AdAm OLaCaK KıZLaR...

Bazen öyle yapıyorum
Bazende yüzüğümü mutfakta unutmuş oluyorum

Biz evlendiğimiz ilk günden beri
Eve girer girmez yüzükleri çıkarıyoruz
Şu bi aralar çok moda olanlardan hani
Baya da büyük
Ama dışarı çıkarken unutmamak için saatimize takıyoruz
Bu kadar zamanda 1-2 kere takmamışlığım vardır
O da işe geç kalmamak için koşturduğum için
Onun dışında yüzük parmaktan çıkmaz bizde
Hatta muhabbeti oldu arkadaşlarla
Bi tanesi kadın takıyor da eşi takmıyor
Bence çok değerli ve önemli dedim
Alındı sanırım, evliliğim benim içinde değerli dedi
Benim evliliğim değerli, yüzüğüm ayrı değerli dedim

Ben hep unuturum , saatimde kalın kordonlu ona takmam mümkün değil yüzüğüm de minicik
Eşim unutmaz kendininkini takar, sonra da ben uyku sersemi dolanırken işe geç kalıyorum telalşındayım o getirir yüzüklerimi takar

Buyrun efem

Kızlar ben öğleden sonra yokum, eşimi almaya gideceğim, oradan da direk kızımın okuluna geçip kızımı alacağız.

Hani beni merak eden olursa diye söylemek istedim.

Ne güzel, heyecan dorukta

İşte ayrılığın en güzel yanı. Nişanlı çiftler gibi heyecan dorukta oluyor, oda heyecanlı, kızımda bende.

Kaçta geliyor eşin?
Hadi gözün aydın, saatler kaldı desene :)

Ah ah sorma, öyle uçakla gelsede uçağa binip gelemiyor.

Sabah 5 te yola çıktılar 13:00 de burada olacak Allah nasip ederse.

Hakkariden Van a (uçak vs. olmadığı için) kara yolu gittiler, 9:30 da Van havalimanında oldu (Allahtan devlet son olaylardan sonra tüm izine gidecekleri zırhlı araçlarla gönderiyor). Saat 11:00 de de uçağa bindi, uçak bile 2 saat sürüyor.

Allah ayrımasın, zaten az kalmış

Ben hazırlanıyım arkadaşlar, hepinize iyi tatiller diliyorum.

Allaha emanet olun.

Sevmezsin de mecbursun, hadi bi dene bakim

aldım randevuyu 3 te...
tuzlu ayran içtim ama pek biişe yaramadı.ara ara geliyo gözüm kararıyo,yer altımdan kayıyo sanki..ne kötü bi hismiş..benim hep yüksek olurdu hiç düşmezdi...

neyse inşallah öenmli bişi çıkmaz...

ecd gözün aydın canım,ne güzel gerçketn kavuşmak şöyle sıkı sıkı sarıldın mı dünyayı unutur insan..

quarta neyin var canım okuyamadım. geçmiş olsun. tansiyonun falan düşmüş sanırım. inşallah daha iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…