- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.581
kızlar sabah sabah iğrenç muhabbet demezseniz bişi sorucam:
perşembe regl oldum dün bitti gibiydi,tektrar yoğun bi şekilde başladı.kasıklarım nası ağrıyo,belime vuruyo ağrısı..niye olur acaba,araştırdım bişi de bulamadım..fenayım bugün...
Alıntıyı sil nolurrrrrrrrr, yalvarırım sileceğim resimleri şimdi. Nolur.
pek bi bilgim olmamakla birlikte bu ay değişik bi ilaç falan kullandın mı , bi doktora görün istersen ihmal etme hassas varlıklarız :))
Hıhhhhh sana. Sen benim kızımı her ıslık çalana bakacak kızlardan mı sandın.
Çoooook teşekkür ederim canım, işin şakası büyüttüm valla, o benim ev arkadaşım.
Bugün elbisesini giydi, saçlarını bana yaptırdı, süslendi, püslendi okuluna gitti, babasını bekliyor heyecanla.
Tüm okula anons yapmış babam gelecek diye, okul arkadaşları, öğretmenleri, okul müdürü, hatta servisci amcası bile heyecanla babamızı bekliyor.
Günaydınnnn ne harika bir gün bugün cumaaaa
quartam, mevsim gecişlerinden olmuş olabilir misin?
Resimleri silemiyorum yardım edin bana, sildim ama ön izleme olarak kaldı.
Canım nette resim durmasını pek sevmiyorum. Ekleyip siliyorum genelde ama silinmedi. Biri bana anlatsın nasıl silindiğini.
günaydın canım..
o da olabilir,süresi uzasa neyse,o oluyo bazen de,,bitip tekrra başlayınca panik oldum biraz,ağrım çok yaa..hiç ağrım olmaz benim normalde..
aman neyse yarın doktora gidim bari..
günaydın
Resimleri silemiyorum yardım edin bana, sildim ama ön izleme olarak kaldı.
Canım nette resim durmasını pek sevmiyorum. Ekleyip siliyorum genelde ama silinmedi. Biri bana anlatsın nasıl silindiğini.
günaydın canım..
o da olabilir,süresi uzasa neyse,o oluyo bazen de,,bitip tekrra başlayınca panik oldum biraz,ağrım çok yaa..hiç ağrım olmaz benim normalde..
aman neyse yarın doktora gidim bari..
quarta GÜNAYDIN reglinmi bitip tekrar başladı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?