- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.621
Allah bağışlasın canım çok tatlı
Bende kızımı paylaşıyorum hemen :)
Ne çektin be Elmayra..Hep çömez muamelesi gördün, nakliyeci dediler hakir gördüler seni. Niye edi oldun demiyorum ama Mune'yi biraz tenhada kıstır yetki kap diyorum
Sebatiye ablayı aradı gözlerim
bekliyorum hemen,oğlumu kk dan evlendiricem zaten
Günaydın gofretto, dünde ben seni göremedim ama etekli resim eklemişsin heralde, hadi sen bana at özelden bende sana. :)
Kadercim günaydın canım, inan eklentileri silmeyi sabah öğrendim, pek cahilmişim ya. Ama süresi var heralde, eskiden eklediklerim silinmedi.
Elmoşum günaydın conemmm
Kadercim günaydın canım, inan eklentileri silmeyi sabah öğrendim, pek cahilmişim ya. Ama süresi var heralde, eskiden eklediklerim silinmedi.
Biz kafi gelmiyoruz dimi :))
Senin gözlüğünü yerim artist yaaa :)
Günaydın gofretto, dünde ben seni göremedim ama etekli resim eklemişsin heralde, hadi sen bana at özelden bende sana. :)
Emin misin
Ağız tadıyla bi dünür dedikodusu bile yapamazsın bak
Maşallah Love kızın çok tatlı, fındık burunlu
Vatana, millete, ailesine hayırlı bi evlat olur inşallah
Elmayra da kedisini paylaşır şimdi
Benim o bile yok
kader haklısın ya,bunu düşünmemiştimbi de oğluşum böyle duygusal uyumlu bi çocuk,bu kızlar onuzüzünc eben kime anlatıcam derdimi değil mi???
maşallah maşallah...ne güzel kızın var love cım...Allah şansını bahtını güzel yapsın..
topikte oğlu olan tek ben miyim,herkesin kızı var galiba..
bu arada anneler topiğindeki ark. sizin yüzünüzden bana kızdılar..bir de resim paylaştığımı görseler
kader haklısın ya,bunu düşünmemiştimbi de oğluşum böyle duygusal uyumlu bi çocuk,bu kızlar onuzüzünc eben kime anlatıcam derdimi değil mi???
Sağol canım, ama anlamadım sana neden kızdılar :)
Günaydın, aşk olsun ben herkese bangır bangır anlatıyordum kullanıcı kontrol paneline gir vs. diye , tamam belki sana denk gelmedi ama
Elmayra'ya edi böyle olur dedin teşekkür ettin ya o çok dokundu
O kadarını bende yapıyorum yani
Bir Sebatiye abla kolay yetişmiyor
Pembe kenarlısı vardı, kesmiyor
Anne seninkinden de istiyorum dedi :)
Maşallah Love kızın çok tatlı, fındık burunlu
Vatana, millete, ailesine hayırlı bi evlat olur inşallah
Elmayra da kedisini paylaşır şimdi
Benim o bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?