrrr, yalvarırım sileceğim resimleri şimdi. Nolur.

pek bi bilgim olmamakla birlikte bu ay değişik bi ilaç falan kullandın mı , bi doktora görün istersen ihmal etme hassas varlıklarız :))

pek bi bilgim olmamakla birlikte bu ay değişik bi ilaç falan kullandın mı , bi doktora görün istersen ihmal etme hassas varlıklarız :))

yok canım ya ilaç falan da kullanmadım ama çok stressli günler geçiriyorum işyerinde,ondan olabilir mi acbaa??
ben normalde tıp manyağıyımdır devamlı araştırı okurum,ama hayret ki hiç bu konulara denk gelmemişim..google da da pek bişi bulamadım..
iizn almam mümkün değil doktora gitmek için o kadra feci durumdayım burda..

Hıhhhhh sana. Sen benim kızımı her ıslık çalana bakacak kızlardan mı sandın.

Çoooook teşekkür ederim canım, işin şakası büyüttüm valla, o benim ev arkadaşım.

Bugün elbisesini giydi, saçlarını bana yaptırdı, süslendi, püslendi okuluna gitti, babasını bekliyor heyecanla.

Tüm okula anons yapmış babam gelecek diye, okul arkadaşları, öğretmenleri, okul müdürü, hatta servisci amcası bile heyecanla babamızı bekliyor.

Günaydınnnn ne harika bir gün bugün cumaaaa

quartam, mevsim gecişlerinden olmuş olabilir misin?

oğlum da öyle her kıza çalmaz ıslık zaten,sadece güzel kızlara:

eşin nerdeydi,hep sorucam ateşli muahbebtlere denk geliyo kaynıyo arada,hazır sakinken sorayım..

Son düzenleme:
Resimleri silemiyorum yardım edin bana, sildim ama ön izleme olarak kaldı.

Canım nette resim durmasını pek sevmiyorum. Ekleyip siliyorum genelde ama silinmedi. Biri bana anlatsın nasıl silindiğini.

Günaydınnnn ne harika bir gün bugün cumaaaa

quartam, mevsim gecişlerinden olmuş olabilir misin?

günaydın canım..
o da olabilir,süresi uzasa neyse,o oluyo bazen de,,bitip tekrra başlayınca panik oldum biraz,ağrım çok yaa..hiç ağrım olmaz benim normalde..

aman neyse yarın doktora gidim bari..

Canım nette resim durmasını pek sevmiyorum. Ekleyip siliyorum genelde ama silinmedi. Biri bana anlatsın nasıl silindiğini.

Kullanıcı kontrol paneline gir, sol at köşede eklentiler var, oraya gir resimleri sil.

günaydın canım..
o da olabilir,süresi uzasa neyse,o oluyo bazen de,,bitip tekrra başlayınca panik oldum biraz,ağrım çok yaa..hiç ağrım olmaz benim normalde..

Allah allah git git, ihmal etme

aaaa silemiyorum ben de..kaldırmışlar mı acaba o seçeneği....eskiden mesaj düzenlemeden siliniyodu...

günaydın canım..

quarta GÜNAYDIN reglinmi bitip tekrar başladı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…