AdAm OLaCaK KıZLaR...

bence de enteresan :))))

benim eve bir ara oturmaya gelecekti, fırsatını bulamadı.gelse de şöyle güzelce ağırlasam.kimselere çıkaramadığım çeyizciklerimi onun için kullansam :)))))))))))))))

valla sebatiye senin içinde aslında gerçek bir feminen ruh var da neden saklı kalmış anlamadım

bence de enteresan :))))

benim eve bir ara oturmaya gelecekti, fırsatını bulamadı.gelse de şöyle güzelce ağırlasam.kimselere çıkaramadığım çeyizciklerimi onun için kullansam :)))))))))))))))

kadın seni görüp kendi gelinine işkence yapmasın soğumasın biz kadınlardan korkulur

gerçekten de senin de yazımında hata yok genelde. olsa seni kim toplayacakmış ya da o hataları nasıl bulacakmışsın acaba

İsim fetişi adamın annesini mi cağırıcan eve

Tırsıyorum senden :)

öyle valla kader bir şey yazmış şimdi aşağıda şakayla karışık tozumu mu alıyor tam anlamadım

Ben senin ruhuna Fatiha okuyodum

Ben bazen evden getiriyorum yaaa dışarda pis ev yemeği yiceme miss gibi dolma biber yerim

Ben ona da üşeniyorum
Metrobüste benim bile tostum çıkıyo, dolma biber mi sağ kalır

gerçekten de senin de yazımında hata yok genelde. olsa seni kim toplayacakmış ya da o hataları nasıl bulacakmışsın acaba

Genel de miiii Şaka bir tarafa cok dikkat ederim yazım hatalarına, gırgır vs yapmıyorsam hata yapmam. En cok nefret ettiğim iki kelime var; morelim ve herkez

yok anam kullanabıldıgım ücretsiz izin limiti neyse hepsini kullancam sonra cocuk yapacam o arada sonrası allah büyük belki gündeliğe falan giderim maddi sıkıntım olursa iyi para var :):) benim günlüğüm bile 120 değil ayda 10 gün gitsem allah bereket versin:):)

Genel de miiii Şaka bir tarafa cok dikkat ederim yazım hatalarına, gırgır vs yapmıyorsam hata yapmam. En cok nefret ettiğim iki kelime var; morelim ve herkez

Benimde gıcık kaptıklarım :

Yiyen ( Yeğen demek istiyordu konu sahibi )
Cırt cırt ( Zırt pırt demek istiyordu yine aynı konu sahibi )
Adını anmalayalım

Deyilim, bebeyim vs. sözlere de ayar olurum alfabeyi 28 harf sanıyorlar hiç ğ kullanmıyorlar

haftada 4 gün gitsen yeter

Iyyyy aynen aynen

bende bazen dikkat etmem kısalttığım olur ama benimki üşengeçlikten mesela bişi(birşey) vs...

Onu burda muhabbet ederken ben de yapıyorum.

kadın seni görüp kendi gelinine işkence yapmasın soğumasın biz kadınlardan korkulur

işte tam bu noktaya değinecektim.iletişimi kesmemenin bir sebebi hep düşünmüşümdür aslında hava atmak vardı,

ben dün şöyle küçük bir ayrıntıyı unutmuşum

çocuk beni, zayıf ve sivilceli kara kuru bir kız diye anlatmış annesine.gerçekten sivilceyle ilgili sorunlarım vardı, ciddi bir tedavi oldum.roaccutane kullandım.kadın görünce bu yüzden de şaşırdı.sonra arayıp benden kullandıgım ilacın adını almıştı kızında da sivilce varmış.neyse

hava atmak dedim yaa bak oğlunun begenmediği kız evlendi hem de çok mutlu gibisinden diye kendimi eleştiriyorum.onun dışında oğlunun lafı bile geçmezdi.ben özellikle istemiştim hem de bunlardan ona bahsetmeyin demiştim ama oğlu evlendikten sonra ki bu da benden 8 sene sonraya mutaakip gelir

yeni yeni bahsetmeye başladı torunundan gelininden felan filan işte neyse...

ama gerçekten severim bundan eminim.çünkü çok olgun bir kadın.oğluyla ilk çıkmaya başladıgımızda ki o zamanlar cep telefonu yok, evden utana sıkıla aradığımda beni bir kere bile kırmaz uzun uzun konusur rahatlatır, sonra ogluna verirdi.

bir kere bile bir ters lafı ne oldu ne de ters bir şey hissettirdi.hep kader kısmet dedi.

Son düzenleme:
elmooo

morelim cok bozuk herkez üstüme geliyo,yiyenlerimle aram bozuk bebeyim olsun istiyorum kayınvalidem cırt cırt bize geliyor

sankim tek gelini benmişim gibi

ay yazmakta bile zorlandım yani :):)

ilk başlarda görüşmenin sebebi büyük ihtimal dediğin gibi ama ana sebep seni fazlasıyla kırmış olması ,

peki annesi kızının adı olayını biliyor mu

benim eski manitamın da annesi biz ayrılırken ben seni kızım gibi sevdim ne kadar ayrılsanız da ara sor özlerim seni demiştir , tabi ben kendi kaynanamı görünce satmıştım onu

elmooo

morelim cok bozuk herkez üstüme geliyo,yiyenlerimle aram bozuk bebeyim olsun istiyorum kayınvalidem cırt cırt bize geliyor

sankim tek gelini benmişim gibi

ay yazmakta bile zorlandım yani :):)

ahahahahaa ben de şunu yzrken zrlanyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…