- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.781
bence de enteresan :))))
benim eve bir ara oturmaya gelecekti, fırsatını bulamadı.gelse de şöyle güzelce ağırlasam.kimselere çıkaramadığım çeyizciklerimi onun için kullansam :)))))))))))))))
bence de enteresan :))))
benim eve bir ara oturmaya gelecekti, fırsatını bulamadı.gelse de şöyle güzelce ağırlasam.kimselere çıkaramadığım çeyizciklerimi onun için kullansam :)))))))))))))))
gerçekten de senin de yazımında hata yok genelde. olsa seni kim toplayacakmış ya da o hataları nasıl bulacakmışsın acabaYa beni en cok zorlayan paragrafsız, imla hatalarıyla dolu konuları okumak ve onlara baslık belirlemek. Acmıs konuyu ama sorun anne mi kardeş mi sevgili mi kendisi mi belli değil
Cok zor iş yapıyorum ama adım nakliyeci işte
Ben bazen evden getiriyorum yaaa dışarda pis ev yemeği yiceme miss gibi dolma biber yerim
ahahhaha manyak :)
cıkcan mı isten?
öyle valla kader bir şey yazmış şimdi aşağıda şakayla karışık tozumu mu alıyor tam anlamadım
Ben bazen evden getiriyorum yaaa dışarda pis ev yemeği yiceme miss gibi dolma biber yerim
gerçekten de senin de yazımında hata yok genelde. olsa seni kim toplayacakmış ya da o hataları nasıl bulacakmışsın acaba
Ben senin ruhuna Fatiha okuyodum
Ben ona da üşeniyorum
Metrobüste benim bile tostum çıkıyo, dolma biber mi sağ kalır
Ben senin ruhuna Fatiha okuyodum
Ben ona da üşeniyorum
Metrobüste benim bile tostum çıkıyo, dolma biber mi sağ kalır
Ya beni en cok zorlayan paragrafsız, imla hatalarıyla dolu konuları okumak ve onlara baslık belirlemek. Acmıs konuyu ama sorun anne mi kardeş mi sevgili mi kendisi mi belli değil
Cok zor iş yapıyorum ama adım nakliyeci işte
ahahhaha manyak :)
cıkcan mı isten?
Genel de miiiiŞaka bir tarafa cok dikkat ederim yazım hatalarına, gırgır vs yapmıyorsam hata yapmam. En cok nefret ettiğim iki kelime var; morelim ve herkez
Genel de miiiiŞaka bir tarafa cok dikkat ederim yazım hatalarına, gırgır vs yapmıyorsam hata yapmam. En cok nefret ettiğim iki kelime var; morelim ve herkez
ben dee kaderrrrr.. beni iyi anın hakkınızı helal edin.
burada ve bir şeyler yazdığı kesin
Bende yana varsa helal olsun
Pek te gençtin ey gidi
yok anam kullanabıldıgım ücretsiz izin limiti neyse hepsini kullancam sonra cocuk yapacam o arada sonrası allah büyük belki gündeliğe falan giderim maddi sıkıntım olursa iyi para var :):) benim günlüğüm bile 120 değil ayda 10 gün gitsem allah bereket versin:):)
Benimde gıcık kaptıklarım :
Yiyen ( Yeğen demek istiyordu konu sahibi )
Cırt cırt ( Zırt pırt demek istiyordu yine aynı konu sahibi )
Adını anmalayalım
Deyilim, bebeyim vs. sözlere de ayar olurum alfabeyi 28 harf sanıyorlar hiç ğ kullanmıyorlar
bende bazen dikkat etmem kısalttığım olur ama benimki üşengeçlikten mesela bişi(birşey) vs...
kadın seni görüp kendi gelinine işkence yapmasın soğumasın biz kadınlardan korkulur
kader burada olmazsam diğer hellalikleri alır mısın?
valla burada ve döktürüyor.:44:
işte tam bu noktaya değinecektim.iletişimi kesmemenin bir sebebi hep düşünmüşümdür aslında hava atmak vardı,
ben dün şöyle küçük bir ayrıntıyı unutmuşum
çocuk beni, zayıf ve sivilceli kara kuru bir kız diye anlatmış annesine.gerçekten sivilceyle ilgili sorunlarım vardı, ciddi bir tedavi oldum.roaccutane kullandım.kadın görünce bu yüzden de şaşırdı.sonra arayıp benden kullandıgım ilacın adını almıştı kızında da sivilce varmış.neyse
hava atmak dedim yaa bak oğlunun begenmediği kız evlendi hem de çok mutlu gibisinden diye kendimi eleştiriyorum.onun dışında oğlunun lafı bile geçmezdi.ben özellikle istemiştim hem de bunlardan ona bahsetmeyin demiştim ama oğlu evlendikten sonra ki bu da benden 8 sene sonraya mutaakip gelir
yeni yeni bahsetmeye torunundan gelininden felan filan işte neyse...
ama gerçekten severim bundan eminim.çünkü çok olgun bir kadın.oğluyla ilk çıkmaya başladıgımızda ki o zamanlar cep telefonu yok, evden utana sıkıla aradığımda beni bir kere bile kırmaz uzun uzun konusur rahatlatır, sonra ogluna verirdi.
bir kere bile bir ters lafı ne oldu ne de ters bir şey hissettirdi.hep kader kısmet dedi.
elmooo
morelim cok bozuk herkez üstüme geliyo,yiyenlerimle aram bozuk bebeyim olsun istiyorum kayınvalidem cırt cırt bize geliyor
sankim tek gelini benmişim gibi
ay yazmakta bile zorlandım yani :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?